BEST VERKOCHTE NIEUWE RELEASES HOOG CBD SOORTEN FEMINIZED WIETZAADJES AUTOFLOWER WIETZADEN REGULIERE ZADEN FAN WEAR
THUIS OVER BARNEYS BARNEY'S FARM OP TOURNEE KLANTENSERVICE RECENSIES CANNABIS ZADEN VERZAMELINGEN FEMINIZED WIETZAADJES REGULIERE ZADEN AUTOFLOWER WIETZADEN BARNEY'S FAN WEAR
Runtz Auto
Runtz Auto 1Runtz Auto 2Runtz Auto 3Runtz Auto 4Runtz Auto 5
Runtz Auto 6Runtz Auto 7Runtz Auto 8Runtz Auto 9Runtz Auto 10

RUNTZ AUTO STRAIN

VOEL DE UNIEK VERSE FRUITIGE TERPENEN EEN VRIJHEID VAN JE GEEST EN MINDSET CREëREN.

 
RATING
Runtz x BF Super Auto #1
33% OFF
SELECTEER AANTAL ZADEN

Runtz Auto Cannabis Zaden

Runtz Auto van Barneys Farm: Na het overweldigende succes van Runtz was er absoluut geen andere optie dan een autoflowering versie van ons vorige werk te maken. Deze autoflower slaagt erin om hetzelfde uitstekende pakket planten te leveren, maar dan oogstbaar in een beduidend korter tijdsbestek - slechts 70 dagen na het ontkiemen van het zaad! Je kunt een uiteindelijke groeihoogte van ongeveer 120 cm verwachten maar de opbrengsten zijn nog steeds even indrukwekkend dan bij de originele strain. Met een minimum aan ervaring en de juiste lichtomstandigheden is het haar mogelijk om tot wel 600g / m2 op te brengen. Net als het origineel, kan ze je zorgen en worstelingen wegnemen en transformeren een weelderige zee van fruitige smaken, door de geweldige toppen die zijn bedekt met een bedwelmende laag van verschillende cannabinoïden. We zijn er zelfs in geslaagd om enkele van de buitensporige smaken, die het origineel in deze versie had, te behouden zodat je dezelfde hoeveelheid plezier en genot zult beleven op een kleinere kweekruimte! Deze uitgebalanceerde maar uitdagende hybride zal je helemaal naar een ander verbluffend niveau van ontspanning brengen, mentale spanningen doorbreken en ervoor zorgen dat je de hele dag door kunt gaan, beschermd tegen alle zorgen of negativiteit en je voelt als het ware de stralenkrans van positiviteit.Is Runtz Auto Indica of Sativa?
30% Sativa 70% Indica

De beste manier om je Runtz Auto zaden op te slaan is:
Om Runtz Auto zaden goed te bewaren, wordt aanbevolen om ze koel en donker te bewaren in een luchtdichte container, idealiter in een koelkast met een juist etiket en datumvermelding. Invriezen moet worden vermeden.

Wat is de beste methode om Runtz Auto strain zaden te ontkiemen?
Er zijn tal van technieken om Runtz Auto cannabiszaden te ontkiemen, als dit is toegestaan op jouw locatie. De keukenpapiermethode is een gebruikelijke methode waarbij de Runtz Auto zaden op een vochtig keukenpapiertje worden geplaatst en bedekt met een ander vochtig keukenpapiertje om ze vochtig te houden. Bewaar het keukenpapier daarna op een warme, donkere plek en controleer het elke dag om er zeker van te zijn dat het vochtig blijft. Wanneer de Runtz Auto zaden zijn ontkiemd, plaats je ze voorzichtig in aarde of een soortgelijk groeimedium.

Wat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Runtz Auto cannabiszaden?
Runtz Auto cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Runtz Auto Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
Runtz x BF Super Auto #1
Kalmerend, ontspannend, euforisch
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m²
65 - 70
80-100cm
110-140cm
GEMIDDELD
70%
30%
VOORAL INDICA
Zoete tropische fruitsmaak
Zoet, Fruit, Snoep
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
Runtz x BF Super Auto #1
Kalmerend, ontspannend, euforisch
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m²
65 - 70
80-100cm
110-140cm
GEMIDDELD
70%
30%
VOORAL INDICA
Zoete tropische fruitsmaak
Zoet, Fruit, Snoep

Exclusieve toegang voor volwassenen! Inhoud voor personen van 18 jaar of ouder, barneysfarm.com is exclusief voor mensen die meerderjarig zijn. In Nederland is de meerderjarigheid vanaf 18 jaar oud, controleer de lokale wetten en respecteer deze. We sturen onze wietzaden onder voorbehoud dat ze niet zullen worden gebruikt in strijd met de nationale wetgeving. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat cannabiszaden in sommige landen illegaal zijn. Barneys Farm levert deze zaden op voorwaarde dat ze niet worden meegenomen naar landen waar ze illegaal zijn. Degenen die dat doen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties en Barney's Farm aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Onze online winkel voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Zaden worden uitsluitend verkocht voor souvenirs, opslag en genetische bewaring. Algemene juridische mededeling: ontkieming is in de meeste landen illegaal, controleer de wetgeving van uw land met betrekking tot zaden, cannabis merchandise en andere producten die verband houden met de cannabiscultuur.Selecteer Taal:

Belgium Language   French Language  

Naar binnen, ik ben 18 jaar of ouder ik accepteer het niet