BEST VERKOCHTE NIEUWE RELEASES HOOG CBD SOORTEN FEMINIZED WIETZAADJES AUTOFLOWER WIETZADEN REGULIERE ZADEN FAN WEAR
THUIS OVER BARNEYS BARNEY'S FARM OP TOURNEE KLANTENSERVICE RECENSIES CANNABIS ZADEN VERZAMELINGEN FEMINIZED WIETZAADJES REGULIERE ZADEN AUTOFLOWER WIETZADEN BARNEY'S FAN WEAR

OVER ONS

In de jaren tachtig trotseerde een klein groepje kwekers de hoge, sneeuw overgoten toppen van de Himalaya om hun gekruiste marihuanasoorten te kweken, met zorg geselecteerd uit verre uithoeken in het Oosten. De rijkelijke oogsten hielden de groep samen en goedgezind tijdens hun driejarig verblijf in de afgelegen, onherbergzame bergen. Eén lid van die getalenteerde groep begint later één van de meest vooraanstaande cannabiszaad bedrijven in de wereld: Barney’s Farm. De man die dat allemaal mogelijk maakte is Derry. 

Derry trok, na de succesvolle teeltperiode in Azië, terug naar Amsterdam om er in 1992 zijn nieuw ontwikkelde cannabiszaden aan te bieden in Barney’s Coffee Shop. Barney’s zaden werden zo populair dat ze niet konden ontbreken op de beste feesten overheen de hele wereld. 

De unieke opstart” van Barney’s Farms draagt alleen maar toe aan zijn al grote populariteit. Met ontelbare prijzen op zak een onverzadelijke honger om innoverende cannabissoorten te produceren, moet het niet verbazen dat er rondom de wereld vraag is naar de creaties van Barney’s Farm. 

In de laatste tien jaar heeft Barney’s Farm een aantal van de wereldwijd meest geliefde varianten van cannabis geproduceerd. Ze wonnen de Indica/Sativa Cups en de Cannabis Cup met Liberty Haze, Tangerine Dream, Willie Nelson, Amnesia Haze, G13 Haze, Pineapple Chunk, Cookies Kush en vele meer. Critical Kush werd al een bestseller in de eerste maanden nadat het op de markt werd geïntroduceerd. 

Ondanks een geschiedenis van bijna dertig jaar, heeft Barney’s Farm nooit aan populariteit ingeboet. Er worden continu nieuwe soorten uitgebracht waardoor de steeds grotere groep liefhebbers kan blijven smaken van zaden van hoge kwaliteit gekweekt door een bedrijf dat op een hoogtepunt is begonnen, letterlijk, en daar nooit van af is gedaald. 

Telefoonnummer: 
+31-204117249

Aanvullende details:
BTW/VAT:NL8160.12.453B01
KvK:34251957

Ondernemingsnummer:
34251957

Exclusieve toegang voor volwassenen! Inhoud voor personen van 18 jaar of ouder, barneysfarm.com is exclusief voor mensen die meerderjarig zijn. In Nederland is de meerderjarigheid vanaf 18 jaar oud, controleer de lokale wetten en respecteer deze. We sturen onze wietzaden onder voorbehoud dat ze niet zullen worden gebruikt in strijd met de nationale wetgeving. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat cannabiszaden in sommige landen illegaal zijn. Barneys Farm levert deze zaden op voorwaarde dat ze niet worden meegenomen naar landen waar ze illegaal zijn. Degenen die dat doen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties en Barney's Farm aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Onze online winkel voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Zaden worden uitsluitend verkocht voor souvenirs, opslag en genetische bewaring. Algemene juridische mededeling: ontkieming is in de meeste landen illegaal, controleer de wetgeving van uw land met betrekking tot zaden, cannabis merchandise en andere producten die verband houden met de cannabiscultuur.Selecteer Taal:

Belgium Language   French Language  

Naar binnen, ik ben 18 jaar of ouder ik accepteer het niet