BEST VERKOCHTE NIEUWE RELEASES HOOG CBD SOORTEN FEMINIZED WIETZAADJES AUTOFLOWER WIETZADEN REGULIERE ZADEN FAN WEAR
THUIS OVER BARNEYS BARNEY'S FARM OP TOURNEE KLANTENSERVICE RECENSIES CANNABIS ZADEN VERZAMELINGEN FEMINIZED WIETZAADJES REGULIERE ZADEN AUTOFLOWER WIETZADEN BARNEY'S FAN WEAR

GEBRUIKERSVOORWAARDEN

Lees het volgende alstublieft aandachtig. 

Door de website “barneysfarm.com” te gebruiken en er producten op te kopen, accepteert u de hier onderstaande gebruikersvoorwaarden. 

ALGEMEEN

U aanvaardt en garandeert dat door de diensten op de Barneys Farm website te gebruiken dat u op zijn minst achttien jaar oud bent. 

Zonder voorafgaande kennisgeving, kan Barneys Farm elk gedeelte van BarneysFarm.com wijziging of terugtrekken. 

Bij een aankoop op Barneys Farm, erkent u dat alle gegevens die u voorziet voor de bestelling of aankoop van artikelen of diensten correct zijn, dat u uw eigen krediet- of debietkaart hiervoor gebruikt en dat u een toereikend saldo hebt om te betalen voor de goederen of diensten. 

Vanwege de aard van het internet zijn onderbrekingen van de door ons aangeboden diensten of website mogelijk voor herstellingen, onderhoud of de lancering van nieuwe diensten. We beperken zo’n voorvallen zo veel mogelijk en proberen te vermijden dat onze website of diensten plat liggen. 

Barneys Farm mag nooit gedupliceerd, gereproduceerd, gekopieerd, verkocht, doorverkocht of anderszins geëxploiteerd worden voor commerciële doeleinden zonder onze expliciete toestemming in schrift. 

AANKOOP

Van het moment dat uw bestelling geplaatst en online afgerond is, ontvangt u een geautomatiseerde e-mail die uw bestelling bevestigt. De website genereert deze mail automatisch wat niet betekent dat uw bestelling zeker ingevuld kan worden. De mail betekent alleen dat besteld hebt en dat alle relevante informatie ontvangen werd en door ons systeem verwerkt is. 

Geen enkel geldbedrag wordt van uw kaart gehaald totdat uw goederen zijn verscheept.

– Veertien dagen om aankopen te annuleren en terug te zenden als ze niet in een winkel werden aangekocht (online, per telefoon of via mail):

In de EU hebt u het recht om binnen de veertien dagen goederen terug te zenden voor een volledige terugbetaling. U kan dat voor eender welke reden aanvragen – zelfs als u gewoon van gedacht veranderd bent. 

– Twee jaar garantie, zonder kosten (wettelijke garantie):

De EU wetgeving stipuleert dat u minimum twee jaar garantie geniet zonder extra kosten. 

Deze twee jaar garantie is uw minimum recht. De nationale wetgeving van uw land zou u bijkomende bescherming kunnen geven: let wel, elke afwijking van EU wetten moet altijd de beste uitkomst voor de klant garanderen. 

Verdere informatie vindt u op http://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/index_en.htm. 

Vooraleer de klant de bestelling plaatst en afrondt, moeten ze de gebruikersvoorwaarden accepteren (“Terms and Conditions”) en hebben ze een rechtstreekse koppeling naar de gebruikersvoorwaarden gekregen. 

Elke bestelling wordt individueel behandeld en dus zo verwerkt. 

Kapotte, beschadigde of foutieve bestellingen zullen worden vervangen of terugbetaald in lijn met onze gebruiksvoorwaarden ENKEL EN ALLEEN als we hiervan op de hoogte worden gebracht binnen de zeven dagen nadat u uw bestelling hebt ontvangen. 

Alle producten en diensten zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt. Barneys Farm streeft ernaar accurate stockniveaus bij te houden. Is een product echter niet beschikbaar dan wordt het verwijderd uit uw bestelling of vervangen door een gelijkaardig product. Als het aangekochte artikel nog steeds nodig is en een gelijkaardige vervanger niet gevonden kan worden, zal de bestelling behouden worden tot wanneer we het bestelde artikel terug in voorraad hebben. 

Barneys Farm heeft geen controle en neemt geen verantwoordelijkheid over de acties van de accijns- en douaneinstanties. Alle verpakking is discreet en er kan niet uit afgeleid worden wat u besteld heeft. Als uw bestelling echter niet overeenstemt met uw plaatselijke wetgeving kan u het zijn dat de Douane zich ermee bezighoudt. Hier kunnen wij niets aan doen. *Barneys Farm verstuurt geen hennepzaden naar landen waar ze verboden zijn. Barneys Farm zendt alleen hennepzaden uit naar landen waar ze legaal te importeren zijn. Wij adviseren u om eerst na te gaan wat de situatie in uw land is. Het is uw volledige verantwoordelijkheid als u zaden bestelt dat u bestelling conform de nationale wetgeving is. Wij kunnen geen terugbetaling doen als de bestelling geplaatst is in een land waar hennepzaden verboden zijn. 

PRIJS EN BETALING

Alle prijzen op de website van Barneys Farm zijn volledig en inclusief BTW. Als er sprake is van foutieve prijzen, wordt uw bestelling opgehouden tot Barneys Farm u volgens de voorziene methodes heeft gecontacteerd.

All betalingen worden in Euro geïncasseerd. 

Klanten staan in voor de eventuele invoerrechten en heffingen die in hun respectievelijke landen gelden. Informeer bij uw lokale douaneautoriteit voor meer details.

Alle bestellingen moeten volledig betaald zijn vooraleer goederen worden verscheept. Alle artikels zijn beschikbaar zolang de voorraad strekt en blijven eigendom van Barneys Farm tot ze volledig betaald zijn. 

Barneys Farm deelt geen informatie met derden, van persoonlijke noch financiële aard. 

Alle krediet- en debietkaart details zijn versleuteld door middel van een veilig betalingssysteem. Uw bank of kredietkaartbedrijf zou veiligheidschecks kunnen uitvoeren om uw bestelling goed te keuren.

Bij substantiële bestellingen of wanneer er te weinig details opgegeven zijn, zou Barneys Farm een krediet controle kunnen uitvoeren. Hierdoor kan uw bestelling uitgesteld worden tot na de controle.

RETOURS

Begrijp alstublieft dat alle retours voor beschadigde of mismaakte goederen door Barneys Farm moeten worden bevestigd via telefoon, fax, post of e-mail.

De klant draagt de verantwoordelijkheid van een retour tot die Barneys Farm bereikt. 

U wordt niet vergoed voor uw verzendkosten bij retours. 

AANSPRAKELIJKHEID

Barneys Farm’s aansprakelijkheid bij de verzending van gebrekkige producten is beperkt tot de directe schade en kan de bedongen prijs van de producten niet overschrijden. Wij zijn niet aansprakelijk voor indirecte schade. 

Hierbij stemt u in dat u Barneys Farm vrijwaart, zijn dochterondernemingen, filialen, bestuurders, vertegenwoordigers of elke andere partij die deel heeft in het creëren, produceren of opbrengen van de Website en/of de Diensten tegen eender welke claim van derden als die voortkomt uit de exploitatie van de Diensten en/of uw schending van onze gebruikersvoorwaarden (“Terms and Conditions”). 

Deze Voorwaarden worden beschermd door de wetten van het Koninkrijk Nederland. Het Amsterdamse gerechtshof heeft de exclusieve jurisdictie over eender welk dispuut omtrent deze Voorwaarden. 
 

Exclusieve toegang voor volwassenen! Inhoud voor personen van 18 jaar of ouder, barneysfarm.com is exclusief voor mensen die meerderjarig zijn. In Nederland is de meerderjarigheid vanaf 18 jaar oud, controleer de lokale wetten en respecteer deze. We sturen onze wietzaden onder voorbehoud dat ze niet zullen worden gebruikt in strijd met de nationale wetgeving. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat cannabiszaden in sommige landen illegaal zijn. Barneys Farm levert deze zaden op voorwaarde dat ze niet worden meegenomen naar landen waar ze illegaal zijn. Degenen die dat doen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties en Barney's Farm aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Onze online winkel voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Zaden worden uitsluitend verkocht voor souvenirs, opslag en genetische bewaring. Algemene juridische mededeling: ontkieming is in de meeste landen illegaal, controleer de wetgeving van uw land met betrekking tot zaden, cannabis merchandise en andere producten die verband houden met de cannabiscultuur.Selecteer Taal:

Belgium Language   French Language  

Naar binnen, ik ben 18 jaar of ouder ik accepteer het niet