BEST VERKOCHTE NIEUWE RELEASES HOOG CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOMATISCHE BLOEIERS REGULIERE ZADEN FAN WEAR
THUIS OVER BARNEYS BARNEY'S FARM OP TOURNEE KLANTENSERVICE RECENSIES CANNABIS ZADEN VERZAMELINGEN GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOMATISCHE BLOEIERS BARNEY'S FAN WEAR

Barneys Farm wordt gezien als een van de meest gewaardeerde, gerespecteerde en betrouwbare verdelers van cannabiszaden in groothandel, en dat wereldwijd sinds 1986. 

Onze selectie aan cannabis genetica vindt u bijna nergens en dat voor zowel gefeminiseerde, gewone en zelfbloeiende variëteiten. Daaronder vindt u onze cannabis cup winnaars, onze cult klassiekers en onze exclusieve varianten. Door een Barney’s Farm groothandelaccount aan te maken, krijgt u toegang tot onze volledige catalogus aan cannabiszaden aan groothandelprijzen. 

Barneys Farm’s groothandelsaccount biedt u: bijzonder voordelige kortingen, een eigen klanten login met een online bestellingskanaal, exclusieve toegang tot promotiemateriaal en ondersteuning, een downloadsectie met onder andere de meest actuele foto’s van cannabissoorten, zaad beschrijvingen en specificaties. We zetten u ook op onze gewaardeerde verdelers-sectie van onze websites. 

Bent u een cannabiszaden verkoper of groothandelverdeler en hebt u interesse in onze unieke selectie aan variëteiten, vul dan alstublieft ons groothandelaars formulier in hieronder en we nemen zo snel mogelijk contact op met u. 

Let op: wij kunnen enkel verschepen naar landen waar cannabiszaden legaal geïmporteerd mogen worden. 

Groothandel kantooruren: 
Alle tijden zijn in GMT+1

Maandag: 9:00 tot 17:00
Dinsdag: 9:00 tot 17:00
Woensdag: 9:00 tot 17:00
Donderdag: 9:00 tot 17:00
Vrijdag: 9:00 tot 17:00

Registreer voor een distribiteurs account.

Geef a.u.b. uw bedrijfsgegevens op, na ontvangst zal onze team uw aanvraag om distributeur te worden controleren en u contacteren

*
Voornaam : *
Achternaam: *
Email Adres : *
Contact Telefoonnummer : *
Contact Telefoonnummer 2:
  
Bedrijfsnaam: *
Website URL : *
Adres : *
Adres toevoeging :
Stad: *
Provincie / Regio :
Selecteer land : *
Postcode: *
VAT Reg No: *
  
Reacties :
  
Beveiligingscode:Captcha
  
 

Exclusieve toegang voor volwassenen! Inhoud voor personen van 18 jaar of ouder, barneysfarm.com is exclusief voor mensen die meerderjarig zijn. In Nederland is de meerderjarigheid vanaf 18 jaar oud, controleer de lokale wetten en respecteer deze. We sturen onze wietzaden onder voorbehoud dat ze niet zullen worden gebruikt in strijd met de nationale wetgeving. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat cannabiszaden in sommige landen illegaal zijn. Barneys Farm levert deze zaden op voorwaarde dat ze niet worden meegenomen naar landen waar ze illegaal zijn. Degenen die dat doen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties en Barney's Farm aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Onze online winkel voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Zaden worden uitsluitend verkocht voor souvenirs, opslag en genetische bewaring. Algemene juridische mededeling: ontkieming is in de meeste landen illegaal, controleer de wetgeving van uw land met betrekking tot zaden, cannabis merchandise en andere producten die verband houden met de cannabiscultuur.Selecteer Taal:

Belgium Language   French Language  

Naar binnen, ik ben 18 jaar of ouder ik accepteer het niet