BEST VERKOCHTE NIEUWE RELEASES HOOG CBD SOORTEN FEMINIZED WIETZAADJES AUTOFLOWER WIETZADEN REGULIERE ZADEN FAN WEAR
THUIS OVER BARNEYS BARNEY'S FARM OP TOURNEE KLANTENSERVICE RECENSIES CANNABIS ZADEN VERZAMELINGEN FEMINIZED WIETZAADJES REGULIERE ZADEN AUTOFLOWER WIETZADEN BARNEY'S FAN WEAR

BETALINGSINSTRUCTIES

1. Neemt u betalingen in ontvangst van Credit& Debit Card

Onze betalingssystemen laten betalingen met cards vlekkeloos verlopen. Op het moment wanneer er moet worden betaald kunt u de Credit/Debit Card mogelijkheid aanklikken en verder gaan met het invullen van de juiste gegevens zoals het kaartnummer, de vervaldatum en de drie cijferige code achterop de kaart. Wanneer de bestelling succesvol is geplaatst wordt de order verwerkt en pas wanneer het pakket op transport gaat wordt er pas het geld van de kaart afgeschreven. Soms wordt er een extra veiligheid toegepast om fraude te voorkomen. Neem contact op met uw kaartverstrekker of er misschien nog een begeleidende code nodig is of is afgegeven voor deze controle.

2. Accepteert u ook cheques?

Wij accepteren geen cheques voor bestellingen.

3. Accepteert u ook betalingen onder rembours?

Wij accepteren geen betalingen onder rembours.

4. Accepteert u transfer betalingen via de bank?

Het is zeker mogelijk om met een banktransfer betaling een bestelling te voldoen. Dit kan via het normale proces en u zult worden voorzien van de juiste referentienummers en onze bankgegevens. Het is heel eenvoudig om de order te plaatsen en dan de gewenste bank transfer methode uit te kiezen en wij zullen u dan terugmailen met het ordernummer. Wanneer u eenmaal de bevestiging hebt ontvangen hoeft u alleen nog de betaling te voldoen via telefoon, internet of in een bank. Wij voorzien u van de juiste gegevens die u nodig heeft tijdens het transfer proces. Een IBAN of een BIC/SWIFT code zal nodig zijn en soms wordt er om een adres gevraagd. Uw naam en het ordernummer dienen te worden ingevuld zodat de betaling gekoppeld kan worden aan uw order. Zorg ervoor dat het complete bedrag wordt ingevuld en betaald om een betalingsafwijzing te voorkomen. Ook het niet volledig of niet betalen van de verzendkosten is een reden voor een betalingsafwijzing.

5. Accepteert u geld in enveloppen?

Op dit moment kunnen wij nog geen geld in enveloppen accepteren. Er wordt aan gewerkt om dit in de toekomst we mogelijk te maken.

6. Accepteren jullie betalingen vanuit de Verenigde Staten?

Helaas is het niet mogelijk voor Barney's Farm om betalingen vanuit de Verenigde Staten te accepteren of om er een pakket naartoe te sturen.

7. Accepteert u betalingen via PayPal?

Het is helaas door randvoorwaarden en afspraken niet mogelijk om betalingen via PayPal aan te nemen.

8. Biedt u ook mogelijkheden om groot te kunnen inkopen?

Graag bieden wij mensen de mogelijkheid om in het groot in te kunnen kopen bij ons. Daarvoor kunt u contact opnemen met sales@barneysfarm.com om een account aan te maken. Maar u kunt ook van te voren contact met ons opnemen voor informatie. Het is ook mogelijk om een email te sturen met de items en de hoeveelheden erin vermeld en wij zullen contact met u opnemen voor verder overleg om tot zaken te kunnen komen.

9. Geeft u ook kortingen?

Bij Barney's Farm proberen we altijd de beste producten en de beste prijzen voor onze klanten te realiseren. Het is een tip om ons te volgen op Facebook en Twitter om op de hoogte te blijven van de aanbiedingen en acties. Of bezoek ons tijdens de Barney's Farm World Tour tijdens uw favoriete evenement.

10. Accepteert u ook refunds?

Barney's Farm probeert het beste voor de klanten te doen. De beste producten die er te krijgen zijn voor zeer goede prijzen. Mocht het dan toch voorkomen dat u niet tevreden bent met het product, neem dan alstublieft contact met ons op zodat we u zo goed mogelijk kunnen helpen. Teruggave van geld is alleen mogelijk wanneer onze producten ongeopend en onbeschadigd aan ons worden geretourneerd. Nadat de geretourneerde producten in ons magazijn worden geïnspecteerd nemen wij contact met u op voor de verdere afhandeling. De verzendkosten worden niet vergoed, tenzij dat dit anders met u wordt afgesproken.

11.

Exclusieve toegang voor volwassenen! Inhoud voor personen van 18 jaar of ouder, barneysfarm.com is exclusief voor mensen die meerderjarig zijn. In Nederland is de meerderjarigheid vanaf 18 jaar oud, controleer de lokale wetten en respecteer deze. We sturen onze wietzaden onder voorbehoud dat ze niet zullen worden gebruikt in strijd met de nationale wetgeving. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat cannabiszaden in sommige landen illegaal zijn. Barneys Farm levert deze zaden op voorwaarde dat ze niet worden meegenomen naar landen waar ze illegaal zijn. Degenen die dat doen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties en Barney's Farm aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Onze online winkel voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Zaden worden uitsluitend verkocht voor souvenirs, opslag en genetische bewaring. Algemene juridische mededeling: ontkieming is in de meeste landen illegaal, controleer de wetgeving van uw land met betrekking tot zaden, cannabis merchandise en andere producten die verband houden met de cannabiscultuur.Selecteer Taal:

Belgium Language   French Language  

Naar binnen, ik ben 18 jaar of ouder ik accepteer het niet