BEST VERKOCHTE NIEUWE RELEASES HOOG CBD SOORTEN FEMINIZED WIETZAADJES AUTOFLOWER WIETZADEN REGULIERE ZADEN FAN WEAR
THUIS OVER BARNEYS BARNEY'S FARM OP TOURNEE KLANTENSERVICE RECENSIES CANNABIS ZADEN VERZAMELINGEN FEMINIZED WIETZAADJES REGULIERE ZADEN AUTOFLOWER WIETZADEN BARNEY'S FAN WEAR
Blueberry OG
Blueberry OG 1Blueberry OG 2Blueberry OG 3Blueberry OG 4Blueberry OG 5
Blueberry OG 6Blueberry OG 7Blueberry OG 8Blueberry OG 9Blueberry OG 10

BLUEBERRY OG STRAIN

OPTIMALISEER UW DAG EN LAAT DE ERGSTE PIJNTJES VERDWIJNEN MET DE BLUEBERRY OG

 
RATING
BlueBerry x OG Kush
SELECTEER AANTAL ZADEN

Blueberry OG Cannabis Zaden

Het combineren van twee van 's werelds meest befaamde soorten en het verdubbelen van de beste eigenschappen van beide nobele genetica was een complexe opdracht. In Blueberry OG - zijn we erin geslaagd een soort te creëren met de klassieke Indica-kracht van de Blueberry-plant met de rijke psychoactieve achtergrond van de beruchte OG Kush. Deze zeer lonende kruising zal elke kweker buiten adem laten. Enorme toppen ontwikkelen zich op de volwassen wordende plant. Een rijke geur van zoete citrus- en muskvloot bij elke oogst. De plant groeit middelhoog met veel belonende zijtakken voor een oogst tot 700gr / m2.
30% Sativa 70% IndicaWat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Blueberry OG cannabiszaden?
Blueberry OG cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70░F tot 90░F (21░C tot 32░C). Temperaturen onder de 70░F (21░C) en boven de 90░F (32░C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Blueberry OG Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
BlueBerry x OG Kush
Opwekkend, Mentaal, Euforisch, Vrolijke lachbui, Complete ontspanning, Verdovend gevoel
1000 gr/plant
550-650 gr/m▓
55 - 65
SEPTEMBER
3rd-4th week
HOOG
100-120cm
100-110cm
120-150cm
GEMIDDELD
70%
30%
VOORAL INDICA
Bosbes, Muskaat, Citrus, Denne, Volle smaak
Citroen smaak, Denne, Sinas
20ltr
Cool, Hot & Temperate
Stable
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
BlueBerry x OG Kush
Opwekkend, Mentaal, Euforisch, Vrolijke lachbui, Complete ontspanning, Verdovend gevoel
1000 gr/plant
550-650 gr/m▓
55 - 65
SEPTEMBER
3rd-4th week
HOOG
100-120cm
100-110cm
120-150cm
GEMIDDELD
70%
30%
VOORAL INDICA
Bosbes, Muskaat, Citrus, Denne, Volle smaak
Citroen smaak, Denne, Sinas
20ltr
Cool, Hot & Temperate
Stable

Exclusieve toegang voor volwassenen! Inhoud voor personen van 18 jaar of ouder, barneysfarm.com is exclusief voor mensen die meerderjarig zijn. In Nederland is de meerderjarigheid vanaf 18 jaar oud, controleer de lokale wetten en respecteer deze. We sturen onze wietzaden onder voorbehoud dat ze niet zullen worden gebruikt in strijd met de nationale wetgeving. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat cannabiszaden in sommige landen illegaal zijn. Barneys Farm levert deze zaden op voorwaarde dat ze niet worden meegenomen naar landen waar ze illegaal zijn. Degenen die dat doen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties en Barney's Farm aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Onze online winkel voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Zaden worden uitsluitend verkocht voor souvenirs, opslag en genetische bewaring. Algemene juridische mededeling: ontkieming is in de meeste landen illegaal, controleer de wetgeving van uw land met betrekking tot zaden, cannabis merchandise en andere producten die verband houden met de cannabiscultuur.Selecteer Taal:

Belgium Language   French Language  

Naar binnen, ik ben 18 jaar of ouder ik accepteer het niet