BEST VERKOCHTE NIEUWE RELEASES HOOG CBD SOORTEN FEMINIZED WIETZAADJES AUTOFLOWER WIETZADEN REGULIERE ZADEN FAN WEAR
THUIS OVER BARNEYS BARNEY'S FARM OP TOURNEE KLANTENSERVICE RECENSIES CANNABIS ZADEN VERZAMELINGEN FEMINIZED WIETZAADJES REGULIERE ZADEN AUTOFLOWER WIETZADEN BARNEY'S FAN WEAR
Blue Cheese
Blue Cheese 1Blue Cheese 2Blue Cheese 3Blue Cheese 4Blue Cheese 5
Blue Cheese 6Blue Cheese 7Blue Cheese 8Blue Cheese 9Blue Cheese 10

BLUE CHEESE STRAIN

MET DEZE KLASSIEKER ALLER TIJDEN ZIET U DE WERELD OM U HEEN VERANDEREN IN EEN ZACHTERE VROLIJKERE VERSIE.

 
RATING
Original Cheese x Blueberry
SELECTEER AANTAL ZADEN

Blue Cheese Cannabis Zaden

Deze Barneys Farm-versie van Blue Cheese is verreweg de beste en sterkste op de markt en geeft een gevoel wat sterk binnenkomt. Een zeer productieve, gemakkelijk te kweken soort met ongelooflijk geurige en smakelijke toppen. De karakteristieke, intense smaken van oude kaas worden verzacht door de zoete bosbessensmaak. Deze korte gedrongen plant heeft sterke zijtakken die tijdens een korte bloeiperiode zeer zware kleverige toppen ontwikkelen. De effecten zijn krachtig, kalmerend en ontspannend - een ware sensatie voor Indica-enthousiasten. Nu ook verkrijgbaar in een zelfbloeiende-soort.Is Blue Cheese Indica of Sativa?
20% Sativa 80% Indica

De beste manier om je Blue Cheese zaden op te slaan is:
Om Blue Cheese zaden goed te bewaren, wordt aanbevolen om ze koel en donker te bewaren in een luchtdichte container, idealiter in een koelkast met een juist etiket en datumvermelding. Invriezen moet worden vermeden.

Wat is de beste methode om Blue Cheese strain zaden te ontkiemen?
Er zijn tal van technieken om Blue Cheese cannabiszaden te ontkiemen, als dit is toegestaan op jouw locatie. De keukenpapiermethode is een gebruikelijke methode waarbij de Blue Cheese zaden op een vochtig keukenpapiertje worden geplaatst en bedekt met een ander vochtig keukenpapiertje om ze vochtig te houden. Bewaar het keukenpapier daarna op een warme, donkere plek en controleer het elke dag om er zeker van te zijn dat het vochtig blijft. Wanneer de Blue Cheese zaden zijn ontkiemd, plaats je ze voorzichtig in aarde of een soortgelijk groeimedium.

Wat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Blue Cheese cannabiszaden?
Blue Cheese cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70░F tot 90░F (21░C tot 32░C). Temperaturen onder de 70░F (21░C) en boven de 90░F (32░C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Blue Cheese Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Original Cheese x Blueberry
Vrolijkheid, Euforisch gevoel, Lichamelijke ontspanning, Vermoeiend, Creatief, Eetlust opwekkend.
800 gr/plant
500-600 gr/m▓
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
80-110cm
80-110cm
120-150cm
GEMIDDELD
80%
20%
VOORAL INDICA
Bosbessen, kaas, Room, kruiden, zoetig
Blauwe kaas, zoete bosbes, Natuurlijk, scherp, zoetig
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Original Cheese x Blueberry
Vrolijkheid, Euforisch gevoel, Lichamelijke ontspanning, Vermoeiend, Creatief, Eetlust opwekkend.
800 gr/plant
500-600 gr/m▓
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
80-110cm
80-110cm
120-150cm
GEMIDDELD
80%
20%
VOORAL INDICA
Bosbessen, kaas, Room, kruiden, zoetig
Blauwe kaas, zoete bosbes, Natuurlijk, scherp, zoetig

Exclusieve toegang voor volwassenen! Inhoud voor personen van 18 jaar of ouder, barneysfarm.com is exclusief voor mensen die meerderjarig zijn. In Nederland is de meerderjarigheid vanaf 18 jaar oud, controleer de lokale wetten en respecteer deze. We sturen onze wietzaden onder voorbehoud dat ze niet zullen worden gebruikt in strijd met de nationale wetgeving. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat cannabiszaden in sommige landen illegaal zijn. Barneys Farm levert deze zaden op voorwaarde dat ze niet worden meegenomen naar landen waar ze illegaal zijn. Degenen die dat doen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties en Barney's Farm aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Onze online winkel voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Zaden worden uitsluitend verkocht voor souvenirs, opslag en genetische bewaring. Algemene juridische mededeling: ontkieming is in de meeste landen illegaal, controleer de wetgeving van uw land met betrekking tot zaden, cannabis merchandise en andere producten die verband houden met de cannabiscultuur.Selecteer Taal:

Belgium Language   French Language  

Naar binnen, ik ben 18 jaar of ouder ik accepteer het niet