BLUE CHEESE STRAIN
MET DEZE KLASSIEKER ALLER TIJDEN ZIET U DE WERELD OM U HEEN VERANDEREN IN EEN ZACHTERE VROLIJKERE VERSIE.
Blue Cheese Cannabis Zaden
Deze Barneys Farm-versie van Blue Cheese is verreweg de beste en sterkste op de markt en geeft een gevoel wat sterk binnenkomt. Een zeer productieve, gemakkelijk te kweken soort met ongelooflijk geurige en smakelijke toppen. De karakteristieke, intense smaken van oude kaas worden verzacht door de zoete bosbessensmaak. Deze korte gedrongen plant heeft sterke zijtakken die tijdens een korte bloeiperiode zeer zware kleverige toppen ontwikkelen. De effecten zijn krachtig, kalmerend en ontspannend - een ware sensatie voor Indica-enthousiasten. Nu ook verkrijgbaar in een zelfbloeiende-soort.
Is Blue Cheese Indica of Sativa?
20% Sativa 80% Indica
De beste manier om je Blue Cheese zaden op te slaan is:
Om Blue Cheese zaden goed te bewaren, wordt aanbevolen om ze koel en donker te bewaren in een luchtdichte container, idealiter in een koelkast met een juist etiket en datumvermelding. Invriezen moet worden vermeden.
Wat is de beste methode om Blue Cheese strain zaden te ontkiemen?
Er zijn tal van technieken om Blue Cheese cannabiszaden te ontkiemen, als dit is toegestaan op jouw locatie. De keukenpapiermethode is een gebruikelijke methode waarbij de Blue Cheese zaden op een vochtig keukenpapiertje worden geplaatst en bedekt met een ander vochtig keukenpapiertje om ze vochtig te houden. Bewaar het keukenpapier daarna op een warme, donkere plek en controleer het elke dag om er zeker van te zijn dat het vochtig blijft. Wanneer de Blue Cheese zaden zijn ontkiemd, plaats je ze voorzichtig in aarde of een soortgelijk groeimedium.
Wat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Blue Cheese cannabiszaden?
Blue Cheese cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.