BEST VERKOCHTE NIEUWE RELEASES HOOG CBD SOORTEN FEMINIZED WIETZAADJES AUTOFLOWER WIETZADEN REGULIERE ZADEN FAN WEAR
THUIS OVER BARNEYS BARNEY'S FARM OP TOURNEE KLANTENSERVICE RECENSIES CANNABIS ZADEN VERZAMELINGEN FEMINIZED WIETZAADJES REGULIERE ZADEN AUTOFLOWER WIETZADEN BARNEY'S FAN WEAR
Zkittlez OG Auto
Zkittlez OG Auto 1Zkittlez OG Auto 2Zkittlez OG Auto 3Zkittlez OG Auto 4Zkittlez OG Auto 5
Zkittlez OG Auto 6Zkittlez OG Auto 7Zkittlez OG Auto 8Zkittlez OG Auto 9

ZKITTLEZ OG AUTO STRAIN

ERVAAR DE KRACHT VAN DE WEST COAST WIETSOORTEN MET ONZE ZKITTLEZ OG KRUISING

 
RATING
Zkittlez x OG Kush x BF Super Auto #1
SELECTEER AANTAL ZADEN

Zkittlez OG Auto Cannabis Zaden

Fruitige smaken gecombineerd met onze gewaardeerde OG zijn nauwgezet samengevoegd tot iets dat we bij een zelfbloeiende soort nooit voor mogelijk hadden gehouden. Een geweldige combinatie van prachtige genetica combineert een kosmische kalmerende ervaring. Na slechts 70 dagen na ontkieming zul je dolblij zijn met de prestaties van deze zelfbloeiende-kampioen. Ongelooflijke aroma's in overvloed, en voor je het weet, houd je haar zeldzame toppen in je handen. Vol met THC zijn haar sappige met suiker omhulde toppen een genot om te zien en zal je je pijn neutraliseren voordat je je in een andere, meer dromerige dimensie laat vallen. Zorg ervoor dat u deze extravaganza van Amerikaanse genetica in zelfbloeiende-vorm niet mist. Bij het binnen kweken van de ZKITTLEZ OG AUTO kunt u een opbrengst van 600 g per m2 realiseren. Een bijzonder hoge opbrengst voor een autoflowering. Bij buitenplanten kunt u zelfs 400 gram per plant opbrengst realiseren! 

 



Is Zkittlez OG Auto Indica of Sativa?
50% Sativa 50% Indica

De beste manier om je Zkittlez OG Auto zaden op te slaan is:
Om Zkittlez OG Auto zaden goed te bewaren, wordt aanbevolen om ze koel en donker te bewaren in een luchtdichte container, idealiter in een koelkast met een juist etiket en datumvermelding. Invriezen moet worden vermeden.

Wat is de beste methode om Zkittlez OG Auto strain zaden te ontkiemen?
Er zijn tal van technieken om Zkittlez OG Auto cannabiszaden te ontkiemen, als dit is toegestaan op jouw locatie. De keukenpapiermethode is een gebruikelijke methode waarbij de Zkittlez OG Auto zaden op een vochtig keukenpapiertje worden geplaatst en bedekt met een ander vochtig keukenpapiertje om ze vochtig te houden. Bewaar het keukenpapier daarna op een warme, donkere plek en controleer het elke dag om er zeker van te zijn dat het vochtig blijft. Wanneer de Zkittlez OG Auto zaden zijn ontkiemd, plaats je ze voorzichtig in aarde of een soortgelijk groeimedium.

Wat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Zkittlez OG Auto cannabiszaden?
Zkittlez OG Auto cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Zkittlez OG Auto Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
Zkittlez x OG Kush x BF Super Auto #1
Ontspannend, Geconcentreerd, Opwekkend, Alert, Vrolijk, Relaxed
280-350 gr/plant
550 – 650 gr/m²
70 - 75
80-100cm
100-130cm
GEMIDDELD
50%
50%
Indica/Sativa
Zoet zure snoepjes, Tropische vruchten, Bessen, Druiven
Zoet, Tropisch, Natuurlijk, Fruitig, Bessen, Skunky Citroen
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
Zkittlez x OG Kush x BF Super Auto #1
Ontspannend, Geconcentreerd, Opwekkend, Alert, Vrolijk, Relaxed
280-350 gr/plant
550 – 650 gr/m²
70 - 75
80-100cm
100-130cm
GEMIDDELD
50%
50%
Indica/Sativa
Zoet zure snoepjes, Tropische vruchten, Bessen, Druiven
Zoet, Tropisch, Natuurlijk, Fruitig, Bessen, Skunky Citroen

Exclusieve toegang voor volwassenen! Inhoud voor personen van 18 jaar of ouder, barneysfarm.com is exclusief voor mensen die meerderjarig zijn. In Nederland is de meerderjarigheid vanaf 18 jaar oud, controleer de lokale wetten en respecteer deze. We sturen onze wietzaden onder voorbehoud dat ze niet zullen worden gebruikt in strijd met de nationale wetgeving. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat cannabiszaden in sommige landen illegaal zijn. Barneys Farm levert deze zaden op voorwaarde dat ze niet worden meegenomen naar landen waar ze illegaal zijn. Degenen die dat doen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties en Barney's Farm aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Onze online winkel voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Zaden worden uitsluitend verkocht voor souvenirs, opslag en genetische bewaring. Algemene juridische mededeling: ontkieming is in de meeste landen illegaal, controleer de wetgeving van uw land met betrekking tot zaden, cannabis merchandise en andere producten die verband houden met de cannabiscultuur.



Selecteer Taal:

Belgium Language   French Language  

Naar binnen, ik ben 18 jaar of ouder ik accepteer het niet