BEST VERKOCHTE NIEUWE RELEASES HOOG CBD SOORTEN FEMINIZED WIETZAADJES AUTOFLOWER WIETZADEN REGULIERE ZADEN FAN WEAR
THUIS OVER BARNEYS BARNEY'S FARM OP TOURNEE KLANTENSERVICE RECENSIES CANNABIS ZADEN VERZAMELINGEN FEMINIZED WIETZAADJES REGULIERE ZADEN AUTOFLOWER WIETZADEN BARNEY'S FAN WEAR
White Widow XXL Auto

WHITE WIDOW XXL AUTO STRAIN

EEN ECHTE AMSTERDAMSE KLASSIEKER VAN BARNEYS FARM

 
RATING
Brazilian x South Indian x BF Super Auto #1
SELECTEER AANTAL ZADEN

White Widow XXL Auto Cannabis Zaden

White Widow XXL Auto is een echte Amsterdamse klassieker van het bedrijf Barneys Farm en is een soort die nu ook verkrijgbaar is in deze autoflowering versie. Met deze kruising gaat de evolutie van een beroemde soort altijd maar verder. White Widow XXL Auto is een formidabele kruising van een Braziliaanse Sativa met de zwaar harsachtige Zuid-Indiase Indica waardoor ze 70% Indica-dominant is. Twee ongelofelijk goede soorten die vakkundig werden gekruist met Barneys Farm Super Auto #1 vormen deze White Widow Autoflower. Het is een buitengewoon heterogene plant die het goed doet onder alle omstandigheden en open staat voor verschillende kweektechnieken. Ze is niet vatbaar voor schimmels soort en is ook bestand tegen insecten. Zelfs in koelere weersgesteldheden gedijt ze goed en dit maakt haar gemakkelijk te kweken, ook al heeft u nog niet veel ervaring.

White Widow XXL Auto heeft de typische vorm van een Indica soort en ze is zeer compact als u haar vergelijkt met de gefeminiseerde variant. Toch is ze nog altijd een plant die krachtig en snel groeit. Deze plant zal bossig en breed uitgroeien tijdens haar korte bloeiperiode. Indien u de plantjes binnen kweekt dan zullen ze 80 tot 90cm hoog worden en buiten loopt hun hoogte op tot ongeveer 100-120 cm. Ze heeft slechts 70 tot 75 dagen tijd nodig als u rekent vanaf het zaadje tot ze een volwassen plant is.

Gedurende haar bloeiperiode zullen er zich grote Sativa-achtige en zware sterk plakkende stevige toppen vormen die overvloedig haar haar takken zullen bezetten. De productie van hars is zo enorm dat hij een wit deken van fonkelende trichomen vormt op de toppen. Dit maakt dat de toppen bijna wit zijn met lange feloranje stampers en donkergroene suikerblaadjes.

Dit Amsterdamse meesterstuk met haar uitheems terpenenprofiel zit boordevol uitdagende skunkachtige aardse smaken en zoete citrusaroma's. U zult ook dennenhout- en kruidenaroma's gewaarworden.

Deze soort zorgt ervoor dat uw creativiteit opgezweept wordt en u zult voelen dat u ineens veel meer energie hebt. Ze zal uw negatieve gevoelens omzetten in een gelukzalig gevoel en u zult merken dat u, wanneer u samen met vrienden een joint rookt, veel spraakzamer bent dan anders. Na de eerste gewaarwordingen dat de zijn werk THC doet, volgt een heerlijk gevoel van extase waardoor u zult merken dat uw spieren zich volledig ontspannen.
30% Sativa 70% IndicaWat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van White Widow XXL Auto cannabiszaden?
White Widow XXL Auto cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

White Widow XXL Auto Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
Brazilian x South Indian x BF Super Auto #1
Creatief, Opbeurend, Energiek, Spraakzaam, Euforisch
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m²
70 - 75
80-100cm
100-120cm
GEMIDDELD
70%
30%
VOORAL INDICA
Scherpe Skunky Zoete Citrusvruchten, Fruitige, Kruidige Dennen
Zoet, scherp, fruitig, kruidig dennenhout
Cool, Hot & Temperate
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
Brazilian x South Indian x BF Super Auto #1
Creatief, Opbeurend, Energiek, Spraakzaam, Euforisch
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m²
70 - 75
80-100cm
100-120cm
GEMIDDELD
70%
30%
VOORAL INDICA
Scherpe Skunky Zoete Citrusvruchten, Fruitige, Kruidige Dennen
Zoet, scherp, fruitig, kruidig dennenhout
Cool, Hot & Temperate

Exclusieve toegang voor volwassenen! Inhoud voor personen van 18 jaar of ouder, barneysfarm.com is exclusief voor mensen die meerderjarig zijn. In Nederland is de meerderjarigheid vanaf 18 jaar oud, controleer de lokale wetten en respecteer deze. We sturen onze wietzaden onder voorbehoud dat ze niet zullen worden gebruikt in strijd met de nationale wetgeving. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat cannabiszaden in sommige landen illegaal zijn. Barneys Farm levert deze zaden op voorwaarde dat ze niet worden meegenomen naar landen waar ze illegaal zijn. Degenen die dat doen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties en Barney's Farm aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Onze online winkel voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Zaden worden uitsluitend verkocht voor souvenirs, opslag en genetische bewaring. Algemene juridische mededeling: ontkieming is in de meeste landen illegaal, controleer de wetgeving van uw land met betrekking tot zaden, cannabis merchandise en andere producten die verband houden met de cannabiscultuur.Selecteer Taal:

Belgium Language   French Language  

Naar binnen, ik ben 18 jaar of ouder ik accepteer het niet