BEST VERKOCHTE NIEUWE RELEASES HOOG CBD SOORTEN FEMINIZED WIETZAADJES AUTOFLOWER WIETZADEN REGULIERE ZADEN FAN WEAR
THUIS OVER BARNEYS BARNEY'S FARM OP TOURNEE KLANTENSERVICE RECENSIES CANNABIS ZADEN VERZAMELINGEN FEMINIZED WIETZAADJES REGULIERE ZADEN AUTOFLOWER WIETZADEN BARNEY'S FAN WEAR
White Widow XXL
White Widow XXL 1White Widow XXL 2White Widow XXL 3White Widow XXL 4White Widow XXL 5
White Widow XXL 6White Widow XXL 7White Widow XXL 8White Widow XXL 9White Widow XXL 10

WHITE WIDOW XXL STRAIN

ONMISKENBARE SCHERPE SKUNKY EN HARTIGE ZOETE AROMA'S

 
RATING
Brazilian x South Indian
SELECTEER AANTAL ZADEN

White Widow XXL Cannabis Zaden

White Widow XXL van Barneys Farm is reeds tientallen jaren een echt origineel Amsterdams meesterwerk met onbetwistbare scherpe skunky en sterke zoete aroma's, met een geur die u herinnert aan de Amsterdamse straten en typische grachten. De evolutie van deze roemrijke soort lijkt maar niet te stoppen. Deze White Widow XXL geeft dezelfde Braziliaanse Sativa-high, maar werd voor 75% verbeterd met Indica soort uit Zuid-India. Hierdoor gedijt ze in alle weersomstandigheden en is ze ontvankelijk voor verschillende kweektechnieken. Dit maakt van White Widow XXL een enorm veelzijdige plant. Ze is bestand tegen schimmels en ook tegen insecten. Ze kan zelfs koudere klimaten aan en is dus vrij eenvoudig te kweken voor iedereen, met of zonder ervaring in het kweken van cannabis.

White Widow XXL groeit uit tot een typische Indica-vorm en groeit heel snel uit tot een dichte plant met sterke takken die zorgen voor een gedrongen maar breed uiterlijk, dat een aanzet is naar de bloeiperiode. Binnen zult u hoogten bereiken van 100 tot 120cm, buitenshuis haalt u met betrekkelijk gemak een hoogte van ongeveer twee meter.

De bloeitijd bij binnenkweek neemt ongeveer 9 weken in beslag. Buiten zult u kunnen oogsten vanaf begin oktober. In het begin van de bloeiperiode zul je zien dat er zich grote, zware en super kleverige compacte toppen vormen. Door dit uiterlijke denkt u wellicht dat u een Sativa heeft staan maar dit is helemaal niet het geval. De uitzonderlijke productie van hars vormt een dikke laag van glinsterende trichomen die de toppen helemaal zullen bedekken, waardoor ze bijna wit zijn met opvallende stampers die feloranje gekleurd zijn en kleine donkergroene suikerblaadjes.

Deze Amsterdamse klassieker komt met een exotisch terpenenprofiel, boordevol prikkelende skunky zoete citrusaroma's en een aardse, dennenhout- en kruidensmaak. Haar toppen kunnen meer op Sativa lijken, maar dat is één van de vele unieke eigenschappen van deze soort.

Deze heerlijke wietsoort zorgt ervoor dat uw creativiteit opgedreven wordt waardoor u ook meer energie zult hebben. Negatieve gevoelens gaan over in een gevoel van blijdschap en indien u, samen met vrienden een joint gaat roken, zult u merken dat u plots veel spraakzamer wordt. Na de eerste signalen die er op duiden dat de THC inslaat, volgt een gevoel van volledige extase en zult u merken dat uw spieren zich volledig zullen ontspannen.
25% Sativa 75% IndicaWat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van White Widow XXL cannabiszaden?
White Widow XXL cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70F tot 90F (21C tot 32C). Temperaturen onder de 70F (21C) en boven de 90F (32C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

White Widow XXL Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Brazilian x South Indian
Creatief, Opbeurend, Energiek, Spraakzaam, Euforisch
2kg per plant
650 gr/m
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
100-120cm
200cm
GEMIDDELD
75%
25%
VOORAL INDICA
Fruitige, pittige dennen
Zoet Scherpe Fruitige Kruidige Pijnboom
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Brazilian x South Indian
Creatief, Opbeurend, Energiek, Spraakzaam, Euforisch
2kg per plant
650 gr/m
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
100-120cm
200cm
GEMIDDELD
75%
25%
VOORAL INDICA
Fruitige, pittige dennen
Zoet Scherpe Fruitige Kruidige Pijnboom

Exclusieve toegang voor volwassenen! Inhoud voor personen van 18 jaar of ouder, barneysfarm.com is exclusief voor mensen die meerderjarig zijn. In Nederland is de meerderjarigheid vanaf 18 jaar oud, controleer de lokale wetten en respecteer deze. We sturen onze wietzaden onder voorbehoud dat ze niet zullen worden gebruikt in strijd met de nationale wetgeving. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat cannabiszaden in sommige landen illegaal zijn. Barneys Farm levert deze zaden op voorwaarde dat ze niet worden meegenomen naar landen waar ze illegaal zijn. Degenen die dat doen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties en Barney's Farm aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Onze online winkel voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Zaden worden uitsluitend verkocht voor souvenirs, opslag en genetische bewaring. Algemene juridische mededeling: ontkieming is in de meeste landen illegaal, controleer de wetgeving van uw land met betrekking tot zaden, cannabis merchandise en andere producten die verband houden met de cannabiscultuur.Selecteer Taal:

Belgium Language   French Language  

Naar binnen, ik ben 18 jaar of ouder ik accepteer het niet