BEST VERKOCHTE NIEUWE RELEASES HOOG CBD SOORTEN FEMINIZED WIETZAADJES AUTOFLOWER WIETZADEN REGULIERE ZADEN FAN WEAR
THUIS OVER BARNEYS BARNEY'S FARM OP TOURNEE KLANTENSERVICE RECENSIES CANNABIS ZADEN VERZAMELINGEN FEMINIZED WIETZAADJES REGULIERE ZADEN AUTOFLOWER WIETZADEN BARNEY'S FAN WEAR
Watermelon Zkittlez
Watermelon Zkittlez 1Watermelon Zkittlez 2Watermelon Zkittlez 3Watermelon Zkittlez 4Watermelon Zkittlez 5
Watermelon Zkittlez 6Watermelon Zkittlez 7Watermelon Zkittlez 8Watermelon Zkittlez 9Watermelon Zkittlez 10

WATERMELON ZKITTLEZ STRAIN

MIS DEZE FANTASTISCHE VERRUKKING VAN WATERMELOEN EN ZOETE CITRUSVRUCHTENMENGELING NIET.

 
RATING
Watermelon x Zkittlez
SELECTEER AANTAL ZADEN

Watermelon Zkittlez Cannabis Zaden

Watermelon Zkittlez van Barneys Farm: Deze wonderbaarlijk uitgebalanceerde hybride vertoont zware sativa-groeipatronen die haar helpen om voor hoge opbrengsten te zorgen en, sommige kwekers kunnen meer dan 1 kg van een plant halen als ze met liefde worden behandeld! Binnenshuis mag je ongeveer 550g/m2 verwachten. Een opwekkend en zeer stimulerend effect hoort bij het proeven van deze prachtige en geurige roos van een cannabissoort. Watermelon Zkittlez zal je verbazen met haar vrolijke uitwerking die je lichaam en ziel doen ontbranden. Een echte tonic tegen stress en de problemen van de dag. Ze laat ze als bij toverslag verdwijnen in een rustgevende rookwolk. Voor er 63 dagen zijn verstreken, bloeit deze schoonheid als een raket en produceert ze een torenhoge plant, vol met toppen die in grote hoeveelheden aan elke tak hangen. Op dag 63 staat ze helemaal voor je klaar. Onvergetelijke geuren komen naar buiten tijdens het bloeiproces en de verschillende droogstadia. Het opwekkende en vrolijke impact van Watermelon, gecombineerd met onze geweldige Zkittlez, zorgt voor een absoluut fantastische en fruitige cannabiservaring waar je voor steeds weer terugkomt.
45% Sativa 55% IndicaWat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Watermelon Zkittlez cannabiszaden?
Watermelon Zkittlez cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70░F tot 90░F (21░C tot 32░C). Temperaturen onder de 70░F (21░C) en boven de 90░F (32░C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Watermelon Zkittlez Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Watermelon x Zkittlez
Opbeurend, euforisch, kalmerend
1000 gr/plant
500-600 gr/m▓
63
SEPTEMBER
3rd-4th week
120-140cm
150-200cm
GEMIDDELD
55%
45%
VOORAL INDICA
Fruitige watermeloen en druiven
Tropisch fruit, zoete bessen
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Watermelon x Zkittlez
Opbeurend, euforisch, kalmerend
1000 gr/plant
500-600 gr/m▓
63
SEPTEMBER
3rd-4th week
120-140cm
150-200cm
GEMIDDELD
55%
45%
VOORAL INDICA
Fruitige watermeloen en druiven
Tropisch fruit, zoete bessen

Exclusieve toegang voor volwassenen! Inhoud voor personen van 18 jaar of ouder, barneysfarm.com is exclusief voor mensen die meerderjarig zijn. In Nederland is de meerderjarigheid vanaf 18 jaar oud, controleer de lokale wetten en respecteer deze. We sturen onze wietzaden onder voorbehoud dat ze niet zullen worden gebruikt in strijd met de nationale wetgeving. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat cannabiszaden in sommige landen illegaal zijn. Barneys Farm levert deze zaden op voorwaarde dat ze niet worden meegenomen naar landen waar ze illegaal zijn. Degenen die dat doen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties en Barney's Farm aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Onze online winkel voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Zaden worden uitsluitend verkocht voor souvenirs, opslag en genetische bewaring. Algemene juridische mededeling: ontkieming is in de meeste landen illegaal, controleer de wetgeving van uw land met betrekking tot zaden, cannabis merchandise en andere producten die verband houden met de cannabiscultuur.Selecteer Taal:

Belgium Language   French Language  

Naar binnen, ik ben 18 jaar of ouder ik accepteer het niet