BEST VERKOCHTE NIEUWE RELEASES HOOG CBD SOORTEN FEMINIZED WIETZAADJES AUTOFLOWER WIETZADEN REGULIERE ZADEN FAN WEAR
THUIS OVER BARNEYS BARNEY'S FARM OP TOURNEE KLANTENSERVICE RECENSIES CANNABIS ZADEN VERZAMELINGEN FEMINIZED WIETZAADJES REGULIERE ZADEN AUTOFLOWER WIETZADEN BARNEY'S FAN WEAR
Tropicanna Banana
Tropicanna Banana 1Tropicanna Banana 2Tropicanna Banana 3Tropicanna Banana 4Tropicanna Banana 5
Tropicanna Banana 6Tropicanna Banana 7Tropicanna Banana 8Tropicanna Banana 9Tropicanna Banana 10

TROPICANNA BANANA STRAIN

LAAT DEZE STERKE BANAANSOORT JE MEENEMEN OP EEN EXOTISCHE REIS NAAR VROLIJKHEID

 
RATING
Tropicanna x Banana Kush
SELECTEER AANTAL ZADEN

Tropicanna Banana Cannabis Zaden

. Nog een heerlijke toevoeging aan onze Californië collectie. Een magisch tropische fruitshake vol frisse smaken, een ongekende oerkracht met een extreem hoge opbrengst. Deze opvallende hybride is zoet, kleverig, opgeblazen en verbaasd bijna alle kwekers met zijn bijzonder potente genetica! Deze Sativa dominante Hybride (60% Sativa, 40% Indica) is door Barneys Farm geoptimaliseerd en versierd met grote glinsterende zoete exotische trichomen. Een perfecte combinatie tussen Tropicanna (Girl Scout Cookies x Tangie) en een hint van Banana Kush creëren samen een rustgevende Indica-effect. Haar vrolijke high laat je wanen in een wereld vol mysterie en euforie. Tropicanna Banana is een zeer sterke plant die in staat is om enorm veel op te leveren wanneer deze met kennis en liefde wordt gekweekt. Deze plant wordt bij binnen kweken tot 1,1 meter hoog en kan opbrengsten van 700 g / m2 halen. (bloei in 65-70 dagen) Buitenopbrengsten tot 2 kg per plant zijn zeer realistisch in ideale klimaat. THC-niveaus van 22-25% geven een buitengewone therapeutische en opwekkend effect die de hele dag kan bijblijven.  Is Tropicanna Banana Indica of Sativa?
60% Sativa 40% Indica

De beste manier om je Tropicanna Banana zaden op te slaan is:
Om Tropicanna Banana zaden goed te bewaren, wordt aanbevolen om ze koel en donker te bewaren in een luchtdichte container, idealiter in een koelkast met een juist etiket en datumvermelding. Invriezen moet worden vermeden.

Wat is de beste methode om Tropicanna Banana strain zaden te ontkiemen?
Er zijn tal van technieken om Tropicanna Banana cannabiszaden te ontkiemen, als dit is toegestaan op jouw locatie. De keukenpapiermethode is een gebruikelijke methode waarbij de Tropicanna Banana zaden op een vochtig keukenpapiertje worden geplaatst en bedekt met een ander vochtig keukenpapiertje om ze vochtig te houden. Bewaar het keukenpapier daarna op een warme, donkere plek en controleer het elke dag om er zeker van te zijn dat het vochtig blijft. Wanneer de Tropicanna Banana zaden zijn ontkiemd, plaats je ze voorzichtig in aarde of een soortgelijk groeimedium.

Wat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Tropicanna Banana cannabiszaden?
Tropicanna Banana cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70░F tot 90░F (21░C tot 32░C). Temperaturen onder de 70░F (21░C) en boven de 90░F (32░C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Tropicanna Banana Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Tropicanna x Banana Kush
Vrolijk, Energiek, Uitgerust
2000 gr/plant
650-750 gr/m▓
65 - 70
OKTOBER
2nd-3rd week
100-110cm
120-180cm
GEMIDDELD
40%
60%
VOORAL SATIVA
Fruitig, Banaan, Exotisch
Natuurlijk, Scherp
HEET & GEMIDDELD
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Tropicanna x Banana Kush
Vrolijk, Energiek, Uitgerust
2000 gr/plant
650-750 gr/m▓
65 - 70
OKTOBER
2nd-3rd week
100-110cm
120-180cm
GEMIDDELD
40%
60%
VOORAL SATIVA
Fruitig, Banaan, Exotisch
Natuurlijk, Scherp
HEET & GEMIDDELD

Exclusieve toegang voor volwassenen! Inhoud voor personen van 18 jaar of ouder, barneysfarm.com is exclusief voor mensen die meerderjarig zijn. In Nederland is de meerderjarigheid vanaf 18 jaar oud, controleer de lokale wetten en respecteer deze. We sturen onze wietzaden onder voorbehoud dat ze niet zullen worden gebruikt in strijd met de nationale wetgeving. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat cannabiszaden in sommige landen illegaal zijn. Barneys Farm levert deze zaden op voorwaarde dat ze niet worden meegenomen naar landen waar ze illegaal zijn. Degenen die dat doen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties en Barney's Farm aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Onze online winkel voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Zaden worden uitsluitend verkocht voor souvenirs, opslag en genetische bewaring. Algemene juridische mededeling: ontkieming is in de meeste landen illegaal, controleer de wetgeving van uw land met betrekking tot zaden, cannabis merchandise en andere producten die verband houden met de cannabiscultuur.Selecteer Taal:

Belgium Language   French Language  

Naar binnen, ik ben 18 jaar of ouder ik accepteer het niet