BEST VERKOCHTE NIEUWE RELEASES HOOG CBD SOORTEN FEMINIZED WIETZAADJES AUTOFLOWER WIETZADEN REGULIERE ZADEN FAN WEAR
THUIS OVER BARNEYS BARNEY'S FARM OP TOURNEE KLANTENSERVICE RECENSIES CANNABIS ZADEN VERZAMELINGEN FEMINIZED WIETZAADJES REGULIERE ZADEN AUTOFLOWER WIETZADEN BARNEY'S FAN WEAR
Triple Cheese
Triple Cheese 1Triple Cheese 2Triple Cheese 3Triple Cheese 4Triple Cheese 5
Triple Cheese 6Triple Cheese 7Triple Cheese 8Triple Cheese 9

TRIPLE CHEESE STRAIN

PROEF DE KAAS! OVERWELDIGENDE DRIEVOUDIGE CHEESE EXTRAVAGANZA VOOR ECHTE CHEESE LIEFHEBBERS!

Cup Winner
RATING
Old Cheese x Blue Cheese
33% OFF
SELECTEER AANTAL ZADEN

Triple Cheese Cannabis Zaden

Triple Cheese is gemaakt door Barneys Farm Blue Cheese te kruisen met de krachtige Original Cheese (Skunk # 1-fenotype). Na vele generaties selecties en terugkruising hebben we dit prachtige exemplaar gemaakt. Triple Cheese is precies wat we wilden bereiken. De onbetwistbare bedompte kaassmaak domineert de plant. Triple Cheese is zeer eenvoudig te kweken en produceert dichte toppen met een opmerkelijke smaak van bosbessen en oude kazen. Het is krachtig, met THC-niveaus die regelmatig meer dan 22% raken.Is Triple Cheese Indica of Sativa?
20% Sativa 80% Indica

De beste manier om je Triple Cheese zaden op te slaan is:
Om Triple Cheese zaden goed te bewaren, wordt aanbevolen om ze koel en donker te bewaren in een luchtdichte container, idealiter in een koelkast met een juist etiket en datumvermelding. Invriezen moet worden vermeden.

Wat is de beste methode om Triple Cheese strain zaden te ontkiemen?
Er zijn tal van technieken om Triple Cheese cannabiszaden te ontkiemen, als dit is toegestaan op jouw locatie. De keukenpapiermethode is een gebruikelijke methode waarbij de Triple Cheese zaden op een vochtig keukenpapiertje worden geplaatst en bedekt met een ander vochtig keukenpapiertje om ze vochtig te houden. Bewaar het keukenpapier daarna op een warme, donkere plek en controleer het elke dag om er zeker van te zijn dat het vochtig blijft. Wanneer de Triple Cheese zaden zijn ontkiemd, plaats je ze voorzichtig in aarde of een soortgelijk groeimedium.

Wat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Triple Cheese cannabiszaden?
Triple Cheese cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70░F tot 90░F (21░C tot 32░C). Temperaturen onder de 70░F (21░C) en boven de 90░F (32░C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Triple Cheese Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Old Cheese x Blue Cheese
Opwindend, Lichamelijke high, Lang blijvend effect, Gelukkig
800 gr/plant
500-600 gr/m▓
50 - 55
SEPTEMBER
2nd-3rd week
90/100cm
100-110cm
120-150cm
GEMIDDELD
80%
20%
VOORAL INDICA
Kaas, Kruidig, Zoetig, Zuur, krachtig
Zoete romige kaas, Scherp
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Old Cheese x Blue Cheese
Opwindend, Lichamelijke high, Lang blijvend effect, Gelukkig
800 gr/plant
500-600 gr/m▓
50 - 55
SEPTEMBER
2nd-3rd week
90/100cm
100-110cm
120-150cm
GEMIDDELD
80%
20%
VOORAL INDICA
Kaas, Kruidig, Zoetig, Zuur, krachtig
Zoete romige kaas, Scherp

Exclusieve toegang voor volwassenen! Inhoud voor personen van 18 jaar of ouder, barneysfarm.com is exclusief voor mensen die meerderjarig zijn. In Nederland is de meerderjarigheid vanaf 18 jaar oud, controleer de lokale wetten en respecteer deze. We sturen onze wietzaden onder voorbehoud dat ze niet zullen worden gebruikt in strijd met de nationale wetgeving. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat cannabiszaden in sommige landen illegaal zijn. Barneys Farm levert deze zaden op voorwaarde dat ze niet worden meegenomen naar landen waar ze illegaal zijn. Degenen die dat doen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties en Barney's Farm aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Onze online winkel voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Zaden worden uitsluitend verkocht voor souvenirs, opslag en genetische bewaring. Algemene juridische mededeling: ontkieming is in de meeste landen illegaal, controleer de wetgeving van uw land met betrekking tot zaden, cannabis merchandise en andere producten die verband houden met de cannabiscultuur.Selecteer Taal:

Belgium Language   French Language  

Naar binnen, ik ben 18 jaar of ouder ik accepteer het niet