TRIPLE CHEESE STRAIN
PROEF DE KAAS! OVERWELDIGENDE DRIEVOUDIGE CHEESE EXTRAVAGANZA VOOR ECHTE CHEESE LIEFHEBBERS!
Triple Cheese Cannabis Zaden
Triple Cheese is gemaakt door Barneys Farm Blue Cheese te kruisen met de krachtige Original Cheese (Skunk # 1-fenotype). Na vele generaties selecties en terugkruising hebben we dit prachtige exemplaar gemaakt. Triple Cheese is precies wat we wilden bereiken. De onbetwistbare bedompte kaassmaak domineert de plant. Triple Cheese is zeer eenvoudig te kweken en produceert dichte toppen met een opmerkelijke smaak van bosbessen en oude kazen. Het is krachtig, met THC-niveaus die regelmatig meer dan 22% raken.
Is Triple Cheese Indica of Sativa?
20% Sativa 80% Indica
De beste manier om je Triple Cheese zaden op te slaan is:
Om Triple Cheese zaden goed te bewaren, wordt aanbevolen om ze koel en donker te bewaren in een luchtdichte container, idealiter in een koelkast met een juist etiket en datumvermelding. Invriezen moet worden vermeden.
Wat is de beste methode om Triple Cheese strain zaden te ontkiemen?
Er zijn tal van technieken om Triple Cheese cannabiszaden te ontkiemen, als dit is toegestaan op jouw locatie. De keukenpapiermethode is een gebruikelijke methode waarbij de Triple Cheese zaden op een vochtig keukenpapiertje worden geplaatst en bedekt met een ander vochtig keukenpapiertje om ze vochtig te houden. Bewaar het keukenpapier daarna op een warme, donkere plek en controleer het elke dag om er zeker van te zijn dat het vochtig blijft. Wanneer de Triple Cheese zaden zijn ontkiemd, plaats je ze voorzichtig in aarde of een soortgelijk groeimedium.
Wat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Triple Cheese cannabiszaden?
Triple Cheese cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.