BEST VERKOCHTE NIEUWE RELEASES HOOG CBD SOORTEN FEMINIZED WIETZAADJES AUTOFLOWER WIETZADEN REGULIERE ZADEN FAN WEAR
THUIS OVER BARNEYS BARNEY'S FARM OP TOURNEE KLANTENSERVICE RECENSIES CANNABIS ZADEN VERZAMELINGEN FEMINIZED WIETZAADJES REGULIERE ZADEN AUTOFLOWER WIETZADEN BARNEY'S FAN WEAR
Tangerine Dream
Tangerine Dream 1Tangerine Dream 2Tangerine Dream 3Tangerine Dream 4Tangerine Dream 5
Tangerine Dream 6Tangerine Dream 7Tangerine Dream 8Tangerine Dream 9Tangerine Dream 10

TANGERINE DREAM STRAIN

VERRUIM JE GEEST EEN GEEF JE LICHAAM ONTSPANNING MET DEZE DROMERIGE CANNABIS CUP WINNENDE SATIVA

Cup Winner
RATING
G13 x Afghan x Neville’s A5 Haze
SELECTEER AANTAL ZADEN

Tangerine Dream Cannabis Zaden

Tangerine Dream is een sativa dominante soort met pittig zoete Tangerine-aroma's en -smaakstoffen, evenals effecten die tegelijk cerebraal en ontspannend zijn. Tangerine Dream's 65 dagen bloeitijd is opvallend kort! De één meter hoge planten met hun sterke en talrijke zijtakken leveren een indrukwekkende 600 gram per vierkante meter op. De plant heeft ondersteuning nodig in de laatste weken.Toppen worden groot, zwaar en vol bedekt met rode en oranje trichomen.Is Tangerine Dream Indica of Sativa?
60% Sativa 40% Indica

De beste manier om je Tangerine Dream zaden op te slaan is:
Om Tangerine Dream zaden goed te bewaren, wordt aanbevolen om ze koel en donker te bewaren in een luchtdichte container, idealiter in een koelkast met een juist etiket en datumvermelding. Invriezen moet worden vermeden.

Wat is de beste methode om Tangerine Dream strain zaden te ontkiemen?
Er zijn tal van technieken om Tangerine Dream cannabiszaden te ontkiemen, als dit is toegestaan op jouw locatie. De keukenpapiermethode is een gebruikelijke methode waarbij de Tangerine Dream zaden op een vochtig keukenpapiertje worden geplaatst en bedekt met een ander vochtig keukenpapiertje om ze vochtig te houden. Bewaar het keukenpapier daarna op een warme, donkere plek en controleer het elke dag om er zeker van te zijn dat het vochtig blijft. Wanneer de Tangerine Dream zaden zijn ontkiemd, plaats je ze voorzichtig in aarde of een soortgelijk groeimedium.

Wat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Tangerine Dream cannabiszaden?
Tangerine Dream cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Tangerine Dream Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
G13 x Afghan x Neville’s A5 Haze
Fysieke ontspanning, Mentaal, Euforisch, Opwekkend
800 gr/plant
500-600 gr/m²
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
90/100cm
90-110cm
120-150cm
GEMIDDELD
40%
60%
VOORAL SATIVA
Sinas, Bes, Citrus, Suiker, Tropisch
Intens, Bes
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
G13 x Afghan x Neville’s A5 Haze
Fysieke ontspanning, Mentaal, Euforisch, Opwekkend
800 gr/plant
500-600 gr/m²
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
90/100cm
90-110cm
120-150cm
GEMIDDELD
40%
60%
VOORAL SATIVA
Sinas, Bes, Citrus, Suiker, Tropisch
Intens, Bes

Exclusieve toegang voor volwassenen! Inhoud voor personen van 18 jaar of ouder, barneysfarm.com is exclusief voor mensen die meerderjarig zijn. In Nederland is de meerderjarigheid vanaf 18 jaar oud, controleer de lokale wetten en respecteer deze. We sturen onze wietzaden onder voorbehoud dat ze niet zullen worden gebruikt in strijd met de nationale wetgeving. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat cannabiszaden in sommige landen illegaal zijn. Barneys Farm levert deze zaden op voorwaarde dat ze niet worden meegenomen naar landen waar ze illegaal zijn. Degenen die dat doen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties en Barney's Farm aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Onze online winkel voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Zaden worden uitsluitend verkocht voor souvenirs, opslag en genetische bewaring. Algemene juridische mededeling: ontkieming is in de meeste landen illegaal, controleer de wetgeving van uw land met betrekking tot zaden, cannabis merchandise en andere producten die verband houden met de cannabiscultuur.Selecteer Taal:

Belgium Language   French Language  

Naar binnen, ik ben 18 jaar of ouder ik accepteer het niet