BEST VERKOCHTE NIEUWE RELEASES HOOG CBD SOORTEN FEMINIZED WIETZAADJES AUTOFLOWER WIETZADEN REGULIERE ZADEN FAN WEAR
THUIS OVER BARNEYS BARNEY'S FARM OP TOURNEE KLANTENSERVICE RECENSIES CANNABIS ZADEN VERZAMELINGEN FEMINIZED WIETZAADJES REGULIERE ZADEN AUTOFLOWER WIETZADEN BARNEY'S FAN WEAR
Strawberry Lemonade
Strawberry Lemonade 1Strawberry Lemonade 2Strawberry Lemonade 3Strawberry Lemonade 4Strawberry Lemonade 5
Strawberry Lemonade 6Strawberry Lemonade 7Strawberry Lemonade 8Strawberry Lemonade 9Strawberry Lemonade 10

STRAWBERRY LEMONADE STRAIN

LAAT DEZE VERRUKKELIJKE AARDBEI-VERLEIDING DOOR JE HERSENEN EN LICHAAM VLOEIEN

 
RATING
Strawberry x Lemon OG
SELECTEER AANTAL ZADEN

Strawberry Lemonade Cannabis Zaden

We zijn verheugd om deze gloednieuwe creatie van Strawberry & Lemon van Barneys Farm te introduceren. Het kruissen van de zeer krachtige en meestal sativa Strawberry met de fenomenale Lemonade OG produceerde een soort die de neusgaten laat opengaan, de smaakpapillen exploderen en de hersenen bubbelen. Een reeks fruitige proeverende terpenen voert je mee naar een aardbeien wereld die je ontspanning ,verlichting van pijn en een energiek gevoel geeft.Strawberry Lemonade is enorm populair voor activiteiten overdag, met laboratoriumtests die een enorm THC-gehalte van meer dan 20% aangeven. Wat u ook doet, mis deze sprankelende nieuwe toevoeging aan de Barneys Farm-catalogus niet. Buiten in ideale omstandigheden zijn opbrengsten tot 2,5 kg haalbaar, en met een bloeitijd van 60-70 dagen binnen kan men een massieve 700 g / m2 verwachten.
60% Sativa 40% IndicaWat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Strawberry Lemonade cannabiszaden?
Strawberry Lemonade cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70░F tot 90░F (21░C tot 32░C). Temperaturen onder de 70░F (21░C) en boven de 90░F (32░C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Strawberry Lemonade Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Strawberry x Lemon OG
Kunstzinnig, Kalmerend, Opwekkend, Vrolijk, Gefocust, Energie vol
2500 gr/plant
700-800 gr/m▓
60 - 70
OKTOBER
1st-2nd week
120-150cm
120-150cm
150-250cm
HOOG
40%
60%
VOORAL SATIVA
Aardbei limonade, Citroen, Skunk aardbei, zoet
Zoete citroen, natuurlijke aardbeien, fruitige hasj
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Strawberry x Lemon OG
Kunstzinnig, Kalmerend, Opwekkend, Vrolijk, Gefocust, Energie vol
2500 gr/plant
700-800 gr/m▓
60 - 70
OKTOBER
1st-2nd week
120-150cm
120-150cm
150-250cm
HOOG
40%
60%
VOORAL SATIVA
Aardbei limonade, Citroen, Skunk aardbei, zoet
Zoete citroen, natuurlijke aardbeien, fruitige hasj

Exclusieve toegang voor volwassenen! Inhoud voor personen van 18 jaar of ouder, barneysfarm.com is exclusief voor mensen die meerderjarig zijn. In Nederland is de meerderjarigheid vanaf 18 jaar oud, controleer de lokale wetten en respecteer deze. We sturen onze wietzaden onder voorbehoud dat ze niet zullen worden gebruikt in strijd met de nationale wetgeving. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat cannabiszaden in sommige landen illegaal zijn. Barneys Farm levert deze zaden op voorwaarde dat ze niet worden meegenomen naar landen waar ze illegaal zijn. Degenen die dat doen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties en Barney's Farm aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Onze online winkel voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Zaden worden uitsluitend verkocht voor souvenirs, opslag en genetische bewaring. Algemene juridische mededeling: ontkieming is in de meeste landen illegaal, controleer de wetgeving van uw land met betrekking tot zaden, cannabis merchandise en andere producten die verband houden met de cannabiscultuur.Selecteer Taal:

Belgium Language   French Language  

Naar binnen, ik ben 18 jaar of ouder ik accepteer het niet