BEST VERKOCHTE NIEUWE RELEASES HOOG CBD SOORTEN FEMINIZED WIETZAADJES AUTOFLOWER WIETZADEN REGULIERE ZADEN FAN WEAR
THUIS OVER BARNEYS BARNEY'S FARM OP TOURNEE KLANTENSERVICE RECENSIES CANNABIS ZADEN VERZAMELINGEN FEMINIZED WIETZAADJES REGULIERE ZADEN AUTOFLOWER WIETZADEN BARNEY'S FAN WEAR
Strawberry Cheesecake Auto
Strawberry Cheesecake Auto 1Strawberry Cheesecake Auto 2Strawberry Cheesecake Auto 3Strawberry Cheesecake Auto 4Strawberry Cheesecake Auto 5
Strawberry Cheesecake Auto 6Strawberry Cheesecake Auto 7Strawberry Cheesecake Auto 8Strawberry Cheesecake Auto 9Strawberry Cheesecake Auto 10

STRAWBERRY CHEESECAKE AUTO STRAIN

EEN AFGHAANSE OG GECOMBINEERD MET STRAWBERRY PIE IN DEZE OVERHEERLIJKE VERRUKKING

 
RATING
Strawberry Pie x Afghan OG x BF Super Auto #1
SELECTEER AANTAL ZADEN

Strawberry Cheesecake Auto Cannabis Zaden

Met deze wonderbaarlijke twist zetten de veredelaars bij Barneys Farm hun zoektocht verder om baanbrekende genetica te ontwikkelen met onze eigen Strawberry Cheesecake Auto. Na lang en intensief kweken met enkele soorten die aardbeienterpeen in zich hebben, viel hun keuze op de verleidelijk subtiele Strawberry Pie-feno. In het labo werden ze gekruist met een zeldzame stek van een Afghaanse OG soort.

Het samensmelten van deze Indica dominante Kush eigenschappen staat garant voor een snel groeiende plant die een grote opbrengst geeft en een sterke tolerantie heeft voor kleine teeltfoutjes van beginnende telers. Door dit voortbrengsel te kruisen met onze BF Super Auto #1, zal Strawberry Cheesecake Auto het ook goed doen in koelere klimaten, schiet ze hoger op dan de meeste autoflowers, maar blijft ze wel compact en is ze in korte tijd volwassen.

Tijdens het groeien zal de Strawberry Cheesecake Auto eerder bescheiden zijn qua omvang maar eens ze die fase voorbij is zullen haar stomp uitziende bloeiende takken zich sterk gaan ontplooien. De donkergroene bladeren krijgen dan prachtige dieppaarse kleuren. Zoals u kunt verwachten, krijgt deze soort zeer plakkerige met hars bedekte toppen die dieporanje kleuren en die bedekt zitten onder een dikke laag trichomen, die op een delicate manier, de kers op de taart kunnen genoemd worden.

De aroma's zijn behoorlijk penetrerend en ruiken naar zoete geitenkaas die u ook doen denken aan oude aarde, skunk en een subtiele geur van aardbeien en verse wilde bessen.Is Strawberry Cheesecake Auto Indica of Sativa?
25% Sativa 75% Indica

De beste manier om je Strawberry Cheesecake Auto zaden op te slaan is:
Om Strawberry Cheesecake Auto zaden goed te bewaren, wordt aanbevolen om ze koel en donker te bewaren in een luchtdichte container, idealiter in een koelkast met een juist etiket en datumvermelding. Invriezen moet worden vermeden.

Wat is de beste methode om Strawberry Cheesecake Auto strain zaden te ontkiemen?
Er zijn tal van technieken om Strawberry Cheesecake Auto cannabiszaden te ontkiemen, als dit is toegestaan op jouw locatie. De keukenpapiermethode is een gebruikelijke methode waarbij de Strawberry Cheesecake Auto zaden op een vochtig keukenpapiertje worden geplaatst en bedekt met een ander vochtig keukenpapiertje om ze vochtig te houden. Bewaar het keukenpapier daarna op een warme, donkere plek en controleer het elke dag om er zeker van te zijn dat het vochtig blijft. Wanneer de Strawberry Cheesecake Auto zaden zijn ontkiemd, plaats je ze voorzichtig in aarde of een soortgelijk groeimedium.

Wat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Strawberry Cheesecake Auto cannabiszaden?
Strawberry Cheesecake Auto cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Strawberry Cheesecake Auto Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
Strawberry Pie x Afghan OG x BF Super Auto #1
280-350 gr/plant
550 – 650 gr/m²
75 - 80
90-110cm
100-140cm
GEMIDDELD
75%
25%
VOORAL INDICA
natuurlijk, Aardbei, Cheesecake
Aardbeien Hasj, Cheesecake
Cool, Hot & Temperate
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
Strawberry Pie x Afghan OG x BF Super Auto #1
280-350 gr/plant
550 – 650 gr/m²
75 - 80
90-110cm
100-140cm
GEMIDDELD
75%
25%
VOORAL INDICA
natuurlijk, Aardbei, Cheesecake
Aardbeien Hasj, Cheesecake
Cool, Hot & Temperate

Exclusieve toegang voor volwassenen! Inhoud voor personen van 18 jaar of ouder, barneysfarm.com is exclusief voor mensen die meerderjarig zijn. In Nederland is de meerderjarigheid vanaf 18 jaar oud, controleer de lokale wetten en respecteer deze. We sturen onze wietzaden onder voorbehoud dat ze niet zullen worden gebruikt in strijd met de nationale wetgeving. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat cannabiszaden in sommige landen illegaal zijn. Barneys Farm levert deze zaden op voorwaarde dat ze niet worden meegenomen naar landen waar ze illegaal zijn. Degenen die dat doen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties en Barney's Farm aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Onze online winkel voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Zaden worden uitsluitend verkocht voor souvenirs, opslag en genetische bewaring. Algemene juridische mededeling: ontkieming is in de meeste landen illegaal, controleer de wetgeving van uw land met betrekking tot zaden, cannabis merchandise en andere producten die verband houden met de cannabiscultuur.Selecteer Taal:

Belgium Language   French Language  

Naar binnen, ik ben 18 jaar of ouder ik accepteer het niet