BEST VERKOCHTE NIEUWE RELEASES HOOG CBD SOORTEN FEMINIZED WIETZAADJES AUTOFLOWER WIETZADEN REGULIERE ZADEN FAN WEAR
THUIS OVER BARNEYS BARNEY'S FARM OP TOURNEE KLANTENSERVICE RECENSIES CANNABIS ZADEN VERZAMELINGEN FEMINIZED WIETZAADJES REGULIERE ZADEN AUTOFLOWER WIETZADEN BARNEY'S FAN WEAR
Sour Strawberry
Sour Strawberry 1Sour Strawberry 2Sour Strawberry 3Sour Strawberry 4Sour Strawberry 5
Sour Strawberry 6Sour Strawberry 7Sour Strawberry 8Sour Strawberry 9Sour Strawberry 10

SOUR STRAWBERRY STRAIN

ERVAAR EEN UNIEKE MIX VAN FRUITIGE ZOETHEID EN STIMULERENDE GENEUGTEN MET DE STRAWBERRY DIESEL-CANNABISSOORT.

 
RATING
Strawberry Kush Strain x Sour Diesel Strain
SELECTEER AANTAL ZADEN

Sour Strawberry Cannabis Zaden

Wees voorbereid om meegesleept te worden door de verleidelijke geuren en karakter van onze Sour Strawberry-soort Aka Strawberry Diesel. Sour Strawberry is het resultaat van een krachtige genetische kruising tussen de legendarische Strawberry Kush en de befaamde Sour Diesel, dat zorgt voor een uitgebalanceerde hybride soort die enigszins sativa-dominant is en een genot om te kweken, wat je kweekervaring ook is. De bloeitijd van Sour Strawberry is binnen amper 65-70 dagen, wat betekent dat u niet lang hoeft te wachten voordat u kunt genieten van haar schoonheid. Met een binnen opbrengst van 500-600g/m² kunt u zich verwachten om beloond te worden met een overvloed aan krachtige, plakkerige toppen die ongetwijfeld indruk op u zullen maken. Maar waarom zou u uzelf beperken tot binnen kweken? Sour Strawberry gedijt buiten goed en geeft een opbrengst van 1,5 tot 2,5 kg per plant bij een hoogte van 1,5-2 m. Stelt u zich eens voor hoe bevredigend het moet zijn om deze planten te zien groeien en rijpen onder de warme zon, klaar voor de oogst begin oktober. En laten we het THC-gehalte niet vergeten: met een percentage van 22 tot 24 is Sour Strawberry Diesel een soort die slaag uitdeelt. De toppen van Sour Strawberry zijn echt een lust voor het oog, met felgroene bladeren en vurig oranje haartjes die u uitnodigen om haar van dichterbij te bekijken. En als u dat doet, word je getrakteerd op een boeket van geuren die variëren van zuur, zoet en fruitig tot aards en dieselachtig. Dus waarom wachten? Trakteer uzelf op de onvergetelijke ervaring van deze Sour Strawberry-soort.
60% Sativa 40% IndicaWat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Sour Strawberry cannabiszaden?
Sour Strawberry cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Sour Strawberry Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Strawberry Kush Strain x Sour Diesel Strain
Creatief, Opwekkend, Euforie, Blij, Ontspannend
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m²
65 - 70
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
100-120cm
150-200cm
GEMIDDELD
40%
60%
VOORAL SATIVA
Bessen, Diesel, Aardbei, Zoete Citrus
Diesel, Aards, Scherp, Aardbei, Zoet
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Strawberry Kush Strain x Sour Diesel Strain
Creatief, Opwekkend, Euforie, Blij, Ontspannend
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m²
65 - 70
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
100-120cm
150-200cm
GEMIDDELD
40%
60%
VOORAL SATIVA
Bessen, Diesel, Aardbei, Zoete Citrus
Diesel, Aards, Scherp, Aardbei, Zoet

Exclusieve toegang voor volwassenen! Inhoud voor personen van 18 jaar of ouder, barneysfarm.com is exclusief voor mensen die meerderjarig zijn. In Nederland is de meerderjarigheid vanaf 18 jaar oud, controleer de lokale wetten en respecteer deze. We sturen onze wietzaden onder voorbehoud dat ze niet zullen worden gebruikt in strijd met de nationale wetgeving. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat cannabiszaden in sommige landen illegaal zijn. Barneys Farm levert deze zaden op voorwaarde dat ze niet worden meegenomen naar landen waar ze illegaal zijn. Degenen die dat doen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties en Barney's Farm aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Onze online winkel voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Zaden worden uitsluitend verkocht voor souvenirs, opslag en genetische bewaring. Algemene juridische mededeling: ontkieming is in de meeste landen illegaal, controleer de wetgeving van uw land met betrekking tot zaden, cannabis merchandise en andere producten die verband houden met de cannabiscultuur.Selecteer Taal:

Belgium Language   French Language  

Naar binnen, ik ben 18 jaar of ouder ik accepteer het niet