BEST VERKOCHTE NIEUWE RELEASES HOOG CBD SOORTEN FEMINIZED WIETZAADJES AUTOFLOWER WIETZADEN REGULIERE ZADEN FAN WEAR
THUIS OVER BARNEYS BARNEY'S FARM OP TOURNEE KLANTENSERVICE RECENSIES CANNABIS ZADEN VERZAMELINGEN FEMINIZED WIETZAADJES REGULIERE ZADEN AUTOFLOWER WIETZADEN BARNEY'S FAN WEAR
Sour Diesel
Sour Diesel 1Sour Diesel 2Sour Diesel 3Sour Diesel 4Sour Diesel 5
Sour Diesel 6Sour Diesel 7Sour Diesel 8Sour Diesel 9Sour Diesel 10

SOUR DIESEL STRAIN

BRENG UW DAG NAAR EEN HOGER NIVEAU MET DE OPWINDENDE KRACHT VAN SOUR DIESEL. BESTEL NU EN ERVAAR ZIJN LEGENDARISCHE STATUS, ROBUUSTE OPBRENGST EN RIJKE SMAAK.

 
RATING
Super Skunk Strain x Chemdawg Strain
SELECTEER AANTAL ZADEN

Sour Diesel Cannabis Zaden

Bent u klaar om de opwindende kracht van onze Sour Diesel-soort te ondervinden? Deze Sativa-dominante wietsoort is een unieke hybride die het resultaat is van een sprankelende mix van Chemdawg en Super Skunk. Sour Diesel is een soort die aandacht en respect verdient van zelfs de meest veeleisende cannabisconnaisseurs. Met haar uitzonderlijke kenmerken en legendarische status is het geen wonder dat zij enorm gewild is. Sour Diesel is een Sativa-dominante soort, bekend om haar energieke en opbeurende effecten die u een verkwikkend en inspirerend gevoel geven. Of u nu uw creativiteit, aandacht of productiviteit wilt vergroten, deze soort is de perfecte keuze. Met THC-concentraties schommelend tussen 20 en 24% is de legendarische krachtige cerebrale ervaring van Sour Diesel zowel euforisch als rustgevend. En in tegenstelling tot andere soorten, zult u er niet slaperig van worden of aan uw zetel gekluisterd blijven. Sour Diesel is een robuuste wietplant die zowel binnen als buiten gekweekt kan worden. Met bloeitijden variërend van 70-75 dagen bij binnenteelt tot midden/eind oktober in volle grond, is het een veelzijdige plant die zich aan bijna elke omgeving kan aanpassen. En als u haar de ruimte geeft om buiten te groeien, kunnen Sour Diesel wietplanten een hoogte bereiken van 1,5m - 2m met substantiële opbrengsten tot 2kg, wat haar tot een waar meesterwerk maakt. Maar hoe zit het met de reuk en de smaak? Wel, Sour Diesel verspreidt een sterk, straf parfum dat zowel zuur als aards is, met een spoor van diesel in de smaak en de geur. De smaak is even rijk, waardoor je een fantastische mix van zoete, kruidige en citroenachtige smaken krijgt die lang blijven hangen. Bent u klaar om uw dag naar een hoger niveau te tillen? Of u nu uw avond wilt opvrolijken of uw creativiteit in de ochtend wilt laten stromen, Sour Diesel is gegarandeerd de juiste keuze.Is Sour Diesel Indica of Sativa?
70% Sativa 30% Indica

De beste manier om je Sour Diesel zaden op te slaan is:
Om Sour Diesel zaden goed te bewaren, wordt aanbevolen om ze koel en donker te bewaren in een luchtdichte container, idealiter in een koelkast met een juist etiket en datumvermelding. Invriezen moet worden vermeden.

Wat is de beste methode om Sour Diesel strain zaden te ontkiemen?
Er zijn tal van technieken om Sour Diesel cannabiszaden te ontkiemen, als dit is toegestaan op jouw locatie. De keukenpapiermethode is een gebruikelijke methode waarbij de Sour Diesel zaden op een vochtig keukenpapiertje worden geplaatst en bedekt met een ander vochtig keukenpapiertje om ze vochtig te houden. Bewaar het keukenpapier daarna op een warme, donkere plek en controleer het elke dag om er zeker van te zijn dat het vochtig blijft. Wanneer de Sour Diesel zaden zijn ontkiemd, plaats je ze voorzichtig in aarde of een soortgelijk groeimedium.

Wat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Sour Diesel cannabiszaden?
Sour Diesel cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70░F tot 90░F (21░C tot 32░C). Temperaturen onder de 70░F (21░C) en boven de 90░F (32░C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Sour Diesel Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Super Skunk Strain x Chemdawg Strain
Energiek, Opbeurend, Euforisch en Rustgevend
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m▓
70 - 75
OKTOBER
2nd-3rd week
100-120cm
100-120cm
150-200cm
GEMIDDELD
30%
70%
VOORAL SATIVA
Zoet, Kruidig, Citroenachtig
Zuur, Aards, een Beetje Diesel
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Super Skunk Strain x Chemdawg Strain
Energiek, Opbeurend, Euforisch en Rustgevend
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m▓
70 - 75
OKTOBER
2nd-3rd week
100-120cm
100-120cm
150-200cm
GEMIDDELD
30%
70%
VOORAL SATIVA
Zoet, Kruidig, Citroenachtig
Zuur, Aards, een Beetje Diesel

Exclusieve toegang voor volwassenen! Inhoud voor personen van 18 jaar of ouder, barneysfarm.com is exclusief voor mensen die meerderjarig zijn. In Nederland is de meerderjarigheid vanaf 18 jaar oud, controleer de lokale wetten en respecteer deze. We sturen onze wietzaden onder voorbehoud dat ze niet zullen worden gebruikt in strijd met de nationale wetgeving. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat cannabiszaden in sommige landen illegaal zijn. Barneys Farm levert deze zaden op voorwaarde dat ze niet worden meegenomen naar landen waar ze illegaal zijn. Degenen die dat doen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties en Barney's Farm aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Onze online winkel voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Zaden worden uitsluitend verkocht voor souvenirs, opslag en genetische bewaring. Algemene juridische mededeling: ontkieming is in de meeste landen illegaal, controleer de wetgeving van uw land met betrekking tot zaden, cannabis merchandise en andere producten die verband houden met de cannabiscultuur.Selecteer Taal:

Belgium Language   French Language  

Naar binnen, ik ben 18 jaar of ouder ik accepteer het niet