BEST VERKOCHTE NIEUWE RELEASES HOOG CBD SOORTEN FEMINIZED WIETZAADJES AUTOFLOWER WIETZADEN REGULIERE ZADEN FAN WEAR
THUIS OVER BARNEYS BARNEY'S FARM OP TOURNEE KLANTENSERVICE RECENSIES CANNABIS ZADEN VERZAMELINGEN FEMINIZED WIETZAADJES REGULIERE ZADEN AUTOFLOWER WIETZADEN BARNEY'S FAN WEAR
Skywalker OG Auto
Skywalker OG Auto 1Skywalker OG Auto 2Skywalker OG Auto 3Skywalker OG Auto 4Skywalker OG Auto 5
Skywalker OG Auto 6Skywalker OG Auto 7Skywalker OG Auto 8Skywalker OG Auto 9Skywalker OG Auto 10

SKYWALKER OG AUTO STRAIN

ONTDEK OPWINDENDE NIEUWE DIMENSIES IN RUIMTE MET DEZE ZEER GELIEFDE KLASSIEKE AUTOFLOWER.

 
RATING
Skywalker OG x BF Super Auto #1
SELECTEER AANTAL ZADEN

Skywalker OG Auto Cannabis Zaden

De Skywalker OG super auto is gearriveerd en je vliegt door de dag met deze uitstekende autoflowering cannabissoort. Wanneer je deze strain gebruikt zal het net zijn alsof je met je lichtzwaard klopt en flitst als je het krachtige effect van Skywalker voor de eerste keer voelt. Het is één van de favorieten in het laboratorium waar deze strain gekweekt wordt en, werd op zichzelf getest door TONI13. Vanwege de uitstekende resultaten werd besloten om haar als autoflower voor de hele wereld op de markt te brengen. Deze aromatische autoflower explodeert letterlijk in de vorm van een kerstboom met een subtiele dennensmaak in slechts 70 tot 75 dagen vanaf het zaad en, produceert een overvloed aan indrukwekkende kushy bloemen die druipen van glinsterende THC-kristallen. Je mag je verwachten aan een plant die maximum 1.2 meter hoog wordt. Ervaar de sensatie van de verpletterende Amerikaanse genetica bij 'Skywalker OG', vakkundig verpakt door het team van Barneys Farm, in een verbluffend autoflower-pakket met 23% THC gehalte. Pas echter op voor de overbelasting van je zintuigen want Skywalker OG kan een behoorlijk opwindende belevenis veroorzaken als je niet klaar bent voor de complete gemoedsrust die je gaat ervaren wanneer je het gebruikt. Verwacht je aan een volledige lichamelijke ontspanning maar met een mentale helderheid, vaak met baanbrekende inzichten en realisaties. Dit is echt geestverruimend materiaal en je transformatie zal van jou een blij mens maken. De voortreffelijke schoonheid van deze autoflower mag je vooral niet missen.
25% Sativa 75% IndicaWat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Skywalker OG Auto cannabiszaden?
Skywalker OG Auto cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Skywalker OG Auto Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
Skywalker OG x BF Super Auto #1
Rustgevend, hevige stoned, geestverruimend
130-200 gr/plant
450 - 500 gr/m²
70 - 75
80-100cm
90-120cm
GEMIDDELD
75%
25%
VOORAL INDICA
Zoet, aarde, denneboom
Tropisch fruit, citrus en diesel
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
Skywalker OG x BF Super Auto #1
Rustgevend, hevige stoned, geestverruimend
130-200 gr/plant
450 - 500 gr/m²
70 - 75
80-100cm
90-120cm
GEMIDDELD
75%
25%
VOORAL INDICA
Zoet, aarde, denneboom
Tropisch fruit, citrus en diesel

Exclusieve toegang voor volwassenen! Inhoud voor personen van 18 jaar of ouder, barneysfarm.com is exclusief voor mensen die meerderjarig zijn. In Nederland is de meerderjarigheid vanaf 18 jaar oud, controleer de lokale wetten en respecteer deze. We sturen onze wietzaden onder voorbehoud dat ze niet zullen worden gebruikt in strijd met de nationale wetgeving. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat cannabiszaden in sommige landen illegaal zijn. Barneys Farm levert deze zaden op voorwaarde dat ze niet worden meegenomen naar landen waar ze illegaal zijn. Degenen die dat doen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties en Barney's Farm aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Onze online winkel voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Zaden worden uitsluitend verkocht voor souvenirs, opslag en genetische bewaring. Algemene juridische mededeling: ontkieming is in de meeste landen illegaal, controleer de wetgeving van uw land met betrekking tot zaden, cannabis merchandise en andere producten die verband houden met de cannabiscultuur.Selecteer Taal:

Belgium Language   French Language  

Naar binnen, ik ben 18 jaar of ouder ik accepteer het niet