BEST VERKOCHTE NIEUWE RELEASES HOOG CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOMATISCHE BLOEIERS REGULIERE ZADEN FAN WEAR
THUIS OVER BARNEYS BARNEY'S FARM OP TOURNEE KLANTENSERVICE RECENSIES CANNABIS ZADEN VERZAMELINGEN GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOMATISCHE BLOEIERS BARNEY'S FAN WEAR
Shiskaberry
Shiskaberry 1Shiskaberry 2Shiskaberry 3Shiskaberry 4Shiskaberry 5
Shiskaberry 6Shiskaberry 7Shiskaberry 8Shiskaberry 9Shiskaberry 10

SHISKABERRY

BEWONDER DE COMPLEXE CANNABINO´DEPROFIEL VAN DEZE VERRUKKELIJKE FRUITIGE INDICA

 
RATING
Blueberry x Afghan
SELECTEER AANTAL ZADEN

SHISKABERRY™ Cannabis Zaden

Om onze SHISKABERRY ™ -soort in deze fase te krijgen is jaren aan complex werk vooraf gegaan. We zijn enthousiast om deze unieke en prachtige soort eindelijk in onze catalogus te introduceren. SHISKABERRY ™ is een unieke ervaring. Haar doordringende, aardachtige, kruidige tonen laten een gedenkwaardige, heerlijke nasmaak achter. Haar prachtige bessengeur dompelt je onder in een diepere dimensie van genot en inzicht. SHISKABERRY ™ is een verbluffende Indica die je op de juiste plaats brengt en je daar houdt. Ze maakt je tong mogelijk los en maakt je daarna gelukkig, voordat je een ontspannende massage voor het hele lichaam krijgt. Wat wil je nog meer? Na 8-9 weken binnen bloeien kun je een grote opbrengst verwachten. Buitenshuis kan SHISKABERRY ™ tot 1,2 meter groeien, en tot 2 kg aan superkwaliteit toppen produceren. Een droog klimaat verdient de voorkeur.

Shiskaberry Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Blueberry x Afghan
Vrolijk, Kalmerend
1500-2000
500-600 gr/m▓
50 - 55
SEPTEMBER
3rd-4th week
80-120cm
80cm
120cm
GEMIDDELD
100%
100% Indica
Natuurlijk, Kruidig
Scherp, Bosbes
HEET
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Blueberry x Afghan
Vrolijk, Kalmerend
1500-2000
500-600 gr/m▓
50 - 55
SEPTEMBER
3rd-4th week
80-120cm
80cm
120cm
GEMIDDELD
100%
100% Indica
Natuurlijk, Kruidig
Scherp, Bosbes
HEET

Exclusieve toegang voor volwassenen! Inhoud voor personen van 18 jaar of ouder, barneysfarm.com is exclusief voor mensen die meerderjarig zijn. In Nederland is de meerderjarigheid vanaf 18 jaar oud, controleer de lokale wetten en respecteer deze. We sturen onze wietzaden onder voorbehoud dat ze niet zullen worden gebruikt in strijd met de nationale wetgeving. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat cannabiszaden in sommige landen illegaal zijn. Barneys Farm levert deze zaden op voorwaarde dat ze niet worden meegenomen naar landen waar ze illegaal zijn. Degenen die dat doen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties en Barney's Farm aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Onze online winkel voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Zaden worden uitsluitend verkocht voor souvenirs, opslag en genetische bewaring. Algemene juridische mededeling: ontkieming is in de meeste landen illegaal, controleer de wetgeving van uw land met betrekking tot zaden, cannabis merchandise en andere producten die verband houden met de cannabiscultuur.Selecteer Taal:

Belgium Language   French Language  

Naar binnen, ik ben 18 jaar of ouder ik accepteer het niet