BEST VERKOCHTE NIEUWE RELEASES HOOG CBD SOORTEN FEMINIZED WIETZAADJES AUTOFLOWER WIETZADEN REGULIERE ZADEN FAN WEAR
THUIS OVER BARNEYS BARNEY'S FARM OP TOURNEE KLANTENSERVICE RECENSIES CANNABIS ZADEN VERZAMELINGEN FEMINIZED WIETZAADJES REGULIERE ZADEN AUTOFLOWER WIETZADEN BARNEY'S FAN WEAR
Shiskaberry
Shiskaberry 1Shiskaberry 2Shiskaberry 3Shiskaberry 4Shiskaberry 5
Shiskaberry 6Shiskaberry 7Shiskaberry 8Shiskaberry 9Shiskaberry 10

SHISKABERRY STRAIN

BEWONDER DE COMPLEXE CANNABINO´DEPROFIEL VAN DEZE VERRUKKELIJKE FRUITIGE INDICA

 
RATING
Blueberry x Afghan
33% OFF
SELECTEER AANTAL ZADEN

Shiskaberry Cannabis Zaden

Om onze SHISKABERRY -soort in deze fase te krijgen is jaren aan complex werk vooraf gegaan. We zijn enthousiast om deze unieke en prachtige soort eindelijk in onze catalogus te introduceren. SHISKABERRY is een unieke ervaring. Haar doordringende, aardachtige, kruidige tonen laten een gedenkwaardige, heerlijke nasmaak achter. Haar prachtige bessengeur dompelt je onder in een diepere dimensie van genot en inzicht. SHISKABERRY is een verbluffende Indica die je op de juiste plaats brengt en je daar houdt. Ze maakt je tong mogelijk los en maakt je daarna gelukkig, voordat je een ontspannende massage voor het hele lichaam krijgt. Wat wil je nog meer? Na 8-9 weken binnen bloeien kun je een grote opbrengst verwachten. Buitenshuis kan SHISKABERRY tot 1,2 meter groeien, en tot 2 kg aan superkwaliteit toppen produceren. Een droog klimaat verdient de voorkeur.Is Shiskaberry Indica of Sativa?
100% Indica

De beste manier om je Shiskaberry zaden op te slaan is:
Om Shiskaberry zaden goed te bewaren, wordt aanbevolen om ze koel en donker te bewaren in een luchtdichte container, idealiter in een koelkast met een juist etiket en datumvermelding. Invriezen moet worden vermeden.

Wat is de beste methode om Shiskaberry strain zaden te ontkiemen?
Er zijn tal van technieken om Shiskaberry cannabiszaden te ontkiemen, als dit is toegestaan op jouw locatie. De keukenpapiermethode is een gebruikelijke methode waarbij de Shiskaberry zaden op een vochtig keukenpapiertje worden geplaatst en bedekt met een ander vochtig keukenpapiertje om ze vochtig te houden. Bewaar het keukenpapier daarna op een warme, donkere plek en controleer het elke dag om er zeker van te zijn dat het vochtig blijft. Wanneer de Shiskaberry zaden zijn ontkiemd, plaats je ze voorzichtig in aarde of een soortgelijk groeimedium.

Wat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Shiskaberry cannabiszaden?
Shiskaberry cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70░F tot 90░F (21░C tot 32░C). Temperaturen onder de 70░F (21░C) en boven de 90░F (32░C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Shiskaberry Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Blueberry x Afghan
Vrolijk, Kalmerend
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m▓
50 - 55
SEPTEMBER
2nd-3rd week
80-120cm
80-110cm
120-180cm
GEMIDDELD
100%
100% Indica
Natuurlijk, Kruidig
Scherp, Bosbes
HEET
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Blueberry x Afghan
Vrolijk, Kalmerend
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m▓
50 - 55
SEPTEMBER
2nd-3rd week
80-120cm
80-110cm
120-180cm
GEMIDDELD
100%
100% Indica
Natuurlijk, Kruidig
Scherp, Bosbes
HEET

Exclusieve toegang voor volwassenen! Inhoud voor personen van 18 jaar of ouder, barneysfarm.com is exclusief voor mensen die meerderjarig zijn. In Nederland is de meerderjarigheid vanaf 18 jaar oud, controleer de lokale wetten en respecteer deze. We sturen onze wietzaden onder voorbehoud dat ze niet zullen worden gebruikt in strijd met de nationale wetgeving. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat cannabiszaden in sommige landen illegaal zijn. Barneys Farm levert deze zaden op voorwaarde dat ze niet worden meegenomen naar landen waar ze illegaal zijn. Degenen die dat doen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties en Barney's Farm aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Onze online winkel voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Zaden worden uitsluitend verkocht voor souvenirs, opslag en genetische bewaring. Algemene juridische mededeling: ontkieming is in de meeste landen illegaal, controleer de wetgeving van uw land met betrekking tot zaden, cannabis merchandise en andere producten die verband houden met de cannabiscultuur.Selecteer Taal:

Belgium Language   French Language  

Naar binnen, ik ben 18 jaar of ouder ik accepteer het niet