BEST VERKOCHTE NIEUWE RELEASES HOOG CBD SOORTEN FEMINIZED WIETZAADJES AUTOFLOWER WIETZADEN REGULIERE ZADEN FAN WEAR
THUIS OVER BARNEYS BARNEY'S FARM OP TOURNEE KLANTENSERVICE RECENSIES CANNABIS ZADEN VERZAMELINGEN FEMINIZED WIETZAADJES REGULIERE ZADEN AUTOFLOWER WIETZADEN BARNEY'S FAN WEAR
Runtz x Layer Cake
Runtz x Layer Cake 1Runtz x Layer Cake 2Runtz x Layer Cake 3Runtz x Layer Cake 4Runtz x Layer Cake 5
Runtz x Layer Cake 6Runtz x Layer Cake 7Runtz x Layer Cake 8Runtz x Layer Cake 9Runtz x Layer Cake 10

RUNTZ X LAYER CAKE STRAIN

MET HARS DOORDRENKTE TOPPEN EN ONGELOOFLIJK FRUITIG PROFIEL

 
RATING
RUNTZ x LAYER CAKE
SELECTEER AANTAL ZADEN

Runtz X Layer Cake Cannabis Zaden

Introductie van RUNTZ X LAYER CAKE van Barney's Farm, dit wordt de soort voor 2022 van het jaar! het is echt een klasse apart, een van de meest opwindende creaties sinds vele jaren en een must om deze zomer te proberen. Ervaar de allerbeste collectieve mix van adembenemende West Coast-genetica die sensationeel is samengesmolten om een ​​ongelooflijk krachtige soort te creëren, THC-percentages buiten de schaal, geweldige productie binnen en buiten met onbeperkte mogelijkheden die zich aanpassen aan elke kweekstijl. Ontmoet de ouders! Runtz heeft de wereld al stormenderhand veroverd met zijn heerlijke combinatie van unieke smaken en aroma's die deze twee bewezen en klasse genetica Zkittlez en Gelato kruisen. De introductie van Layer cake tilt deze soort gewoon naar een ander niveau. Bruidstaart werd gekruist met GMO "Knoflookkoekjes", wat een echte monsterruggengraat is voor productie en THC-booster, en toen kwam een ​​sensationele kruising van onze bekroonde Cookies Kush en Skunk #1 in de mix. Het spreekt voor zich dat alle genetica in deze superhybride een plaats in onze catalogus verdienen, maar bij Barneys Farm is ons doel om je uitzonderlijke unieke soorten te brengen. RUNTZ X LAYER CAKE is een perfect uitgebalanceerde 50% indica/sativa-hybride, zeer stevig en vergevingsgezind en produceert meerdere grote, oversized, dichte bosgroene toppen in indica-stijl met diepe amberkleurige ondertonen, feloranje haren en een ijzig laagje gouden amberkleurige kristallen trichomen. Voeg daarbij een snelle bloeiperiode van slechts 65 tot 70 dagen, binnen oogsten tot 650 g/m2 met hoogtes tot 120 cm, afhankelijk van de groeitijd, met THC-percentages getest tot een ongelooflijke 27% Buitenshuis in ideale omstandigheden RUNTZ X LAYER CAKE bereikt een hoogte van 2 meter en produceert tot 2,5 kg per plant.Is Runtz x Layer Cake Indica of Sativa?
50% Sativa 50% Indica

De beste manier om je Runtz x Layer Cake zaden op te slaan is:
Om Runtz x Layer Cake zaden goed te bewaren, wordt aanbevolen om ze koel en donker te bewaren in een luchtdichte container, idealiter in een koelkast met een juist etiket en datumvermelding. Invriezen moet worden vermeden.

Wat is de beste methode om Runtz x Layer Cake strain zaden te ontkiemen?
Er zijn tal van technieken om Runtz x Layer Cake cannabiszaden te ontkiemen, als dit is toegestaan op jouw locatie. De keukenpapiermethode is een gebruikelijke methode waarbij de Runtz x Layer Cake zaden op een vochtig keukenpapiertje worden geplaatst en bedekt met een ander vochtig keukenpapiertje om ze vochtig te houden. Bewaar het keukenpapier daarna op een warme, donkere plek en controleer het elke dag om er zeker van te zijn dat het vochtig blijft. Wanneer de Runtz x Layer Cake zaden zijn ontkiemd, plaats je ze voorzichtig in aarde of een soortgelijk groeimedium.

Wat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Runtz x Layer Cake cannabiszaden?
Runtz x Layer Cake cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70░F tot 90░F (21░C tot 32░C). Temperaturen onder de 70░F (21░C) en boven de 90░F (32░C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Runtz X Layer Cake Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
RUNTZ x LAYER CAKE
Creativite, sterke lichaamshigh, opbeurend, ontspannend.
2500 gr/plant
700-800 gr/m▓
65 - 70
OKTOBER
1st-2nd week
120cm
100-130cm
150-200cm
HOOG
50%
50%
Indica/Sativa
Citrus, Diesel, Aards, Pittig
Tropisch fruit, kruiden, zoet pittig
Cool, Hot & Temperate
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
RUNTZ x LAYER CAKE
Creativite, sterke lichaamshigh, opbeurend, ontspannend.
2500 gr/plant
700-800 gr/m▓
65 - 70
OKTOBER
1st-2nd week
120cm
100-130cm
150-200cm
HOOG
50%
50%
Indica/Sativa
Citrus, Diesel, Aards, Pittig
Tropisch fruit, kruiden, zoet pittig
Cool, Hot & Temperate

Exclusieve toegang voor volwassenen! Inhoud voor personen van 18 jaar of ouder, barneysfarm.com is exclusief voor mensen die meerderjarig zijn. In Nederland is de meerderjarigheid vanaf 18 jaar oud, controleer de lokale wetten en respecteer deze. We sturen onze wietzaden onder voorbehoud dat ze niet zullen worden gebruikt in strijd met de nationale wetgeving. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat cannabiszaden in sommige landen illegaal zijn. Barneys Farm levert deze zaden op voorwaarde dat ze niet worden meegenomen naar landen waar ze illegaal zijn. Degenen die dat doen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties en Barney's Farm aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Onze online winkel voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Zaden worden uitsluitend verkocht voor souvenirs, opslag en genetische bewaring. Algemene juridische mededeling: ontkieming is in de meeste landen illegaal, controleer de wetgeving van uw land met betrekking tot zaden, cannabis merchandise en andere producten die verband houden met de cannabiscultuur.Selecteer Taal:

Belgium Language   French Language  

Naar binnen, ik ben 18 jaar of ouder ik accepteer het niet