BEST VERKOCHTE NIEUWE RELEASES HOOG CBD SOORTEN FEMINIZED WIETZAADJES AUTOFLOWER WIETZADEN REGULIERE ZADEN FAN WEAR
THUIS OVER BARNEYS BARNEY'S FARM OP TOURNEE KLANTENSERVICE RECENSIES CANNABIS ZADEN VERZAMELINGEN FEMINIZED WIETZAADJES REGULIERE ZADEN AUTOFLOWER WIETZADEN BARNEY'S FAN WEAR
Runtz Muffin
Runtz Muffin 1Runtz Muffin 2Runtz Muffin 3Runtz Muffin 4Runtz Muffin 5
Runtz Muffin 6Runtz Muffin 7Runtz Muffin 8Runtz Muffin 9Runtz Muffin 10

RUNTZ MUFFIN STRAIN

WAAN JE IN EEN NIEUWE FRUITIGE WERELD VOL LIEFDE MET DE RUNTZ MUFFIN

 
RATING
Zkittlez x Gelato #33 x Orange Punch
SELECTEER AANTAL ZADEN

Runtz Muffin Cannabis Zaden

Barneys Farm Runtz Muffin is het resultaat van de kruising tussen Zkittlez en Gelato. Het is een geslaagde afstammeling van Cookies en zal je verrassen met haar opmerkelijke smaken en krachtige, uitgebalanceerde aard. Het laboratorium heeft vervolgens onze Orange punch subtiel toegevoegd, niet alleen om het percentage aan indica te verhogen, maar ook om grotere opbrengst te garanderen. Bij het proeven van deze delicatesse is het alsof je in een zoet ruikend deken van zalig geparfumeerde lavendel wordt gewikkeld, met een vleugje clementine. De dichte, smeulende rook geeft een fruitige toets van vreugde en euforie die de hele dag bij je blijft. Vergeet je zorgen en bekommernissen in deze weelderige zee aan fruitige smaken, met bloemtoppen die letterlijk druipen van het bedwelmende hars, en die de naald naar een wonderbaarlijke 29% THC duwt. Ontdek heerlijke aroma's die je herinneren aan de snoepwinkel uit je kindertijd - vaak zijn er vleugjes van marsepein en sinaasappel die tijdens de late bloei ontstaan. Een veelvoud aan smakelijke terpenen maken deze plant tot een heerlijke kweekervaring voor elke tuinman. De bloemtoppen, met hun subtiele paarse en diepgroene tinten, die glinsteren als kroonjuwelen, zijn een waar genot om te zien. Buiten kan de plant groeien tot een hoogte van 2 meter terwijl deze lekkernij, bij binnenkweek, na een groeiperiode van 4 weken de 110-120 cm kan halen. Deze uitgebalanceerde en pittige hybride zal je snel naar een ander verbluffend niveau van ontspanning brengen. Alle mentale spanningen worden doorbroken en je zult merken dat je toch de hele dag door kunt gaan, beschermd tegen alle zorgen, door een glinsterende hoepel van aanhoudende positiviteit. Met Runtz Muffin laat je op een heel nieuwe manieren ontdekken en voelen, je gedachten kalmeren tot vredige en filosofische dromen die je geest onderdompelen als in een prachtige bergstroom, zachtjes bubbelend in het glinsterende zonlicht.Is Runtz Muffin Indica of Sativa?
30% Sativa 70% Indica

De beste manier om je Runtz Muffin zaden op te slaan is:
Om Runtz Muffin zaden goed te bewaren, wordt aanbevolen om ze koel en donker te bewaren in een luchtdichte container, idealiter in een koelkast met een juist etiket en datumvermelding. Invriezen moet worden vermeden.

Wat is de beste methode om Runtz Muffin strain zaden te ontkiemen?
Er zijn tal van technieken om Runtz Muffin cannabiszaden te ontkiemen, als dit is toegestaan op jouw locatie. De keukenpapiermethode is een gebruikelijke methode waarbij de Runtz Muffin zaden op een vochtig keukenpapiertje worden geplaatst en bedekt met een ander vochtig keukenpapiertje om ze vochtig te houden. Bewaar het keukenpapier daarna op een warme, donkere plek en controleer het elke dag om er zeker van te zijn dat het vochtig blijft. Wanneer de Runtz Muffin zaden zijn ontkiemd, plaats je ze voorzichtig in aarde of een soortgelijk groeimedium.

Wat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Runtz Muffin cannabiszaden?
Runtz Muffin cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70░F tot 90░F (21░C tot 32░C). Temperaturen onder de 70░F (21░C) en boven de 90░F (32░C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Runtz Muffin Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Zkittlez x Gelato #33 x Orange Punch
Opgewekt, euforisch, ontspannend, blij, diep kalmerend
1000 gr/plant
550-650 gr/m▓
56 - 63
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
150-200cm
HOOG
70%
30%
VOORAL INDICA
Fruitige snoep, Creme, Ananas, Citrus
Tropische snoepjes, pittige ananas, sinaasappelsnoepjes
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Zkittlez x Gelato #33 x Orange Punch
Opgewekt, euforisch, ontspannend, blij, diep kalmerend
1000 gr/plant
550-650 gr/m▓
56 - 63
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
150-200cm
HOOG
70%
30%
VOORAL INDICA
Fruitige snoep, Creme, Ananas, Citrus
Tropische snoepjes, pittige ananas, sinaasappelsnoepjes

Exclusieve toegang voor volwassenen! Inhoud voor personen van 18 jaar of ouder, barneysfarm.com is exclusief voor mensen die meerderjarig zijn. In Nederland is de meerderjarigheid vanaf 18 jaar oud, controleer de lokale wetten en respecteer deze. We sturen onze wietzaden onder voorbehoud dat ze niet zullen worden gebruikt in strijd met de nationale wetgeving. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat cannabiszaden in sommige landen illegaal zijn. Barneys Farm levert deze zaden op voorwaarde dat ze niet worden meegenomen naar landen waar ze illegaal zijn. Degenen die dat doen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties en Barney's Farm aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Onze online winkel voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Zaden worden uitsluitend verkocht voor souvenirs, opslag en genetische bewaring. Algemene juridische mededeling: ontkieming is in de meeste landen illegaal, controleer de wetgeving van uw land met betrekking tot zaden, cannabis merchandise en andere producten die verband houden met de cannabiscultuur.Selecteer Taal:

Belgium Language   French Language  

Naar binnen, ik ben 18 jaar of ouder ik accepteer het niet