BEST VERKOCHTE NIEUWE RELEASES HOOG CBD SOORTEN FEMINIZED WIETZAADJES AUTOFLOWER WIETZADEN REGULIERE ZADEN FAN WEAR
THUIS OVER BARNEYS BARNEY'S FARM OP TOURNEE KLANTENSERVICE RECENSIES CANNABIS ZADEN VERZAMELINGEN FEMINIZED WIETZAADJES REGULIERE ZADEN AUTOFLOWER WIETZADEN BARNEY'S FAN WEAR
Runtz
Runtz 1Runtz 2Runtz 3Runtz 4Runtz 5
Runtz 6Runtz 7Runtz 8Runtz 9Runtz 10

RUNTZ STRAIN

ERVAAR HET BETOVERENDE KARAKTER VAN RUNTZ, DE PREMIUM HYBRIDE SOORT MET HOGE THC-GEHALTES EN ZOETE, FRUITIGE TERPENEN.

 
RATING
Zkittlez Strain x Gelato Strain
SELECTEER AANTAL ZADEN

Runtz Cannabis Zaden

Laat uw zintuigen prikkelen met het karakter van onze Runtz-soort, een hybride die de belichaming is van eersteklas cannabis. Deze verleidelijke soort is het resultaat van het kruisen van twee klassieke cultivars, Zkittlez en Gelato, wat als resultaat een goddelijke creatie gaf die je zeker zal betoveren. Runtz is een snelgroeiende plant, rijpt in slechts 55-60 dagen, met een bescheiden binnen hoogte van 0,9 m-1,1 m en een buitenhoogte van 1,5 m-2 m. Laat je echter niet voor de zot houden door haar formaat, want deze prachtige plant staat bekend om haar ongelooflijk hoge THC-gehalte, variërend van 25 tot een verbluffende 29%. Geniet van het zoete en fruitige aroma van Runtz' terpenen, met een pikante toets van zure citrus die lang na de eerste trek in de mond blijft hangen. De indrukwekkende oogst van de soort, binnenshuis van 550g/m² en tot een opbrengst van 5 kg buiten, bewijst haar capaciteit om dikke en harsachtige toppen te produceren die zowel visueel aantrekkelijk als krachtig zijn. De toppen zijn bedekt met een stevige laag trichomen, waardoor ze een glinsterend ijzige uiterlijke krijgen dat uw zintuigen ongetwijfeld zal bekoren. Runtz biedt een ongeëvenaarde zintuiglijke ervaring, met haar unieke terpeenprofiel, krachtige THC-percentages en hoge opbrengsten, waardoor het een soort is die zeker de moeite waard is om te gebruiken. Geef uzelf vandaag nog over aan de betoverende juwelen van onze Runtz-soort en haar hoge opbrengsten, waardoor het een dame is die zeker de moeite waard is om in huis te halen.Is Runtz Indica of Sativa?
50% Sativa 50% Indica

De beste manier om je Runtz zaden op te slaan is:
Om Runtz zaden goed te bewaren, wordt aanbevolen om ze koel en donker te bewaren in een luchtdichte container, idealiter in een koelkast met een juist etiket en datumvermelding. Invriezen moet worden vermeden.

Wat is de beste methode om Runtz strain zaden te ontkiemen?
Er zijn tal van technieken om Runtz cannabiszaden te ontkiemen, als dit is toegestaan op jouw locatie. De keukenpapiermethode is een gebruikelijke methode waarbij de Runtz zaden op een vochtig keukenpapiertje worden geplaatst en bedekt met een ander vochtig keukenpapiertje om ze vochtig te houden. Bewaar het keukenpapier daarna op een warme, donkere plek en controleer het elke dag om er zeker van te zijn dat het vochtig blijft. Wanneer de Runtz zaden zijn ontkiemd, plaats je ze voorzichtig in aarde of een soortgelijk groeimedium.

Wat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Runtz cannabiszaden?
Runtz cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70F tot 90F (21C tot 32C). Temperaturen onder de 70F (21C) en boven de 90F (32C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Runtz Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Zkittlez Strain x Gelato Strain
Ontspanning, Euforie, Opbeurend, Creativiteit
1500 gr/plant
550-650 gr/m
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
90-110cm
90-110cm
150-180cm
GEMIDDELD
50%
50%
Indica/Sativa
Zoet Snoep, Fruitig, Skunky Diesel
Tropisch Fruit, Diesel, Zoet Snoep
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Zkittlez Strain x Gelato Strain
Ontspanning, Euforie, Opbeurend, Creativiteit
1500 gr/plant
550-650 gr/m
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
90-110cm
90-110cm
150-180cm
GEMIDDELD
50%
50%
Indica/Sativa
Zoet Snoep, Fruitig, Skunky Diesel
Tropisch Fruit, Diesel, Zoet Snoep

Exclusieve toegang voor volwassenen! Inhoud voor personen van 18 jaar of ouder, barneysfarm.com is exclusief voor mensen die meerderjarig zijn. In Nederland is de meerderjarigheid vanaf 18 jaar oud, controleer de lokale wetten en respecteer deze. We sturen onze wietzaden onder voorbehoud dat ze niet zullen worden gebruikt in strijd met de nationale wetgeving. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat cannabiszaden in sommige landen illegaal zijn. Barneys Farm levert deze zaden op voorwaarde dat ze niet worden meegenomen naar landen waar ze illegaal zijn. Degenen die dat doen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties en Barney's Farm aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Onze online winkel voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Zaden worden uitsluitend verkocht voor souvenirs, opslag en genetische bewaring. Algemene juridische mededeling: ontkieming is in de meeste landen illegaal, controleer de wetgeving van uw land met betrekking tot zaden, cannabis merchandise en andere producten die verband houden met de cannabiscultuur.Selecteer Taal:

Belgium Language   French Language  

Naar binnen, ik ben 18 jaar of ouder ik accepteer het niet