RED CHERRY BERRY STRAIN
Red Cherry Berry Cannabis Zaden
Door onze beste Skunk plant met zijn Californische voorouders terug te kruisen, werd deze soort ontwikkeld voor Indica-liefhebbers die een beetje cerebrale high willen met een rustgevende, lichamelijke stone. Red Cherry Berry is zeer eenvoudig te kweken en ideaal voor beginners. Met minimale inspanning groeit deze zeer winterharde plant tot middelgrote en produceert grote opbrengsten met hoge THC-gehalte. Red Cherry Berry is ideaal voor kwekers binnen en buiten. Door de smaak en het aroma van Red Cherry Berry waan je jezelf als kind in een snoepwinkel vol fruitige snoepgoed van de hoogste kwaliteit!
Is Red Cherry Berry Indica of Sativa?
30% Sativa 70% Indica
De beste manier om je Red Cherry Berry zaden op te slaan is:
Om Red Cherry Berry zaden goed te bewaren, wordt aanbevolen om ze koel en donker te bewaren in een luchtdichte container, idealiter in een koelkast met een juist etiket en datumvermelding. Invriezen moet worden vermeden.
Wat is de beste methode om Red Cherry Berry strain zaden te ontkiemen?
Er zijn tal van technieken om Red Cherry Berry cannabiszaden te ontkiemen, als dit is toegestaan op jouw locatie. De keukenpapiermethode is een gebruikelijke methode waarbij de Red Cherry Berry zaden op een vochtig keukenpapiertje worden geplaatst en bedekt met een ander vochtig keukenpapiertje om ze vochtig te houden. Bewaar het keukenpapier daarna op een warme, donkere plek en controleer het elke dag om er zeker van te zijn dat het vochtig blijft. Wanneer de Red Cherry Berry zaden zijn ontkiemd, plaats je ze voorzichtig in aarde of een soortgelijk groeimedium.
Wat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Red Cherry Berry cannabiszaden?
Red Cherry Berry cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.