BEST VERKOCHTE NIEUWE RELEASES HOOG CBD SOORTEN FEMINIZED WIETZAADJES AUTOFLOWER WIETZADEN REGULIERE ZADEN FAN WEAR
THUIS OVER BARNEYS BARNEY'S FARM OP TOURNEE KLANTENSERVICE RECENSIES CANNABIS ZADEN VERZAMELINGEN FEMINIZED WIETZAADJES REGULIERE ZADEN AUTOFLOWER WIETZADEN BARNEY'S FAN WEAR
Purple Punch x Lemon Drizzle

PURPLE PUNCH X LEMON DRIZZLE STRAIN

ERVAAR PURE BOTANISCHE GELUKZALIGHEID MET PURPLE PUNCH X LEMON DRIZZLE-CANNABISZADEN.

 
RATING
Purple Punch Strain x Lemon Drizzle Strain
SELECTEER AANTAL ZADEN

Purple Punch X Lemon Drizzle Cannabis Zaden

Ziehier, het ontzagwekkende en verleidelijke Purple Punch x Lemon Drizzle cannabiszaad! Met haar genetisch transcendente samenstelling van Lemon Drizzle X Purple Punch is deze soort een botanisch meesterwerk dat zelfs de meest verfijnde connaisseurs in een staat van euforische gelukzaligheid zal brengen. Geniet van de zintuiglijke symfonie door deze Indica-dominante soort, met een THC-concentratie van 24-26% die een diep ontspannend en rustig gevoel zal geven en u meevoert naar de hogere trappen van extase. De bloeiperiode van 60-65 dagen bij binnenteelt duurt precies slechts een nanoseconde, waardoor u snel en efficiënt uw eigen batch van deze weelderige soort kunt kweken. Wees voorbereid op de enorme omvang van de overvloedige opbrengst die tot wel 650g/m² bij binnenkweek haalt. en een verbazingwekkende 1,5 kg wanneer ze buiten wordt gekweekt, terwijl ze uitgroeit tot 1,5 m - 1,8 meter hoogte. Dit cannabiszaad is de belichaming van pracht en biedt een ongeëvenaarde overvloed aan bladeren die zowel robuust als mooi zijn. Maar het ware karakter van de Purple Punch x Lemon Drizzle-soort ligt in het verrukkelijke smaakprofiel. Verwacht u aan een explosie van zoetheid verweven met een scherpe toets die verder wordt versterkt door aardse ondertonen, waardoor een perfecte samenspel van smaak ontstaat die uw zintuigen zal weten te boeien. Voldoe aan uw diepste verlangens door vroeg uw eigen Purple Punch x Lemon Drizzle-cannabiszaad te oogsten door begin oktober uw eigen Purple Punch x Lemon Drizzle-cannabiszaad te oogsten en uzelf onder te dompelen in een wereld van pure botanische gelukzaligheid.
45% Sativa 55% IndicaWat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Purple Punch x Lemon Drizzle cannabiszaden?
Purple Punch x Lemon Drizzle cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70░F tot 90░F (21░C tot 32░C). Temperaturen onder de 70░F (21░C) en boven de 90░F (32░C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Purple Punch X Lemon Drizzle Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Purple Punch Strain x Lemon Drizzle Strain
Euforie, Blij, Ontspannend, Gemotiveerd, Opbeurend
1500 gr/plant
550-650 gr/m▓
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
100-120cm
150-180cm
GEMIDDELD
55%
45%
VOORAL INDICA
Bosbes, Snoep, Zoete Druiven, Zure Citrus, Romige Vanille
Bosbessentaart, Zoet, Zuur, Citrus, Aardachtig, Druiven
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Purple Punch Strain x Lemon Drizzle Strain
Euforie, Blij, Ontspannend, Gemotiveerd, Opbeurend
1500 gr/plant
550-650 gr/m▓
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
100-120cm
150-180cm
GEMIDDELD
55%
45%
VOORAL INDICA
Bosbes, Snoep, Zoete Druiven, Zure Citrus, Romige Vanille
Bosbessentaart, Zoet, Zuur, Citrus, Aardachtig, Druiven

Exclusieve toegang voor volwassenen! Inhoud voor personen van 18 jaar of ouder, barneysfarm.com is exclusief voor mensen die meerderjarig zijn. In Nederland is de meerderjarigheid vanaf 18 jaar oud, controleer de lokale wetten en respecteer deze. We sturen onze wietzaden onder voorbehoud dat ze niet zullen worden gebruikt in strijd met de nationale wetgeving. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat cannabiszaden in sommige landen illegaal zijn. Barneys Farm levert deze zaden op voorwaarde dat ze niet worden meegenomen naar landen waar ze illegaal zijn. Degenen die dat doen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties en Barney's Farm aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Onze online winkel voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Zaden worden uitsluitend verkocht voor souvenirs, opslag en genetische bewaring. Algemene juridische mededeling: ontkieming is in de meeste landen illegaal, controleer de wetgeving van uw land met betrekking tot zaden, cannabis merchandise en andere producten die verband houden met de cannabiscultuur.Selecteer Taal:

Belgium Language   French Language  

Naar binnen, ik ben 18 jaar of ouder ik accepteer het niet