BEST VERKOCHTE NIEUWE RELEASES HOOG CBD SOORTEN FEMINIZED WIETZAADJES AUTOFLOWER WIETZADEN REGULIERE ZADEN FAN WEAR
THUIS OVER BARNEYS BARNEY'S FARM OP TOURNEE KLANTENSERVICE RECENSIES CANNABIS ZADEN VERZAMELINGEN FEMINIZED WIETZAADJES REGULIERE ZADEN AUTOFLOWER WIETZADEN BARNEY'S FAN WEAR
Purple Punch
Purple Punch 1Purple Punch 2Purple Punch 3Purple Punch 4Purple Punch 5
Purple Punch 6Purple Punch 7Purple Punch 8Purple Punch 9Purple Punch 10

PURPLE PUNCH STRAIN

GENIET VAN DE ONGELOOFLIJKE EN UNIEKE SMAKEN VAN DE ENIGE ECHTE PURPLE PUNCH

 
RATING
Granddaddy Purple x Larry OG
SELECTEER AANTAL ZADEN

Purple Punch Cannabis Zaden

PURPLE PUNCH ... Barney's Farm blijft u adembenemende genetica van over de hele wereld bezorgen met weer een krachtige soort afkomstig vanuit de Amerikaanse westkust:  PURPLE PUNCH . De delicate samensmelting van zijn Indica dominante ouders, Larry OG x Granddaddy Purple, heeft gezorgd voor een echte verleidelijke edelsteen. De heerlijke, soepele, sensuele smaak van gebakken appeltaart met geglaceerde kruidnagels, gekarameliseerde bosbes en kersen, past perfect bij de sedatieve kalmerende effecten die PURPLE PUNCH uitstraalt. Verwacht een korte plant met tal van verbazingwekkende trichome beladen, hoogproductieve toppen druipend van hars getest op 25% THC. Deze plant heeft een ernstig probleem met genetische steroïden !!! Hij bloeit in 50-60 dagen, bereikt 1,5 M buiten en produceert tot 2 kg. De plant bloeit af in 50-60 dagen, bereikt buiten zo'n 150 cm en kan tot 2 kilo aan toppen produceren.   Is Purple Punch Indica of Sativa?
10% Sativa 90% Indica

De beste manier om je Purple Punch zaden op te slaan is:
Om Purple Punch zaden goed te bewaren, wordt aanbevolen om ze koel en donker te bewaren in een luchtdichte container, idealiter in een koelkast met een juist etiket en datumvermelding. Invriezen moet worden vermeden.

Wat is de beste methode om Purple Punch strain zaden te ontkiemen?
Er zijn tal van technieken om Purple Punch cannabiszaden te ontkiemen, als dit is toegestaan op jouw locatie. De keukenpapiermethode is een gebruikelijke methode waarbij de Purple Punch zaden op een vochtig keukenpapiertje worden geplaatst en bedekt met een ander vochtig keukenpapiertje om ze vochtig te houden. Bewaar het keukenpapier daarna op een warme, donkere plek en controleer het elke dag om er zeker van te zijn dat het vochtig blijft. Wanneer de Purple Punch zaden zijn ontkiemd, plaats je ze voorzichtig in aarde of een soortgelijk groeimedium.

Wat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Purple Punch cannabiszaden?
Purple Punch cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70░F tot 90░F (21░C tot 32░C). Temperaturen onder de 70░F (21░C) en boven de 90░F (32░C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Purple Punch Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Granddaddy Purple x Larry OG
Zeer ontspannen en ontstressen
2000 gr/plant
650-750 gr/m▓
50 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
90-150cm
100-110cm
120-150cm
GEMIDDELD
90%
10%
VOORAL INDICA
Appeltaart gebakken met kruidnagel
uw favoriete Banketbakker
Cool, Hot & Temperate
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Granddaddy Purple x Larry OG
Zeer ontspannen en ontstressen
2000 gr/plant
650-750 gr/m▓
50 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
90-150cm
100-110cm
120-150cm
GEMIDDELD
90%
10%
VOORAL INDICA
Appeltaart gebakken met kruidnagel
uw favoriete Banketbakker
Cool, Hot & Temperate

Exclusieve toegang voor volwassenen! Inhoud voor personen van 18 jaar of ouder, barneysfarm.com is exclusief voor mensen die meerderjarig zijn. In Nederland is de meerderjarigheid vanaf 18 jaar oud, controleer de lokale wetten en respecteer deze. We sturen onze wietzaden onder voorbehoud dat ze niet zullen worden gebruikt in strijd met de nationale wetgeving. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat cannabiszaden in sommige landen illegaal zijn. Barneys Farm levert deze zaden op voorwaarde dat ze niet worden meegenomen naar landen waar ze illegaal zijn. Degenen die dat doen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties en Barney's Farm aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Onze online winkel voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Zaden worden uitsluitend verkocht voor souvenirs, opslag en genetische bewaring. Algemene juridische mededeling: ontkieming is in de meeste landen illegaal, controleer de wetgeving van uw land met betrekking tot zaden, cannabis merchandise en andere producten die verband houden met de cannabiscultuur.Selecteer Taal:

Belgium Language   French Language  

Naar binnen, ik ben 18 jaar of ouder ik accepteer het niet