BEST VERKOCHTE NIEUWE RELEASES HOOG CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOMATISCHE BLOEIERS REGULIERE ZADEN FAN WEAR
THUIS OVER BARNEYS BARNEY'S FARM OP TOURNEE KLANTENSERVICE RECENSIES CANNABIS ZADEN VERZAMELINGEN GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOMATISCHE BLOEIERS BARNEY'S FAN WEAR
Pink Kush
Pink Kush 1Pink Kush 2Pink Kush 3Pink Kush 4Pink Kush 5
Pink Kush 6Pink Kush 7Pink Kush 8Pink Kush 9Pink Kush 10

PINK KUSH

DEZE SMAAKVOLLE TRAKTATIE VAN HEERLIJKE TERPENEN BOMVOL VANILLE OG GEUREN MAG JE NIET MISSEN!

 
RATING
OG KUSH HYBRID
SELECTEER AANTAL ZADEN

PINK KUSH™ Cannabis Zaden

Pink Kush ™ is een prachtige en zeer gewaardeerde verwant van OG Kush die er prachtig uitziet met haar adembenemende roze en paarse tinten. Haar bloemen zijn dicht en glinsteren in het licht met glinsterende trichomen in minder dan 70 dagen. Pink Kush ™ produceert dichte toppen, dus een lage luchtvochtigheid verdient de voorkeur. Je kunt zwaardere effecten verwachten naast een geliefd lichtgevoel dat zorgt voor een gegarandeerde sensuele tevredenheid. Rijk in terpenen, Pink Kush ™ verleidt de neusgaten en maakt de zintuigen helder. Binnen bloeien is normaal binnen 9 weken voltooid, buitenshuis heeft een droog klimaat de voorkeur. Hoge opbrengsten kunnen verwacht worden van 600-700 gr / m2.

Pink Kush Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
OG KUSH HYBRID
Vermoeiend, Sensueel
600-700
600-700 gr/m▓
55 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
100cm
120cm
GEMIDDELD
80%
20%
VOORAL INDICA
Vanille
Vanille
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
OG KUSH HYBRID
Vermoeiend, Sensueel
600-700
600-700 gr/m▓
55 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
100cm
120cm
GEMIDDELD
80%
20%
VOORAL INDICA
Vanille
Vanille

Exclusieve toegang voor volwassenen! Inhoud voor personen van 18 jaar of ouder, barneysfarm.com is exclusief voor mensen die meerderjarig zijn. In Nederland is de meerderjarigheid vanaf 18 jaar oud, controleer de lokale wetten en respecteer deze. We sturen onze wietzaden onder voorbehoud dat ze niet zullen worden gebruikt in strijd met de nationale wetgeving. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat cannabiszaden in sommige landen illegaal zijn. Barneys Farm levert deze zaden op voorwaarde dat ze niet worden meegenomen naar landen waar ze illegaal zijn. Degenen die dat doen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties en Barney's Farm aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Onze online winkel voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Zaden worden uitsluitend verkocht voor souvenirs, opslag en genetische bewaring. Algemene juridische mededeling: ontkieming is in de meeste landen illegaal, controleer de wetgeving van uw land met betrekking tot zaden, cannabis merchandise en andere producten die verband houden met de cannabiscultuur.Selecteer Taal:

Belgium Language   French Language  

Naar binnen, ik ben 18 jaar of ouder ik accepteer het niet