BEST VERKOCHTE NIEUWE RELEASES HOOG CBD SOORTEN FEMINIZED WIETZAADJES AUTOFLOWER WIETZADEN REGULIERE ZADEN FAN WEAR
THUIS OVER BARNEYS BARNEY'S FARM OP TOURNEE KLANTENSERVICE RECENSIES CANNABIS ZADEN VERZAMELINGEN FEMINIZED WIETZAADJES REGULIERE ZADEN AUTOFLOWER WIETZADEN BARNEY'S FAN WEAR
Pineapple Haze - Regular
Pineapple Haze - Regular 1Pineapple Haze - Regular 2Pineapple Haze - Regular 3Pineapple Haze - Regular 4

PINEAPPLE HAZE - REGULAR STRAIN

CREEéR EEN MISTIGE WOLK IN JE DAG MET DEZE VROLIJKE ANANAS-EXTRAVAGANZA HAZE

 
RATING
Afghan x Skunk #1 x Old School Haze
SELECTEER AANTAL ZADEN

PINEAPPLE HAZE - REGULAR™ Cannabis Zaden

PINEAPPLE HAZE ™ is het samenkomen van de legendarische aardse Afghan x Skunk # 1 en de pittige Old School Haze. Dit leverde een superieure sativa dominante kruising op met een extravagante oogst, heerlijke ananasaroma's samen met een hemelse cerebrale high. De gemiddelde opbrengst is binnenshuis 600 gr / m2, maar met een langere bloeiperiode neemt deze toe tot 700gr / m2. ANANAS HAZE ™ floreert buiten in de meeste klimaten en opbrengsten van 1,5 kilo per plant zijn niet ongebruikelijk. De plant is schimmelbestendig, sterk en lonend voor zelfs de meest beginnende teler. EC-niveaus met een maximum van 1,70 EC tijdens de bloeiperiode zullen de plant helpen zijn ultieme best te doen.

Pineapple Haze - Regular Cannabis Zaden SPECIFICATIE

REGULIER
NORMAAL
Afghan x Skunk #1 x Old School Haze
Opwekkend, Vrolijk, Creatief Denkend, Intense euforia
600-700
65 - 70
OKTOBER
3rd-4th week
120-140cm
HOOG
35%
65%
VOORAL SATIVA
Suiker, Zoet, Ananas, Citrus
Natuurlijk, Bloemrijk, Dennen, ananas
SPECIFICATIE
REGULIER
NORMAAL
Afghan x Skunk #1 x Old School Haze
Opwekkend, Vrolijk, Creatief Denkend, Intense euforia
600-700
65 - 70
OKTOBER
3rd-4th week
120-140cm
HOOG
35%
65%
VOORAL SATIVA
Suiker, Zoet, Ananas, Citrus
Natuurlijk, Bloemrijk, Dennen, ananas

Exclusieve toegang voor volwassenen! Inhoud voor personen van 18 jaar of ouder, barneysfarm.com is exclusief voor mensen die meerderjarig zijn. In Nederland is de meerderjarigheid vanaf 18 jaar oud, controleer de lokale wetten en respecteer deze. We sturen onze wietzaden onder voorbehoud dat ze niet zullen worden gebruikt in strijd met de nationale wetgeving. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat cannabiszaden in sommige landen illegaal zijn. Barneys Farm levert deze zaden op voorwaarde dat ze niet worden meegenomen naar landen waar ze illegaal zijn. Degenen die dat doen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties en Barney's Farm aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Onze online winkel voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Zaden worden uitsluitend verkocht voor souvenirs, opslag en genetische bewaring. Algemene juridische mededeling: ontkieming is in de meeste landen illegaal, controleer de wetgeving van uw land met betrekking tot zaden, cannabis merchandise en andere producten die verband houden met de cannabiscultuur.Selecteer Taal:

Belgium Language   French Language  

Naar binnen, ik ben 18 jaar of ouder ik accepteer het niet