BEST VERKOCHTE NIEUWE RELEASES HOOG CBD SOORTEN FEMINIZED WIETZAADJES AUTOFLOWER WIETZADEN REGULIERE ZADEN FAN WEAR
THUIS OVER BARNEYS BARNEY'S FARM OP TOURNEE KLANTENSERVICE RECENSIES CANNABIS ZADEN VERZAMELINGEN FEMINIZED WIETZAADJES REGULIERE ZADEN AUTOFLOWER WIETZADEN BARNEY'S FAN WEAR
Pineapple Express
Pineapple Express 1Pineapple Express 2Pineapple Express 3Pineapple Express 4Pineapple Express 5
Pineapple Express 6Pineapple Express 7Pineapple Express 8Pineapple Express 9Pineapple Express 10

PINEAPPLE EXPRESS STRAIN

HEERLIJK SMAAKVOLLE LEGENDARISCHE 60% SATIVA LEANING HYBRID

 
RATING
Hawaiian Landrace Sativa x Trainwreck
SELECTEER AANTAL ZADEN

Pineapple Express Cannabis Zaden

PINEAPPLE EXPRESS is een heerlijk smaakvolle en legendarische 60% sativa-leunende hybride, aangedreven door een myrceen-dominant terpeenprofiel met een genetisch erfgoed dat voor zichzelf spreekt. De soort is van nature zeer goed bestand tegen schimmels en ziekten en vereist geen speciale vaardigheden om te groeien. Dit is het perfecte pakket dat stimulerende effecten, therapeutische voordelen en de meest verbazingwekkende aroma's en smaken uitstraalt. PINEAPPLE EXPRESS is een kruising tussen een landras Hawaiiaanse sativa die is geëvolueerd over generaties die zijn geselecteerd door de boeren uit de regio en Trainwreck, een baanbrekende fusie van genetica die is ontstaan ​​uit de selectieve kruisingen van Afghaanse, Mexicaanse sativa en Thaise landrassen. Dit is een middelgrote tot hoge plant die binnen een hoogte van 110-140cm bereikt, buiten goed! Kan onder de juiste omstandigheden meer dan 2 meter groeien. Bloeitijd binnen 55-65 dagen / buiten ongeveer begin tot midden oktober. PINEAPPLE EXPRESS groeit uit tot een dichte maar enigszins uitgerekte structuur, contrasterend met lichtgroen blad, gevolgd door super dikke popcornvormige toppen die schitteren met een limoen en gele kleur bedekt met zeer harsachtige zware kleverige trichomen met vurig felrood en amberkleurige haren harsachtige toppen die meer dan 25% THC kan bevatten en het krachtigst is wanneer ze "supergecroppd" is, die unieke geuren van zoete ananas en cederhout uitstraalt, ondertonen van kruiden en cederhout. PINEAPPLE EXPRESS heeft de typische effecten van een sativasoort met een snelwerkende cerebrale rush, lang - blijvende energetische effecten die zich materialiseren in een explosie van energie, een eerste energieboost, gevolgd door een kalmerende maar stimulerende. Gelukkig gefocuste en alerte full-body high, gevolgd door het gevoel van ontspanning en spraakzaam geluk. De smaak en aroma's zijn uitgesproken tropisch met vers gesneden ananas met tropisch fruit en mango met ondertonen van cederhout en kruiden. De rokerige aroma's zijn kenmerkend funky en skunky, uniek met een krachtige citrusgeur en een onweerstaanbare fruitige citrusmix.Is Pineapple Express Indica of Sativa?
60% Sativa 40% Indica

De beste manier om je Pineapple Express zaden op te slaan is:
Om Pineapple Express zaden goed te bewaren, wordt aanbevolen om ze koel en donker te bewaren in een luchtdichte container, idealiter in een koelkast met een juist etiket en datumvermelding. Invriezen moet worden vermeden.

Wat is de beste methode om Pineapple Express strain zaden te ontkiemen?
Er zijn tal van technieken om Pineapple Express cannabiszaden te ontkiemen, als dit is toegestaan op jouw locatie. De keukenpapiermethode is een gebruikelijke methode waarbij de Pineapple Express zaden op een vochtig keukenpapiertje worden geplaatst en bedekt met een ander vochtig keukenpapiertje om ze vochtig te houden. Bewaar het keukenpapier daarna op een warme, donkere plek en controleer het elke dag om er zeker van te zijn dat het vochtig blijft. Wanneer de Pineapple Express zaden zijn ontkiemd, plaats je ze voorzichtig in aarde of een soortgelijk groeimedium.

Wat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Pineapple Express cannabiszaden?
Pineapple Express cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70░F tot 90░F (21░C tot 32░C). Temperaturen onder de 70░F (21░C) en boven de 90░F (32░C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Pineapple Express Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Hawaiian Landrace Sativa x Trainwreck
Snelwerkende cerebrale rush, ontspanning, geluk
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m▓
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
120-140cm
120-140cm
180-250cm
GEMIDDELD
40%
60%
VOORAL SATIVA
Heldere citrustonen doordrenkt met ananas en aardse dennen
Vers gesneden ananas met ondertonen van tropisch fruit
Cool, Hot & Temperate
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Hawaiian Landrace Sativa x Trainwreck
Snelwerkende cerebrale rush, ontspanning, geluk
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m▓
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
120-140cm
120-140cm
180-250cm
GEMIDDELD
40%
60%
VOORAL SATIVA
Heldere citrustonen doordrenkt met ananas en aardse dennen
Vers gesneden ananas met ondertonen van tropisch fruit
Cool, Hot & Temperate

Exclusieve toegang voor volwassenen! Inhoud voor personen van 18 jaar of ouder, barneysfarm.com is exclusief voor mensen die meerderjarig zijn. In Nederland is de meerderjarigheid vanaf 18 jaar oud, controleer de lokale wetten en respecteer deze. We sturen onze wietzaden onder voorbehoud dat ze niet zullen worden gebruikt in strijd met de nationale wetgeving. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat cannabiszaden in sommige landen illegaal zijn. Barneys Farm levert deze zaden op voorwaarde dat ze niet worden meegenomen naar landen waar ze illegaal zijn. Degenen die dat doen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties en Barney's Farm aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Onze online winkel voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Zaden worden uitsluitend verkocht voor souvenirs, opslag en genetische bewaring. Algemene juridische mededeling: ontkieming is in de meeste landen illegaal, controleer de wetgeving van uw land met betrekking tot zaden, cannabis merchandise en andere producten die verband houden met de cannabiscultuur.Selecteer Taal:

Belgium Language   French Language  

Naar binnen, ik ben 18 jaar of ouder ik accepteer het niet