BEST VERKOCHTE NIEUWE RELEASES HOOG CBD SOORTEN FEMINIZED WIETZAADJES AUTOFLOWER WIETZADEN REGULIERE ZADEN FAN WEAR
THUIS OVER BARNEYS BARNEY'S FARM OP TOURNEE KLANTENSERVICE RECENSIES CANNABIS ZADEN VERZAMELINGEN FEMINIZED WIETZAADJES REGULIERE ZADEN AUTOFLOWER WIETZADEN BARNEY'S FAN WEAR
Peyote Critical
Peyote Critical 1Peyote Critical 2Peyote Critical 3Peyote Critical 4Peyote Critical 5
Peyote Critical 6Peyote Critical 7Peyote Critical 8Peyote Critical 9Peyote Critical 10

PEYOTE CRITICAL STRAIN

DEZE GEESTVERRUIMENDE SUPERPLANT WORDT AL SNEL EEN ONDERDEEL VAN JE DAGELIJKSE LEVEN!

 
RATING
Peyote Purple x Critical Kush
SELECTEER AANTAL ZADEN

Peyote Critical Cannabis Zaden

Ben je klaar voor iets speciaals uit het Barney's lab? Maak je klaar voor de Peyote Critical strain. Het is een exclusieve limited edition pure Indica hybride, met een geweldig opbrengstpotentieel en fantastische resistentie tegen ongedierte. Peyote Critical strain "limited edition" is gecreëerd door Peyote Purple en CRITICAL KUSH te kruisen.

 

Het resultaat is een Indica hybride die alle ruwe kracht van de CRITICAL KUSH combineert met de beruchte zoete smaak en kleurrijke schittering van de Peyote Purple. Deze twee planten passen perfect bij elkaar, hun opvallende gelijkenissen maken dit een echt harmonieuze mix. Beide ouderplanten hebben een korte bloeitijd, produceren uitzonderlijke opbrengsten en zijn ook robuust.

 

Gebouwd om te weerstaan, komt deze hybride met een natuurlijk schild tegen ongedierte en ziekten. Ons lab was op zoek naar een krachtige plant met een unieke smaak en Peyote Critical strain voldoet aan die criteria. Een sensatie voor de zintuigen, heerlijke zoete aardse smaken en aroma's van verouderd hout en zoete koffie. Deze plant wordt aanbevolen voor alle niveaus van kwekers - zowel voor degenen die nieuw zijn in de teelt als voor ervaren kwekers die op zoek zijn naar iets anders. Krachtig, zoet van smaak en een grote opbrengst,
20% Sativa 80% IndicaWat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Peyote Critical cannabiszaden?
Peyote Critical cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Peyote Critical Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Peyote Purple x Critical Kush
Mysterieus, Lichaams-ontspannend, Diep, Gefocust, Sfeer Verhogend
650 gr/m²
1000
50 - 60
OKTOBER
1st-2nd week
HOOG
100-180cm
100-130cm
140-180cm
HOOG
10
25
80%
20%
0%
VOORAL INDICA
Vanille, Mango, Bosbessen, Natuurlijk
Oud hout, Cappuccino
20 ltr
Cool, Hot & Temperate
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Peyote Purple x Critical Kush
Mysterieus, Lichaams-ontspannend, Diep, Gefocust, Sfeer Verhogend
650 gr/m²
1000
50 - 60
OKTOBER
1st-2nd week
HOOG
100-180cm
100-130cm
140-180cm
HOOG
10
25
80%
20%
0%
VOORAL INDICA
Vanille, Mango, Bosbessen, Natuurlijk
Oud hout, Cappuccino
20 ltr
Cool, Hot & Temperate

Exclusieve toegang voor volwassenen! Inhoud voor personen van 18 jaar of ouder, barneysfarm.com is exclusief voor mensen die meerderjarig zijn. In Nederland is de meerderjarigheid vanaf 18 jaar oud, controleer de lokale wetten en respecteer deze. We sturen onze wietzaden onder voorbehoud dat ze niet zullen worden gebruikt in strijd met de nationale wetgeving. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat cannabiszaden in sommige landen illegaal zijn. Barneys Farm levert deze zaden op voorwaarde dat ze niet worden meegenomen naar landen waar ze illegaal zijn. Degenen die dat doen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties en Barney's Farm aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Onze online winkel voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Zaden worden uitsluitend verkocht voor souvenirs, opslag en genetische bewaring. Algemene juridische mededeling: ontkieming is in de meeste landen illegaal, controleer de wetgeving van uw land met betrekking tot zaden, cannabis merchandise en andere producten die verband houden met de cannabiscultuur.Selecteer Taal:

Belgium Language   French Language  

Naar binnen, ik ben 18 jaar of ouder ik accepteer het niet