PEYOTE COOKIES STRAIN
VERRUIM JE GEEST EEN GEEF JE ZIEL ONTSPANNING MET DEZE PSYCHEDELISCHE KRUISING VAN COOKIES
Peyote Cookies Cannabis Zaden
Peyote Cookies komt voort uit het kruisen van Peyote Purple en onze legendarische Cookies Kush . Een groot en gedetailleerd selectie- en terugkruising isoleerde de allerbeste kwaliteiten van beide ouders in één stam. De resulterende plant is een krachtige kruising, robuust en gemakkelijk te kweken. Peyote Cookies groeit uit tot een zware en dichte gedrongen plant met sterke takken die nodig zijn om de dichte en harsachtige toppen te ondersteunen. De bloeiende plant vertoont een oogverblindende robijnrode en paarse tint. Deze soort is bestand tegen schimmel en meeldauw en groeit zowel binnen als buiten uitstekend. Peyote Cookies heeft een zeer intense aardse smaak, met impressies van vanille en koffie met een krachtig, ontspannend en langdurig effect.
Is Peyote Cookies Indica of Sativa?
5% Sativa 95% Indica
De beste manier om je Peyote Cookies zaden op te slaan is:
Om Peyote Cookies zaden goed te bewaren, wordt aanbevolen om ze koel en donker te bewaren in een luchtdichte container, idealiter in een koelkast met een juist etiket en datumvermelding. Invriezen moet worden vermeden.
Wat is de beste methode om Peyote Cookies strain zaden te ontkiemen?
Er zijn tal van technieken om Peyote Cookies cannabiszaden te ontkiemen, als dit is toegestaan op jouw locatie. De keukenpapiermethode is een gebruikelijke methode waarbij de Peyote Cookies zaden op een vochtig keukenpapiertje worden geplaatst en bedekt met een ander vochtig keukenpapiertje om ze vochtig te houden. Bewaar het keukenpapier daarna op een warme, donkere plek en controleer het elke dag om er zeker van te zijn dat het vochtig blijft. Wanneer de Peyote Cookies zaden zijn ontkiemd, plaats je ze voorzichtig in aarde of een soortgelijk groeimedium.
Wat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Peyote Cookies cannabiszaden?
Peyote Cookies cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.