BEST VERKOCHTE NIEUWE RELEASES HOOG CBD SOORTEN FEMINIZED WIETZAADJES AUTOFLOWER WIETZADEN REGULIERE ZADEN FAN WEAR
THUIS OVER BARNEYS BARNEY'S FARM OP TOURNEE KLANTENSERVICE RECENSIES CANNABIS ZADEN VERZAMELINGEN FEMINIZED WIETZAADJES REGULIERE ZADEN AUTOFLOWER WIETZADEN BARNEY'S FAN WEAR
Orange Sherbert
Orange Sherbert 1Orange Sherbert 2Orange Sherbert 3Orange Sherbert 4Orange Sherbert 5
Orange Sherbert 6Orange Sherbert 7Orange Sherbert 8Orange Sherbert 9Orange Sherbert 10

ORANGE SHERBERT STRAIN

ERVAAR DE SMAAK VAN ZOETE EN ROMIGE ORANJE TOPPEN VAN DEZE GEWELDIGE FRUITIGE KLASSIEKER

 
RATING
Orange Cream x Purple Urkle x Cherry Pie
SELECTEER AANTAL ZADEN

Orange Sherbert Cannabis Zaden

Orange Sherbert, een krachtige en stimulerende Indica-dominante kruising met bedwelmende en verrukkelijke effecten. Dit is een volledig Amerikaanse soort die Orange Cream, Purple Urkle en Cherry Pie samenbrengt in een geweldige Snoep/Sinas smakende plant. Groeit uit tot de meest verbazingwekkende dichte oranje en paarse bloemen denkbaar met een ongeloofelijke sinasappel smaak. Zeer Indica ontspannend effect laat lichaam en geest op een gekoelde en rustige plek achter. Deze plant is een van de gemakkelijkst om te kweken. Planten groeien op tot 1,3 meter en produceren enorme toppen vol heerlijke kristallen. Zijtakken hebben daardoor extra ondersteuning nodig in de laatste paar weken van de bloei.Is Orange Sherbert Indica of Sativa?
20% Sativa 80% Indica

De beste manier om je Orange Sherbert zaden op te slaan is:
Om Orange Sherbert zaden goed te bewaren, wordt aanbevolen om ze koel en donker te bewaren in een luchtdichte container, idealiter in een koelkast met een juist etiket en datumvermelding. Invriezen moet worden vermeden.

Wat is de beste methode om Orange Sherbert strain zaden te ontkiemen?
Er zijn tal van technieken om Orange Sherbert cannabiszaden te ontkiemen, als dit is toegestaan op jouw locatie. De keukenpapiermethode is een gebruikelijke methode waarbij de Orange Sherbert zaden op een vochtig keukenpapiertje worden geplaatst en bedekt met een ander vochtig keukenpapiertje om ze vochtig te houden. Bewaar het keukenpapier daarna op een warme, donkere plek en controleer het elke dag om er zeker van te zijn dat het vochtig blijft. Wanneer de Orange Sherbert zaden zijn ontkiemd, plaats je ze voorzichtig in aarde of een soortgelijk groeimedium.

Wat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Orange Sherbert cannabiszaden?
Orange Sherbert cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70░F tot 90░F (21░C tot 32░C). Temperaturen onder de 70░F (21░C) en boven de 90░F (32░C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Orange Sherbert Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Orange Cream x Purple Urkle x Cherry Pie
Kalmerend, Chillend
800 gr/plant
550-650 gr/m▓
60 - 70
OKTOBER
1st-2nd week
100-110cm
120-150cm
GEMIDDELD
80%
20%
VOORAL INDICA
Snoep, Sinas
Sinas
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Orange Cream x Purple Urkle x Cherry Pie
Kalmerend, Chillend
800 gr/plant
550-650 gr/m▓
60 - 70
OKTOBER
1st-2nd week
100-110cm
120-150cm
GEMIDDELD
80%
20%
VOORAL INDICA
Snoep, Sinas
Sinas

Exclusieve toegang voor volwassenen! Inhoud voor personen van 18 jaar of ouder, barneysfarm.com is exclusief voor mensen die meerderjarig zijn. In Nederland is de meerderjarigheid vanaf 18 jaar oud, controleer de lokale wetten en respecteer deze. We sturen onze wietzaden onder voorbehoud dat ze niet zullen worden gebruikt in strijd met de nationale wetgeving. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat cannabiszaden in sommige landen illegaal zijn. Barneys Farm levert deze zaden op voorwaarde dat ze niet worden meegenomen naar landen waar ze illegaal zijn. Degenen die dat doen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties en Barney's Farm aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Onze online winkel voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Zaden worden uitsluitend verkocht voor souvenirs, opslag en genetische bewaring. Algemene juridische mededeling: ontkieming is in de meeste landen illegaal, controleer de wetgeving van uw land met betrekking tot zaden, cannabis merchandise en andere producten die verband houden met de cannabiscultuur.Selecteer Taal:

Belgium Language   French Language  

Naar binnen, ik ben 18 jaar of ouder ik accepteer het niet