BEST VERKOCHTE NIEUWE RELEASES HOOG CBD SOORTEN FEMINIZED WIETZAADJES AUTOFLOWER WIETZADEN REGULIERE ZADEN FAN WEAR
THUIS OVER BARNEYS BARNEY'S FARM OP TOURNEE KLANTENSERVICE RECENSIES CANNABIS ZADEN VERZAMELINGEN FEMINIZED WIETZAADJES REGULIERE ZADEN AUTOFLOWER WIETZADEN BARNEY'S FAN WEAR
OG Kush Auto

OG KUSH AUTO STRAIN

ERVAAR DE LEGENDARISCHE OG KUSH OP EEN NIEUWE MANIER MET DE KRACHTIGE EN GEMAKKELIJK TE KWEKEN OG KUSH AUTO-CANNABISSOORT

 
RATING
OG Kush Strain x BF Super Auto #1
SELECTEER AANTAL ZADEN

OG Kush Auto Cannabis Zaden

OG Kush Auto is het resultaat van een briljante kruising tussen OG Kush en BF Super Auto #1. Deze indica-dominante soort heeft een bloeicyclus van 75 dagen en een THC-gehalte van 20-24%. Een sterke soort die bekend staat om haar kalmerende en rustgevende effecten op lichaam en geest, waardoor ze een uitstekende keuze is voor iedereen die rust en ontspanning nodig heeft. Bij een hoogte van 90-110cm produceert OG Kush Auto binnen een verbazingwekkende 500g/m². Deze variëteit wordt 90-120cm hoog en levert buiten 200-300g per plant op. OG Kush Auto is een populaire keuze voor wietkwekers van alle ervaringsniveaus vanwege de befaamde effecten, geweldige opbrengst en ze is eenvoudig om te kweken. OG Kush Auto is een echte connaisseurssoort, met haar aardse, dennenachtige reuk en uniek smaakprofiel. Vanwege haar krachtige effecten, is ze nuttig voor de behandeling van chronische pijn, angst en slapeloosheid. Als u op zoek bent naar een sterke, hoogproductieve soort met een beroemde stamboom, dan is OG Kush Auto de uitgelezen soort voor u.
20% Sativa 80% IndicaWat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van OG Kush Auto cannabiszaden?
OG Kush Auto cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

OG Kush Auto Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
OG Kush Strain x BF Super Auto #1
Europhorie, Volledige lichamelijke en cerebrale high, Blij, Ontspannend, Gezellig, Opbeurend
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m²
70 - 75
90-110cm
100-120cm
GEMIDDELD
80%
20%
VOORAL INDICA
Zure Citrus, Pijnboom, Kush
Aards, Bedompt, Citroen-Brandstof Skunk, Citroen-citrus, Zuur, Scherp, Skunky
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
OG Kush Strain x BF Super Auto #1
Europhorie, Volledige lichamelijke en cerebrale high, Blij, Ontspannend, Gezellig, Opbeurend
180-250 gr/plant
450 – 550 gr/m²
70 - 75
90-110cm
100-120cm
GEMIDDELD
80%
20%
VOORAL INDICA
Zure Citrus, Pijnboom, Kush
Aards, Bedompt, Citroen-Brandstof Skunk, Citroen-citrus, Zuur, Scherp, Skunky

Exclusieve toegang voor volwassenen! Inhoud voor personen van 18 jaar of ouder, barneysfarm.com is exclusief voor mensen die meerderjarig zijn. In Nederland is de meerderjarigheid vanaf 18 jaar oud, controleer de lokale wetten en respecteer deze. We sturen onze wietzaden onder voorbehoud dat ze niet zullen worden gebruikt in strijd met de nationale wetgeving. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat cannabiszaden in sommige landen illegaal zijn. Barneys Farm levert deze zaden op voorwaarde dat ze niet worden meegenomen naar landen waar ze illegaal zijn. Degenen die dat doen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties en Barney's Farm aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Onze online winkel voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Zaden worden uitsluitend verkocht voor souvenirs, opslag en genetische bewaring. Algemene juridische mededeling: ontkieming is in de meeste landen illegaal, controleer de wetgeving van uw land met betrekking tot zaden, cannabis merchandise en andere producten die verband houden met de cannabiscultuur.Selecteer Taal:

Belgium Language   French Language  

Naar binnen, ik ben 18 jaar of ouder ik accepteer het niet