BEST VERKOCHTE NIEUWE RELEASES HOOG CBD SOORTEN FEMINIZED WIETZAADJES AUTOFLOWER WIETZADEN REGULIERE ZADEN FAN WEAR
THUIS OVER BARNEYS BARNEY'S FARM OP TOURNEE KLANTENSERVICE RECENSIES CANNABIS ZADEN VERZAMELINGEN FEMINIZED WIETZAADJES REGULIERE ZADEN AUTOFLOWER WIETZADEN BARNEY'S FAN WEAR
OG Kush
OG Kush 1OG Kush 2OG Kush 3OG Kush 4OG Kush 5
OG Kush 6OG Kush 7OG Kush 8OG Kush 9OG Kush 10

OG KUSH STRAIN

GEEF JE OVER AAN DE WEELDERIGE ALLURE VAN OG KUSH, EEN VERLEIDELIJKE SOORT MET ROBUUSTE THC-NIVEAUS EN EEN UNIEK TERPEENPROFIEL.

 
RATING
Chemdawg Strain x Lemon Thai Strain x Hindu Kush
SELECTEER AANTAL ZADEN

OG Kush Cannabis Zaden

Het is tijd om te genieten van de weelderige mentaliteit van deze OG Kush-soort, een gerenommeerde cannabissoort met een sterke genetische stamboom. Een verleidelijke kruising van Chemdawg, Lemon Thai en Hindu Kush, de complexe chemische samenstelling en het duidelijke terpeenprofiel van deze soort maken haar een eeuwige favoriet onder cannabisliefhebbers. De ongeëvenaarde kracht van onze OG Kush-soort is gewoonweg onweerstaanbaar, let op haar THC-niveaus die variëren van 23% tot een verbazingwekkende 26%. De indica-genetica maakt het een ideale wietsoort voor mensen die op zoek zijn naar diepe ontspanning, pijnbehandeling en stressverlichting. Met robuuste en langdurige effecten is deze opmerkelijke soort een favoriet onder doorwinterde gebruikers. Ervaar het pure plezier van een snelle bloeicyclus die slechts 55-65 dagen duurt, waardoor kwekers eerder van de schoonheid van hun bloemen kunnen genieten dan bij sommige andere soorten. Bij binnenkweek kan OG Kush een hoogte bereiken van 1m tot 1,20m en een verbazingwekkende 550g/m² opleveren, terwijl buitenkweek torenhoge planten van 1,5m tot 2,5m kan voortbrengen en tot 1,5kg kan opleveren, waardoor het een populaire keuze is voor buiten kwekers. Geniet van het unieke terpeenprofiel van OG Kush, de reuk die ongeëvenaard is onder de cannabissoorten. De prikkelende aanwezigheid van myrceen, limoneen en caryofylleen dragen bij aan het aardse en doordringende aroma. Hoge concentraties myrceen, de verleidelijke terpeen in OG Kush, maken het de perfecte keuze voor mensen die op zoek zijn naar diepe en langdurige ontspanning. Geef u over aan het bedwelmende genot van deze originele OG Kush-genetica van Barneys Farm, een soort die u meeneemt op een reis van puur genot. De complexe genetische samenstelling, het uitgesproken terpeenprofiel en de robuuste THC-percentages maken dit een verleidelijke soort die simpelweg onmogelijk is om te weerstaan ​.Is OG Kush Indica of Sativa?
30% Sativa 70% Indica

De beste manier om je OG Kush zaden op te slaan is:
Om OG Kush zaden goed te bewaren, wordt aanbevolen om ze koel en donker te bewaren in een luchtdichte container, idealiter in een koelkast met een juist etiket en datumvermelding. Invriezen moet worden vermeden.

Wat is de beste methode om OG Kush strain zaden te ontkiemen?
Er zijn tal van technieken om OG Kush cannabiszaden te ontkiemen, als dit is toegestaan op jouw locatie. De keukenpapiermethode is een gebruikelijke methode waarbij de OG Kush zaden op een vochtig keukenpapiertje worden geplaatst en bedekt met een ander vochtig keukenpapiertje om ze vochtig te houden. Bewaar het keukenpapier daarna op een warme, donkere plek en controleer het elke dag om er zeker van te zijn dat het vochtig blijft. Wanneer de OG Kush zaden zijn ontkiemd, plaats je ze voorzichtig in aarde of een soortgelijk groeimedium.

Wat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van OG Kush cannabiszaden?
OG Kush cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70F tot 90F (21C tot 32C). Temperaturen onder de 70F (21C) en boven de 90F (32C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

OG Kush Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Chemdawg Strain x Lemon Thai Strain x Hindu Kush
Cerebraal, Vrolijk, Ontspannend, Sociaal, Opbeurend
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m
55 - 65
SEPTEMBER
3rd-4th week
100-120cm
100-120cm
150-200cm
GEMIDDELD
70%
30%
VOORAL INDICA
Zuur, Citrus, Kruidig, Skunky, Houtachtig Dennengeur
Citrus, Zuur, Scherp, Skunky, Vochtig, Aards
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Chemdawg Strain x Lemon Thai Strain x Hindu Kush
Cerebraal, Vrolijk, Ontspannend, Sociaal, Opbeurend
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m
55 - 65
SEPTEMBER
3rd-4th week
100-120cm
100-120cm
150-200cm
GEMIDDELD
70%
30%
VOORAL INDICA
Zuur, Citrus, Kruidig, Skunky, Houtachtig Dennengeur
Citrus, Zuur, Scherp, Skunky, Vochtig, Aards

Exclusieve toegang voor volwassenen! Inhoud voor personen van 18 jaar of ouder, barneysfarm.com is exclusief voor mensen die meerderjarig zijn. In Nederland is de meerderjarigheid vanaf 18 jaar oud, controleer de lokale wetten en respecteer deze. We sturen onze wietzaden onder voorbehoud dat ze niet zullen worden gebruikt in strijd met de nationale wetgeving. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat cannabiszaden in sommige landen illegaal zijn. Barneys Farm levert deze zaden op voorwaarde dat ze niet worden meegenomen naar landen waar ze illegaal zijn. Degenen die dat doen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties en Barney's Farm aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Onze online winkel voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Zaden worden uitsluitend verkocht voor souvenirs, opslag en genetische bewaring. Algemene juridische mededeling: ontkieming is in de meeste landen illegaal, controleer de wetgeving van uw land met betrekking tot zaden, cannabis merchandise en andere producten die verband houden met de cannabiscultuur.Selecteer Taal:

Belgium Language   French Language  

Naar binnen, ik ben 18 jaar of ouder ik accepteer het niet