BEST VERKOCHTE NIEUWE RELEASES HOOG CBD SOORTEN FEMINIZED WIETZAADJES AUTOFLOWER WIETZADEN REGULIERE ZADEN FAN WEAR
THUIS OVER BARNEYS BARNEY'S FARM OP TOURNEE KLANTENSERVICE RECENSIES CANNABIS ZADEN VERZAMELINGEN FEMINIZED WIETZAADJES REGULIERE ZADEN AUTOFLOWER WIETZADEN BARNEY'S FAN WEAR
Moby Dick Auto

MOBY DICK AUTO STRAIN

MOBY DICK NU GEKRUIST MET ONZE BF SUPER AUTO #1

 
RATING
Moby Dick x BF Super Auto #1
SELECTEER AANTAL ZADEN

Moby Dick Auto Cannabis Zaden

Moby Dick Auto van Barneys Farm werd gecreëerd door het samensmelten van White Widow, één van 's werelds meest populaire soorten in de afgelopen twee decennia, samen met de Cup-winnende G13 Haze. Deze twee legendes in de cannabiswereld werden samen gebracht in het labo van Barneys Farm, om hun nieuwe MOBY DICK te vormen die men nu kruiste met onze BF Super Auto #1.

Wanneer de ouders van een soort gekend staan als grootste voortbrengers op wereldvlak worden samengebracht kan dit maar één ding betekenen; een torenhoge productie met sterke, robuuste en perfect uitgebalanceerde eigenschappen die zeer schimmelresistent zijn door hun Sativa-dominante oorsprong.

De Moby Dick Auto variant is compacter, heeft een kortere autoflowering-groeicyclus, maar heeft dezelfde productiemogelijkheden, kracht en smaken als haar ouders.

Het ingewikkeld maar samenhangend terpenenprofiel met terpinoleen, β-myrceen, β-caryofylleen en limoneen om er maar enkele te noemen, staat garant voor de nostalgische aroma's van zure citroen, aardse dennen en vanille.

Als u bezig bent met het roken van een joint of bong, zult u merken dat er een gelukzalig gevoel over u heen komt en dat uw tong wat losser wordt dan men van u gewoon is. U voelt dat uw energiepeil de hoogte in schiet en krijgt u zult goesting krijgen om dingen te gaan doen die u al een tijdje had uitgesteld omdat de motivatie er niet was.
70% Sativa 30% IndicaWat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Moby Dick Auto cannabiszaden?
Moby Dick Auto cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Moby Dick Auto Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
Moby Dick x BF Super Auto #1
Opbeurend, energiek, spraakzaam effect
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m²
65 - 70
90-110cm
100-130cm
GEMIDDELD
30%
70%
VOORAL SATIVA
Aards, zoet citrus, dennen
Zure Citroen, Haze, Subtiele Hints van Pittige Dennen Wierook en Vanille
Cool, Hot & Temperate
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
Moby Dick x BF Super Auto #1
Opbeurend, energiek, spraakzaam effect
230-300 gr/plant
500 – 600 gr/m²
65 - 70
90-110cm
100-130cm
GEMIDDELD
30%
70%
VOORAL SATIVA
Aards, zoet citrus, dennen
Zure Citroen, Haze, Subtiele Hints van Pittige Dennen Wierook en Vanille
Cool, Hot & Temperate

Exclusieve toegang voor volwassenen! Inhoud voor personen van 18 jaar of ouder, barneysfarm.com is exclusief voor mensen die meerderjarig zijn. In Nederland is de meerderjarigheid vanaf 18 jaar oud, controleer de lokale wetten en respecteer deze. We sturen onze wietzaden onder voorbehoud dat ze niet zullen worden gebruikt in strijd met de nationale wetgeving. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat cannabiszaden in sommige landen illegaal zijn. Barneys Farm levert deze zaden op voorwaarde dat ze niet worden meegenomen naar landen waar ze illegaal zijn. Degenen die dat doen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties en Barney's Farm aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Onze online winkel voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Zaden worden uitsluitend verkocht voor souvenirs, opslag en genetische bewaring. Algemene juridische mededeling: ontkieming is in de meeste landen illegaal, controleer de wetgeving van uw land met betrekking tot zaden, cannabis merchandise en andere producten die verband houden met de cannabiscultuur.Selecteer Taal:

Belgium Language   French Language  

Naar binnen, ik ben 18 jaar of ouder ik accepteer het niet