BEST VERKOCHTE NIEUWE RELEASES HOOG CBD SOORTEN FEMINIZED WIETZAADJES AUTOFLOWER WIETZADEN REGULIERE ZADEN FAN WEAR
THUIS OVER BARNEYS BARNEY'S FARM OP TOURNEE KLANTENSERVICE RECENSIES CANNABIS ZADEN VERZAMELINGEN FEMINIZED WIETZAADJES REGULIERE ZADEN AUTOFLOWER WIETZADEN BARNEY'S FAN WEAR
Moby Dick

MOBY DICK STRAIN

OOGST GROTE OPBRENGSTEN VAN DEZE OUDE KLASSIEKER, EEN ECHTE MONSTERSOORT IN ZOWEL UITWERKING ALS PRODUCTIE.

 
RATING
G13 HAZE x WHITE WIDOW
SELECTEER AANTAL ZADEN

Moby Dick Cannabis Zaden

Dit nog weinig bekende juweeltje is bijzonder populair gebleken bij zowel nieuwe telers als experts, dankzij de verbazingwekkend hoge opbrengsten die deze plant levert. Bereid je voor om kennis te maken met de King Kong onder de cannabissoorten - Moby Dick. Een zorgvuldige combinatie van White Widow en Haze, enkele soorten met de grootste opbrengsten die je op de markt kunt vinden, kan maar één ding betekenen; een langdurige opbeurende werking. Deze strain heeft adembenemend grote opbrengsten van meer dan 700 g / m2 die voor iedereen gemakkelijk te halen zijn. Wat wil je nog meer van een cannabissoort? Deze meid zal je heftig katapulteren naar een bijzondere ervaring van creativiteit en gedrevenheid en een snel inslaande high ontketenen die je de hele dag door op en top energiek houdt, zonder je uit te putten. Voor het THC gehalte mag je algauw rekenen op 27%. Dat is Moby Dick en dit is waarom ze één van de grote favorieten is van heel wat telers. Maar ook de korte bloeiperiode van slechts 70 dagen draagt ​​bij aan de stevige positie op de lijst van wereld veroverende cannabissoorten. Bij buitenteelt voltooit ze haar cyclus reeds in de eerste week van oktober. Telers houden van haar zoete vanille geuren en gegarandeerde heroïsche opbrengsten. Zij is zeker en vast een blijvertje.

Moby Dick Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
G13 HAZE x WHITE WIDOW
Creatieve, stimulerende euforische high
1.5-2kg per plant
700 gr/m▓
63 - 70
OKTOBER
3rd-4th week
120-140cm
250 - 350cm
HOOG
25%
75%
VOORAL SATIVA
Citrus Haze, pittige dennen en vanille
Zure citroen Haze, een toets van kruidige dennen, wierook en vanille
HEET & GEMIDDELD
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
G13 HAZE x WHITE WIDOW
Creatieve, stimulerende euforische high
1.5-2kg per plant
700 gr/m▓
63 - 70
OKTOBER
3rd-4th week
120-140cm
250 - 350cm
HOOG
25%
75%
VOORAL SATIVA
Citrus Haze, pittige dennen en vanille
Zure citroen Haze, een toets van kruidige dennen, wierook en vanille
HEET & GEMIDDELD

Exclusieve toegang voor volwassenen! Inhoud voor personen van 18 jaar of ouder, barneysfarm.com is exclusief voor mensen die meerderjarig zijn. In Nederland is de meerderjarigheid vanaf 18 jaar oud, controleer de lokale wetten en respecteer deze. We sturen onze wietzaden onder voorbehoud dat ze niet zullen worden gebruikt in strijd met de nationale wetgeving. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat cannabiszaden in sommige landen illegaal zijn. Barneys Farm levert deze zaden op voorwaarde dat ze niet worden meegenomen naar landen waar ze illegaal zijn. Degenen die dat doen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties en Barney's Farm aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Onze online winkel voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Zaden worden uitsluitend verkocht voor souvenirs, opslag en genetische bewaring. Algemene juridische mededeling: ontkieming is in de meeste landen illegaal, controleer de wetgeving van uw land met betrekking tot zaden, cannabis merchandise en andere producten die verband houden met de cannabiscultuur.Selecteer Taal:

Belgium Language   French Language  

Naar binnen, ik ben 18 jaar of ouder ik accepteer het niet