BEST VERKOCHTE NIEUWE RELEASES HOOG CBD SOORTEN FEMINIZED WIETZAADJES AUTOFLOWER WIETZADEN REGULIERE ZADEN FAN WEAR
THUIS OVER BARNEYS BARNEY'S FARM OP TOURNEE KLANTENSERVICE RECENSIES CANNABIS ZADEN VERZAMELINGEN FEMINIZED WIETZAADJES REGULIERE ZADEN AUTOFLOWER WIETZADEN BARNEY'S FAN WEAR
Mimosa x Orange Punch Auto
Mimosa x Orange Punch Auto 1Mimosa x Orange Punch Auto 2Mimosa x Orange Punch Auto 3Mimosa x Orange Punch Auto 4Mimosa x Orange Punch Auto 5
Mimosa x Orange Punch Auto 6Mimosa x Orange Punch Auto 7Mimosa x Orange Punch Auto 8Mimosa x Orange Punch Auto 9Mimosa x Orange Punch Auto 10

MIMOSA X ORANGE PUNCH AUTO STRAIN

DE MIMOSA-EVOLUTIE GAAT VERDER

 
RATING
Mimosa Evo x Orange Punch x BF Super Auto #1
SELECTEER AANTAL ZADEN

Mimosa X Orange Punch Auto Cannabis Zaden

De Mimosa-evolutie gaat verder met deze nieuwe autoflowering supercompacte sensatie met sinaasappelsmaak, MIMOSA X ORANGE PUNCH AUTO Oorspronkelijk gecreëerd door een delicate terugkruising van onze beroemde Orange Punch met het 2020-fenomeen Mimosa Evo, is het lab opnieuw geëvolueerd met de introductie van onze BF Super Auto # 1. Net als de gefeminiseerde versie creëren diepe gradiënten van paars en contrasterend donker olijfgroen een opvallende en mooie plant, terwijl de beta-caryofylleen, linalool en limoneen terpenen een sensationeel citrusachtig, mandarijn-snoepzoet aroma creëren. MIMOSA X ORANGE PUNCH AUTO is een compacte en zeer stevige plant die meerdere grote dichte, zeer harsachtige en zware toppen produceert, bedekt met feloranje pistolen die gewoon in trichomen druipen. Verwacht een snelle bloeiperiode van slechts 65 tot 75 dagen en binnen oogst je tot 500 g/m2. THC is getest met een ongelooflijke 21-23% buitenshuis in ideale omstandigheden. MIMOSA X ORANGE PUNCH AUTO bereikt een hoogte van 1,2 m en produceert meer dan 700 g/m2 enorme, zeer compacte cola's. In de oogsttijd gaat het genot van deze soort echt omhoog, dichte, zware toppen zijn extreem gemakkelijk te onderhouden en met het begin van de steeds toenemende heerlijke citrusachtige snoepsinaasappelaroma's vullen de lucht echt de lucht.Is Mimosa x Orange Punch Auto Indica of Sativa?
40% Sativa 60% Indica

De beste manier om je Mimosa x Orange Punch Auto zaden op te slaan is:
Om Mimosa x Orange Punch Auto zaden goed te bewaren, wordt aanbevolen om ze koel en donker te bewaren in een luchtdichte container, idealiter in een koelkast met een juist etiket en datumvermelding. Invriezen moet worden vermeden.

Wat is de beste methode om Mimosa x Orange Punch Auto strain zaden te ontkiemen?
Er zijn tal van technieken om Mimosa x Orange Punch Auto cannabiszaden te ontkiemen, als dit is toegestaan op jouw locatie. De keukenpapiermethode is een gebruikelijke methode waarbij de Mimosa x Orange Punch Auto zaden op een vochtig keukenpapiertje worden geplaatst en bedekt met een ander vochtig keukenpapiertje om ze vochtig te houden. Bewaar het keukenpapier daarna op een warme, donkere plek en controleer het elke dag om er zeker van te zijn dat het vochtig blijft. Wanneer de Mimosa x Orange Punch Auto zaden zijn ontkiemd, plaats je ze voorzichtig in aarde of een soortgelijk groeimedium.

Wat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Mimosa x Orange Punch Auto cannabiszaden?
Mimosa x Orange Punch Auto cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Mimosa X Orange Punch Auto Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
Mimosa Evo x Orange Punch x BF Super Auto #1
Creativiteit, Stimulerend, Geluk
280-350 gr/plant
550 – 650 gr/m²
65 - 70
80-100cm
100-140cm
KORT
60%
40%
VOORAL INDICA
Citrus Snoep Sinaasappel
Zoet met hints van Mandarijn
Cool, Hot & Temperate
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
Mimosa Evo x Orange Punch x BF Super Auto #1
Creativiteit, Stimulerend, Geluk
280-350 gr/plant
550 – 650 gr/m²
65 - 70
80-100cm
100-140cm
KORT
60%
40%
VOORAL INDICA
Citrus Snoep Sinaasappel
Zoet met hints van Mandarijn
Cool, Hot & Temperate

Exclusieve toegang voor volwassenen! Inhoud voor personen van 18 jaar of ouder, barneysfarm.com is exclusief voor mensen die meerderjarig zijn. In Nederland is de meerderjarigheid vanaf 18 jaar oud, controleer de lokale wetten en respecteer deze. We sturen onze wietzaden onder voorbehoud dat ze niet zullen worden gebruikt in strijd met de nationale wetgeving. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat cannabiszaden in sommige landen illegaal zijn. Barneys Farm levert deze zaden op voorwaarde dat ze niet worden meegenomen naar landen waar ze illegaal zijn. Degenen die dat doen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties en Barney's Farm aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Onze online winkel voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Zaden worden uitsluitend verkocht voor souvenirs, opslag en genetische bewaring. Algemene juridische mededeling: ontkieming is in de meeste landen illegaal, controleer de wetgeving van uw land met betrekking tot zaden, cannabis merchandise en andere producten die verband houden met de cannabiscultuur.Selecteer Taal:

Belgium Language   French Language  

Naar binnen, ik ben 18 jaar of ouder ik accepteer het niet