BEST VERKOCHTE NIEUWE RELEASES HOOG CBD SOORTEN FEMINIZED WIETZAADJES AUTOFLOWER WIETZADEN REGULIERE ZADEN FAN WEAR
THUIS OVER BARNEYS BARNEY'S FARM OP TOURNEE KLANTENSERVICE RECENSIES CANNABIS ZADEN VERZAMELINGEN FEMINIZED WIETZAADJES REGULIERE ZADEN AUTOFLOWER WIETZADEN BARNEY'S FAN WEAR
Mimosa x Orange Punch
Mimosa x Orange Punch 1Mimosa x Orange Punch 2Mimosa x Orange Punch 3Mimosa x Orange Punch 4Mimosa x Orange Punch 5
Mimosa x Orange Punch 6Mimosa x Orange Punch 7Mimosa x Orange Punch 8Mimosa x Orange Punch 9Mimosa x Orange Punch 10

MIMOSA X ORANGE PUNCH STRAIN

DE MIMOSA-EVOLUTIE GAAT DOOR! EEN NIEUWE EXPLOSIEVE SUPERCOMPACTE SENSATIE MET SINAASAPPELSMAAK.

 
RATING
Mimosa Evo x Orange Punch
SELECTEER AANTAL ZADEN

Mimosa X Orange Punch Cannabis Zaden

MIMOSA X ORANGE PUNCH door Barneys Farm. De Mimosa-evolutie gaat verder met deze nieuwe explosieve en supercompacte sensatie met sinaasappelsmaak. Alweer een gloednieuwe supersoort uit het laboratorium van Barney's Farm. Ingenieus gecreëerd door een verdere zorgvuldige terugkruising van onze beroemde Orange Punch met de 2020-sensatie Mimosa Evo. Deze extra genetische infusie resulteerde in een verbazingwekkende snelle productie van heerlijk ruikende toppen; beta-caryofylleen, linalool en limoneen terpenen creëren een sensationeel zoet aroma van een naar citrus en mandarijn smakend snoepje. Deze kruising leverde een extra compacte plant op in vergelijking met Mimosa Evo, maar slaagt erin om de verbluffend hoge productieprestaties te behouden. Deze strain is zonder twijfel één van de meest kleurrijke edities van onze Cali Collectie, de bijgevoegde foto's zijn van de definitieve oogstbeoordeling van het BF Lab en laten de diepe paarse schakeringen van deze elegante plant zien. Zo'n schoonheid is zelden ergens in de plantenwereld te zien en het is een echte esthetische traktatie voor zelfs de meest ervaren kweker. Deze kampioen is een genot voor het oog; een zeer stevige plant die meerdere grote, dichte, zeer harsachtige en zware toppen produceert, bedekt met feloranje toppen waar gewoon de trichomen van afdruipen. Tijdens het testen werd deze soort beschreven als de droom van een binnenkweker! Een snelle bloeiperiode van slechts 55 tot 60 dagen met een oogst van 700 g / m2.

Bij de buitenteelt, onder ideale omstandigheden, bereikt MIMOSA X ORANGE PUNCH een hoogte van 1,5 - 1,8 meter en produceert meer dan 1,5 kg enorme, zeer compacte toppen van uitmuntend heerlijke cannabis. Tijdens de oogst gaat het genot van deze soort echt een tandje hoger, dichte, zware toppen zijn buitengewoon gemakkelijk te knippen en geven van bij het begin een steeds toenemende heerlijke citrusachtige snoepsinaasappelaroma’s geur af. De meting van de THC bereikte tijdens het testen een ongelooflijke 30%.Is Mimosa x Orange Punch Indica of Sativa?
35% Sativa 65% Indica

De beste manier om je Mimosa x Orange Punch zaden op te slaan is:
Om Mimosa x Orange Punch zaden goed te bewaren, wordt aanbevolen om ze koel en donker te bewaren in een luchtdichte container, idealiter in een koelkast met een juist etiket en datumvermelding. Invriezen moet worden vermeden.

Wat is de beste methode om Mimosa x Orange Punch strain zaden te ontkiemen?
Er zijn tal van technieken om Mimosa x Orange Punch cannabiszaden te ontkiemen, als dit is toegestaan op jouw locatie. De keukenpapiermethode is een gebruikelijke methode waarbij de Mimosa x Orange Punch zaden op een vochtig keukenpapiertje worden geplaatst en bedekt met een ander vochtig keukenpapiertje om ze vochtig te houden. Bewaar het keukenpapier daarna op een warme, donkere plek en controleer het elke dag om er zeker van te zijn dat het vochtig blijft. Wanneer de Mimosa x Orange Punch zaden zijn ontkiemd, plaats je ze voorzichtig in aarde of een soortgelijk groeimedium.

Wat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Mimosa x Orange Punch cannabiszaden?
Mimosa x Orange Punch cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70░F tot 90░F (21░C tot 32░C). Temperaturen onder de 70░F (21░C) en boven de 90░F (32░C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Mimosa X Orange Punch Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Mimosa Evo x Orange Punch
Euforisch, vrolijk, opgewekt
1500 gr/plant
650-750 gr/m▓
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
90-110cm
150-180cm
GEMIDDELD
65%
35%
VOORAL INDICA
Citrusvruchten Sinaasappel
Vleugje van zoete mandarijn
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Mimosa Evo x Orange Punch
Euforisch, vrolijk, opgewekt
1500 gr/plant
650-750 gr/m▓
55 - 60
SEPTEMBER
3rd-4th week
90-110cm
150-180cm
GEMIDDELD
65%
35%
VOORAL INDICA
Citrusvruchten Sinaasappel
Vleugje van zoete mandarijn

Exclusieve toegang voor volwassenen! Inhoud voor personen van 18 jaar of ouder, barneysfarm.com is exclusief voor mensen die meerderjarig zijn. In Nederland is de meerderjarigheid vanaf 18 jaar oud, controleer de lokale wetten en respecteer deze. We sturen onze wietzaden onder voorbehoud dat ze niet zullen worden gebruikt in strijd met de nationale wetgeving. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat cannabiszaden in sommige landen illegaal zijn. Barneys Farm levert deze zaden op voorwaarde dat ze niet worden meegenomen naar landen waar ze illegaal zijn. Degenen die dat doen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties en Barney's Farm aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Onze online winkel voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Zaden worden uitsluitend verkocht voor souvenirs, opslag en genetische bewaring. Algemene juridische mededeling: ontkieming is in de meeste landen illegaal, controleer de wetgeving van uw land met betrekking tot zaden, cannabis merchandise en andere producten die verband houden met de cannabiscultuur.Selecteer Taal:

Belgium Language   French Language  

Naar binnen, ik ben 18 jaar of ouder ik accepteer het niet