BEST VERKOCHTE NIEUWE RELEASES HOOG CBD SOORTEN FEMINIZED WIETZAADJES AUTOFLOWER WIETZADEN REGULIERE ZADEN FAN WEAR
THUIS OVER BARNEYS BARNEY'S FARM OP TOURNEE KLANTENSERVICE RECENSIES CANNABIS ZADEN VERZAMELINGEN FEMINIZED WIETZAADJES REGULIERE ZADEN AUTOFLOWER WIETZADEN BARNEY'S FAN WEAR
Mimosa EVO
Mimosa EVO 1Mimosa EVO 2Mimosa EVO 3Mimosa EVO 4Mimosa EVO 5
Mimosa EVO 6Mimosa EVO 7Mimosa EVO 8Mimosa EVO 9Mimosa EVO 10

MIMOSA EVO STRAIN

MAAK EEN MAGISCHE RIT OP EEN VLIEGENDTAPIJT MET DEZE KRACHTIGE EN STIMULERENDE SATIVA-TOEVOEGING AAN ONZE CALI-COLLECTIE.

 
RATING
Mimosa x Orange Punch
SELECTEER AANTAL ZADEN

Mimosa EVO Cannabis Zaden

MIMOSA EVO Gefeminiseerd: De langverwachte release door het laboratorium van Barneys Boerderij is er dan eindelijk, en onze tests van deze monstergenen hebben al ons goedkeuringszegel mogen ontvangen. Hoera voor MIMOSA EVO! Ontstaan uit een beroemde Emerald Triangle stek en origineel gekweekt door Symbiotic Genetics is ze nu superpotent! Een prijsloze hengst in de stal van Barneys Boerderij. Deze 60% indica-dominante favoriet is beladen met grote gekristaliseerde toppen, en rijk aan met sterren bezaaide cannabinoïden en terpenen. Sativa liefhebbers zullen haar tropische citroenachtige citrussmaak met een toets van bessen, in combinatie met de energetische en euforiserende effecten, verafgoden. MIMOSA EVO is een ideale stam voor tijdens de dag, en is echt wel voedsel voor het brein. Verwacht je aan een geleidelijke uitbarsting van energie, motivatie en een upliftend effect dat je energie zal geven, in combinatie met een helder hoofd en een zalige high gedurende de rest van de dag. Bij deze grootmeester reiken de THC-levels mogelijks tot een 30%, al zou voor de gewone sterfelijken onder ons 24% tot 26% toch al meer dan voldoende moeten zijn. MIMOSA EVO haar supergrote opbrengsten kunnen gewoonweg krankzinnig lijken. Er wordt met gemak 700g/m2 bereikt wanneer binnen gekweekt, op voorwaarde dat hiervoor voldoende ruimte is en de condities voor de plant optimaal zijn. MIMOSA EVO is ook ideaal voor buitenkweek, en je zal waarschijnlijk een ladder nodig hebben! Opklimmend tot een hoogte van 2 meters, 220 cm, zal ze haar 65 dagen lange bloeiperiode begin oktober beëindigd hebben, met een potentiële opbrengst van meer dan 2000g per plant.Is Mimosa EVO Indica of Sativa?
40% Sativa 60% Indica

De beste manier om je Mimosa EVO zaden op te slaan is:
Om Mimosa EVO zaden goed te bewaren, wordt aanbevolen om ze koel en donker te bewaren in een luchtdichte container, idealiter in een koelkast met een juist etiket en datumvermelding. Invriezen moet worden vermeden.

Wat is de beste methode om Mimosa EVO strain zaden te ontkiemen?
Er zijn tal van technieken om Mimosa EVO cannabiszaden te ontkiemen, als dit is toegestaan op jouw locatie. De keukenpapiermethode is een gebruikelijke methode waarbij de Mimosa EVO zaden op een vochtig keukenpapiertje worden geplaatst en bedekt met een ander vochtig keukenpapiertje om ze vochtig te houden. Bewaar het keukenpapier daarna op een warme, donkere plek en controleer het elke dag om er zeker van te zijn dat het vochtig blijft. Wanneer de Mimosa EVO zaden zijn ontkiemd, plaats je ze voorzichtig in aarde of een soortgelijk groeimedium.

Wat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Mimosa EVO cannabiszaden?
Mimosa EVO cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70░F tot 90░F (21░C tot 32░C). Temperaturen onder de 70░F (21░C) en boven de 90░F (32░C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Mimosa EVO Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Mimosa x Orange Punch
Vrolijk, Stimulerend, Concentratie verhogend
2000 gr/plant
700-800 gr/m▓
65 - 70
OKTOBER
3rd-4th week
100-120cm
180-220cm
GEMIDDELD
60%
40%
VOORAL INDICA
Tropsiche Citroensmaak, met vleugjes van bessensmaak
Fruit mix, met mandarijn geur
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Mimosa x Orange Punch
Vrolijk, Stimulerend, Concentratie verhogend
2000 gr/plant
700-800 gr/m▓
65 - 70
OKTOBER
3rd-4th week
100-120cm
180-220cm
GEMIDDELD
60%
40%
VOORAL INDICA
Tropsiche Citroensmaak, met vleugjes van bessensmaak
Fruit mix, met mandarijn geur

Exclusieve toegang voor volwassenen! Inhoud voor personen van 18 jaar of ouder, barneysfarm.com is exclusief voor mensen die meerderjarig zijn. In Nederland is de meerderjarigheid vanaf 18 jaar oud, controleer de lokale wetten en respecteer deze. We sturen onze wietzaden onder voorbehoud dat ze niet zullen worden gebruikt in strijd met de nationale wetgeving. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat cannabiszaden in sommige landen illegaal zijn. Barneys Farm levert deze zaden op voorwaarde dat ze niet worden meegenomen naar landen waar ze illegaal zijn. Degenen die dat doen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties en Barney's Farm aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Onze online winkel voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Zaden worden uitsluitend verkocht voor souvenirs, opslag en genetische bewaring. Algemene juridische mededeling: ontkieming is in de meeste landen illegaal, controleer de wetgeving van uw land met betrekking tot zaden, cannabis merchandise en andere producten die verband houden met de cannabiscultuur.Selecteer Taal:

Belgium Language   French Language  

Naar binnen, ik ben 18 jaar of ouder ik accepteer het niet