BEST VERKOCHTE NIEUWE RELEASES HOOG CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOMATISCHE BLOEIERS REGULIERE ZADEN FAN WEAR
THUIS OVER BARNEYS BARNEY'S FARM OP TOURNEE KLANTENSERVICE RECENSIES CANNABIS ZADEN VERZAMELINGEN GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOMATISCHE BLOEIERS BARNEY'S FAN WEAR
Mimosa EVO
Mimosa EVO 1Mimosa EVO 2Mimosa EVO 3Mimosa EVO 4Mimosa EVO 5
Mimosa EVO 6Mimosa EVO 7Mimosa EVO 8Mimosa EVO 9Mimosa EVO 10

MIMOSA EVO

MAAK EEN MAGISCHE RIT OP EEN VLIEGENDTAPIJT MET DEZE KRACHTIGE EN STIMULERENDE SATIVA-TOEVOEGING AAN ONZE CALI-COLLECTIE.

 
RATING
Mimosa x Orange Punch
SELECTEER AANTAL ZADEN

MIMOSA EVO™ Cannabis Zaden

MIMOSA EVO™ Gefeminiseerd: De langverwachte release door het laboratorium van Barneys Boerderij is er dan eindelijk, en onze tests van deze monstergenen hebben al ons goedkeuringszegel mogen ontvangen. Hoera voor MIMOSA EVO™! Ontstaan uit een beroemde Emerald Triangle stek en origineel gekweekt door Symbiotic Genetics is ze nu superpotent! Een prijsloze hengst in de stal van Barneys Boerderij. Deze 60% indica-dominante favoriet is beladen met grote gekristaliseerde toppen, en rijk aan met sterren bezaaide cannabinoïden en terpenen. Sativa liefhebbers zullen haar tropische citroenachtige citrussmaak met een toets van bessen, in combinatie met de energetische en euforiserende effecten, verafgoden. MIMOSA EVO™ is een ideale stam voor tijdens de dag, en is echt wel voedsel voor het brein. Verwacht je aan een geleidelijke uitbarsting van energie, motivatie en een upliftend effect dat je energie zal geven, in combinatie met een helder hoofd en een zalige high gedurende de rest van de dag. Bij deze grootmeester reiken de THC-levels mogelijks tot een 30%, al zou voor de gewone sterfelijken onder ons 24% tot 26% toch al meer dan voldoende moeten zijn. MIMOSA EVO™ haar supergrote opbrengsten kunnen gewoonweg krankzinnig lijken. Er wordt met gemak 700g/m2 bereikt wanneer binnen gekweekt, op voorwaarde dat hiervoor voldoende ruimte is en de condities voor de plant optimaal zijn. MIMOSA EVO™ is ook ideaal voor buitenkweek, en je zal waarschijnlijk een ladder nodig hebben! Opklimmend tot een hoogte van 2 meters, 220 cm, zal ze haar 65 dagen lange bloeiperiode begin oktober beëindigd hebben, met een potentiële opbrengst van meer dan 2000g per plant.

Mimosa EVO Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Mimosa x Orange Punch
Vrolijk, Stimulerend, Concentratie verhogend
2000g
700 gr/m▓
65 - 70
OKTOBER
3rd-4th week
80-90cm
180-220cm
GEMIDDELD
60%
40%
VOORAL INDICA
Tropsiche Citroensmaak, met vleugjes van bessensmaak
Fruit mix, met mandarijn geur
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Mimosa x Orange Punch
Vrolijk, Stimulerend, Concentratie verhogend
2000g
700 gr/m▓
65 - 70
OKTOBER
3rd-4th week
80-90cm
180-220cm
GEMIDDELD
60%
40%
VOORAL INDICA
Tropsiche Citroensmaak, met vleugjes van bessensmaak
Fruit mix, met mandarijn geur

Exclusieve toegang voor volwassenen! Inhoud voor personen van 18 jaar of ouder, barneysfarm.com is exclusief voor mensen die meerderjarig zijn. In Nederland is de meerderjarigheid vanaf 18 jaar oud, controleer de lokale wetten en respecteer deze. We sturen onze wietzaden onder voorbehoud dat ze niet zullen worden gebruikt in strijd met de nationale wetgeving. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat cannabiszaden in sommige landen illegaal zijn. Barneys Farm levert deze zaden op voorwaarde dat ze niet worden meegenomen naar landen waar ze illegaal zijn. Degenen die dat doen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties en Barney's Farm aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Onze online winkel voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Zaden worden uitsluitend verkocht voor souvenirs, opslag en genetische bewaring. Algemene juridische mededeling: ontkieming is in de meeste landen illegaal, controleer de wetgeving van uw land met betrekking tot zaden, cannabis merchandise en andere producten die verband houden met de cannabiscultuur.Selecteer Taal:

Belgium Language   French Language  

Naar binnen, ik ben 18 jaar of ouder ik accepteer het niet