BEST VERKOCHTE NIEUWE RELEASES HOOG CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOMATISCHE BLOEIERS REGULIERE ZADEN FAN WEAR
THUIS OVER BARNEYS BARNEY'S FARM OP TOURNEE KLANTENSERVICE RECENSIES CANNABIS ZADEN VERZAMELINGEN GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOMATISCHE BLOEIERS BARNEY'S FAN WEAR
Malana Bomb Auto
Malana Bomb Auto 1Malana Bomb Auto 2Malana Bomb Auto 3Malana Bomb Auto 4Malana Bomb Auto 5
Malana Bomb Auto 6Malana Bomb Auto 7Malana Bomb Auto 8Malana Bomb Auto 9Malana Bomb Auto 10

MALANA BOMB AUTO

KOM IN CONTACT MET DE INDIASE HIMALAYA EN ONTDEK HET GODDELIJKE GEVOEL MET MALANA BOMB

 
RATING
Malana Charas Plant x Lowryder #1
SELECTEER AANTAL ZADEN

MALANA BOMB AUTO™ Cannabis Zaden

Malana Charas plant is een van de belangrijkste planten in de marihuana-cultuur. Heilig onder de Sadhu's in hun aanbidding van Shiva, de hindoegod van vernietiging. De fabriek in Malana is in de loop der jaren een hoofdbestanddeel geweest van onze kweek programma's. Malana Bomb ™ is een kruising met Lowryder # 1 en produceert een stabiele grootproductieve plant boordevol dikke toppen die bol staan van de rijke dennengeuren en smaken van het Himalaya-gebergte bevatten. De groeiperiode van Malana Bomb ™ verandert automatisch na slechts drie weken in bloei en eindigt in een totaal van 60/70 dagen.

Malana Bomb Auto Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
Malana Charas Plant x Lowryder #1
Opwekkend, Lach opwekkend, Kalmerend, Vermoeiend
550 gr/m▓
60 - 70
70/90cm
70/90cm
70/90cm
KORT
70%
30%
VOORAL INDICA
Himalaya-gebergte, zoete Charas, citrus
Rijk, Dennen
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
Malana Charas Plant x Lowryder #1
Opwekkend, Lach opwekkend, Kalmerend, Vermoeiend
550 gr/m▓
60 - 70
70/90cm
70/90cm
70/90cm
KORT
70%
30%
VOORAL INDICA
Himalaya-gebergte, zoete Charas, citrus
Rijk, Dennen

Exclusieve toegang voor volwassenen! Inhoud voor personen van 18 jaar of ouder, barneysfarm.com is exclusief voor mensen die meerderjarig zijn. In Nederland is de meerderjarigheid vanaf 18 jaar oud, controleer de lokale wetten en respecteer deze. We sturen onze wietzaden onder voorbehoud dat ze niet zullen worden gebruikt in strijd met de nationale wetgeving. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat cannabiszaden in sommige landen illegaal zijn. Barneys Farm levert deze zaden op voorwaarde dat ze niet worden meegenomen naar landen waar ze illegaal zijn. Degenen die dat doen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties en Barney's Farm aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Onze online winkel voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Zaden worden uitsluitend verkocht voor souvenirs, opslag en genetische bewaring. Algemene juridische mededeling: ontkieming is in de meeste landen illegaal, controleer de wetgeving van uw land met betrekking tot zaden, cannabis merchandise en andere producten die verband houden met de cannabiscultuur.Selecteer Taal:

Belgium Language   French Language  

Naar binnen, ik ben 18 jaar of ouder ik accepteer het niet