BEST VERKOCHTE NIEUWE RELEASES HOOG CBD SOORTEN GEFEMINISEERDE ZADEN AUTOMATISCHE BLOEIERS REGULIERE ZADEN FAN WEAR
THUIS OVER BARNEYS BARNEY'S FARM OP TOURNEE KLANTENSERVICE RECENSIES CANNABIS ZADEN VERZAMELINGEN GEFEMINISEERDE ZADEN REGULIERE ZADEN AUTOMATISCHE BLOEIERS BARNEY'S FAN WEAR
LSD Auto
LSD Auto 1LSD Auto 2LSD Auto 3LSD Auto 4LSD Auto 5
LSD Auto 6LSD Auto 7LSD Auto 8LSD Auto 9LSD Auto 10

LSD AUTO

DEZE KLASSIEKE AUTOFLOWER BRENGT JE SNELVAART IN PSYCHEDELISCHE VREUGDE

 
RATING
LSD x Super Magnum Auto
SELECTEER AANTAL ZADEN

LSD AUTO™ Cannabis Zaden

We zijn dolgelukkig om de komst van onze LSD AUTO ™ aan te kondigen. Een kruising van onze legendarische LSD met onze zelfbloeiende-genetica. Net als haar legendarische voorganger komt ze stevig binnen en stuurt ze je snel naar een andere dimensie met een knetter. Ze komt snel vooruit, net voordat je realiteit begint te vervormen tot een pulserende psychedelische schilderij. Dit is geen soort die voor beginners wordt aanbevolen. Ondanks haar krachtige effect groeit ze eenvoudig en iedereen kan profiteren van deze supersnelle route naar een aantal serieus breinbrekende genetica. Laat haar prikkelende kracht door je geest en ziel gaan - waarom neem je geen reis langs LSD avenue met LSD AUTO ™?  Wanneer u LSD AUTO ™ buiten plant, kunt u opbrengsten van maximaal 400 gram aan muskusachtige toppen per plant verwachten. Binnenplanten halen gemiddeld een zeer gewaardeerde 650 gram / m2.

LSD Auto Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
LSD x Super Magnum Auto
Spraakzaam, psychedelisch Lichamelijke High, Euforisch, Kalmerend, Ontspannend
400 per plant
650 gr/m▓
65 - 70
90-120cm
90cm
120cm
GEMIDDELD
70%
30%
VOORAL INDICA
Natuurlijke Kastanje, Mango, Citrus, Zoet en Zuur
Muskus, Natuurlijke Bloemen, Kruiden, Skunk, Scherp
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
LSD x Super Magnum Auto
Spraakzaam, psychedelisch Lichamelijke High, Euforisch, Kalmerend, Ontspannend
400 per plant
650 gr/m▓
65 - 70
90-120cm
90cm
120cm
GEMIDDELD
70%
30%
VOORAL INDICA
Natuurlijke Kastanje, Mango, Citrus, Zoet en Zuur
Muskus, Natuurlijke Bloemen, Kruiden, Skunk, Scherp

Exclusieve toegang voor volwassenen! Inhoud voor personen van 18 jaar of ouder, barneysfarm.com is exclusief voor mensen die meerderjarig zijn. In Nederland is de meerderjarigheid vanaf 18 jaar oud, controleer de lokale wetten en respecteer deze. We sturen onze wietzaden onder voorbehoud dat ze niet zullen worden gebruikt in strijd met de nationale wetgeving. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat cannabiszaden in sommige landen illegaal zijn. Barneys Farm levert deze zaden op voorwaarde dat ze niet worden meegenomen naar landen waar ze illegaal zijn. Degenen die dat doen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties en Barney's Farm aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Onze online winkel voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Zaden worden uitsluitend verkocht voor souvenirs, opslag en genetische bewaring. Algemene juridische mededeling: ontkieming is in de meeste landen illegaal, controleer de wetgeving van uw land met betrekking tot zaden, cannabis merchandise en andere producten die verband houden met de cannabiscultuur.Selecteer Taal:

Belgium Language   French Language  

Naar binnen, ik ben 18 jaar of ouder ik accepteer het niet