BEST VERKOCHTE NIEUWE RELEASES HOOG CBD SOORTEN FEMINIZED WIETZAADJES AUTOFLOWER WIETZADEN REGULIERE ZADEN FAN WEAR
THUIS OVER BARNEYS BARNEY'S FARM OP TOURNEE KLANTENSERVICE RECENSIES CANNABIS ZADEN VERZAMELINGEN FEMINIZED WIETZAADJES REGULIERE ZADEN AUTOFLOWER WIETZADEN BARNEY'S FAN WEAR
LSD Auto
LSD Auto 1LSD Auto 2LSD Auto 3LSD Auto 4LSD Auto 5
LSD Auto 6LSD Auto 7LSD Auto 8LSD Auto 9LSD Auto 10

LSD AUTO STRAIN

DEZE KLASSIEKE AUTOFLOWER BRENGT JE SNELVAART IN PSYCHEDELISCHE VREUGDE

 
RATING
LSD x Super Magnum Auto
33% OFF
SELECTEER AANTAL ZADEN

LSD Auto Cannabis Zaden

We zijn dolgelukkig om de komst van onze LSD AUTO aan te kondigen. Een kruising van onze legendarische LSD met onze zelfbloeiende-genetica. Net als haar legendarische voorganger komt ze stevig binnen en stuurt ze je snel naar een andere dimensie met een knetter. Ze komt snel vooruit, net voordat je realiteit begint te vervormen tot een pulserende psychedelische schilderij. Dit is geen soort die voor beginners wordt aanbevolen. Ondanks haar krachtige effect groeit ze eenvoudig en iedereen kan profiteren van deze supersnelle route naar een aantal serieus breinbrekende genetica. Laat haar prikkelende kracht door je geest en ziel gaan - waarom neem je geen reis langs LSD avenue met LSD AUTO ?  Wanneer u LSD AUTO buiten plant, kunt u opbrengsten van maximaal 400 gram aan muskusachtige toppen per plant verwachten. Binnenplanten halen gemiddeld een zeer gewaardeerde 650 gram / m2.Is LSD Auto Indica of Sativa?
30% Sativa 70% Indica

De beste manier om je LSD Auto zaden op te slaan is:
Om LSD Auto zaden goed te bewaren, wordt aanbevolen om ze koel en donker te bewaren in een luchtdichte container, idealiter in een koelkast met een juist etiket en datumvermelding. Invriezen moet worden vermeden.

Wat is de beste methode om LSD Auto strain zaden te ontkiemen?
Er zijn tal van technieken om LSD Auto cannabiszaden te ontkiemen, als dit is toegestaan op jouw locatie. De keukenpapiermethode is een gebruikelijke methode waarbij de LSD Auto zaden op een vochtig keukenpapiertje worden geplaatst en bedekt met een ander vochtig keukenpapiertje om ze vochtig te houden. Bewaar het keukenpapier daarna op een warme, donkere plek en controleer het elke dag om er zeker van te zijn dat het vochtig blijft. Wanneer de LSD Auto zaden zijn ontkiemd, plaats je ze voorzichtig in aarde of een soortgelijk groeimedium.

Wat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van LSD Auto cannabiszaden?
LSD Auto cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70°F tot 90°F (21°C tot 32°C). Temperaturen onder de 70°F (21°C) en boven de 90°F (32°C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

LSD Auto Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
LSD x Super Magnum Auto
Spraakzaam, psychedelisch Lichamelijke High, Euforisch, Kalmerend, Ontspannend
280-350 gr/plant
550 – 650 gr/m²
65 - 70
80-100cm
100-130cm
GEMIDDELD
70%
30%
VOORAL INDICA
Natuurlijke Kastanje, Mango, Citrus, Zoet en Zuur
Muskus, Natuurlijke Bloemen, Kruiden, Skunk, Scherp
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
LSD x Super Magnum Auto
Spraakzaam, psychedelisch Lichamelijke High, Euforisch, Kalmerend, Ontspannend
280-350 gr/plant
550 – 650 gr/m²
65 - 70
80-100cm
100-130cm
GEMIDDELD
70%
30%
VOORAL INDICA
Natuurlijke Kastanje, Mango, Citrus, Zoet en Zuur
Muskus, Natuurlijke Bloemen, Kruiden, Skunk, Scherp

Exclusieve toegang voor volwassenen! Inhoud voor personen van 18 jaar of ouder, barneysfarm.com is exclusief voor mensen die meerderjarig zijn. In Nederland is de meerderjarigheid vanaf 18 jaar oud, controleer de lokale wetten en respecteer deze. We sturen onze wietzaden onder voorbehoud dat ze niet zullen worden gebruikt in strijd met de nationale wetgeving. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat cannabiszaden in sommige landen illegaal zijn. Barneys Farm levert deze zaden op voorwaarde dat ze niet worden meegenomen naar landen waar ze illegaal zijn. Degenen die dat doen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties en Barney's Farm aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Onze online winkel voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Zaden worden uitsluitend verkocht voor souvenirs, opslag en genetische bewaring. Algemene juridische mededeling: ontkieming is in de meeste landen illegaal, controleer de wetgeving van uw land met betrekking tot zaden, cannabis merchandise en andere producten die verband houden met de cannabiscultuur.Selecteer Taal:

Belgium Language   French Language  

Naar binnen, ik ben 18 jaar of ouder ik accepteer het niet