BEST VERKOCHTE NIEUWE RELEASES HOOG CBD SOORTEN FEMINIZED WIETZAADJES AUTOFLOWER WIETZADEN REGULIERE ZADEN FAN WEAR
THUIS OVER BARNEYS BARNEY'S FARM OP TOURNEE KLANTENSERVICE RECENSIES CANNABIS ZADEN VERZAMELINGEN FEMINIZED WIETZAADJES REGULIERE ZADEN AUTOFLOWER WIETZADEN BARNEY'S FAN WEAR
Liberty Haze
Liberty Haze 1Liberty Haze 2Liberty Haze 3Liberty Haze 4Liberty Haze 5
Liberty Haze 6Liberty Haze 7Liberty Haze 8Liberty Haze 9Liberty Haze 10

LIBERTY HAZE STRAIN

DEZE BEKER WINNENDE KLASSIEKE HAZE MET EEN TWIST VAN DENNEN CHEMDAWG ZAL JE ZEKER OVERWELDIGEN!

Cup Winner
RATING
G13 x ChemDawg 91
SELECTEER AANTAL ZADEN

Liberty Haze Cannabis Zaden

LIBERTY HAZE heeft zowel Indica- als sativa-kenmerken met een snelle bloeiperiode (8 tot 9 weken). Een middelgrote hoge plant met een aanzienlijke omvang en grote dikke toppen, ze presteert uitstekend in zowel binnen- als buitenomgevingen. Lange dichte toppen worden in de laatste drie weken echt vol kristallen met een prachtige contrasterende rode en paarse gloed. De LIBERTY HAZE -buzz is onmiddellijk en gaat lang mee met een alert en euforisch cerebraal effect. Heeft een duidelijke en verfrissende limoensmaak en geur. Labotests hebben het THC-gehalte tot 25% geconstateerd.Is Liberty Haze Indica of Sativa?
60% Sativa 40% Indica

De beste manier om je Liberty Haze zaden op te slaan is:
Om Liberty Haze zaden goed te bewaren, wordt aanbevolen om ze koel en donker te bewaren in een luchtdichte container, idealiter in een koelkast met een juist etiket en datumvermelding. Invriezen moet worden vermeden.

Wat is de beste methode om Liberty Haze strain zaden te ontkiemen?
Er zijn tal van technieken om Liberty Haze cannabiszaden te ontkiemen, als dit is toegestaan op jouw locatie. De keukenpapiermethode is een gebruikelijke methode waarbij de Liberty Haze zaden op een vochtig keukenpapiertje worden geplaatst en bedekt met een ander vochtig keukenpapiertje om ze vochtig te houden. Bewaar het keukenpapier daarna op een warme, donkere plek en controleer het elke dag om er zeker van te zijn dat het vochtig blijft. Wanneer de Liberty Haze zaden zijn ontkiemd, plaats je ze voorzichtig in aarde of een soortgelijk groeimedium.

Wat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Liberty Haze cannabiszaden?
Liberty Haze cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70░F tot 90░F (21░C tot 32░C). Temperaturen onder de 70░F (21░C) en boven de 90░F (32░C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Liberty Haze Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
G13 x ChemDawg 91
Langdurige werking, Kalmerend, Kriebels, Lacherig, Euforisch, Creatief
800 gr/plant
500-600 gr/m▓
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
100/110cm
100-110cm
120-150cm
GEMIDDELD
40%
60%
VOORAL SATIVA
Denne, Limoen, Kruidig
Muskus, Natuurlijk, Skunk
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
G13 x ChemDawg 91
Langdurige werking, Kalmerend, Kriebels, Lacherig, Euforisch, Creatief
800 gr/plant
500-600 gr/m▓
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
100/110cm
100-110cm
120-150cm
GEMIDDELD
40%
60%
VOORAL SATIVA
Denne, Limoen, Kruidig
Muskus, Natuurlijk, Skunk

Exclusieve toegang voor volwassenen! Inhoud voor personen van 18 jaar of ouder, barneysfarm.com is exclusief voor mensen die meerderjarig zijn. In Nederland is de meerderjarigheid vanaf 18 jaar oud, controleer de lokale wetten en respecteer deze. We sturen onze wietzaden onder voorbehoud dat ze niet zullen worden gebruikt in strijd met de nationale wetgeving. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat cannabiszaden in sommige landen illegaal zijn. Barneys Farm levert deze zaden op voorwaarde dat ze niet worden meegenomen naar landen waar ze illegaal zijn. Degenen die dat doen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties en Barney's Farm aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Onze online winkel voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Zaden worden uitsluitend verkocht voor souvenirs, opslag en genetische bewaring. Algemene juridische mededeling: ontkieming is in de meeste landen illegaal, controleer de wetgeving van uw land met betrekking tot zaden, cannabis merchandise en andere producten die verband houden met de cannabiscultuur.Selecteer Taal:

Belgium Language   French Language  

Naar binnen, ik ben 18 jaar of ouder ik accepteer het niet