BEST VERKOCHTE NIEUWE RELEASES HOOG CBD SOORTEN FEMINIZED WIETZAADJES AUTOFLOWER WIETZADEN REGULIERE ZADEN FAN WEAR
THUIS OVER BARNEYS BARNEY'S FARM OP TOURNEE KLANTENSERVICE RECENSIES CANNABIS ZADEN VERZAMELINGEN FEMINIZED WIETZAADJES REGULIERE ZADEN AUTOFLOWER WIETZADEN BARNEY'S FAN WEAR
Lemon Tree
Lemon Tree 1Lemon Tree 2Lemon Tree 3Lemon Tree 4Lemon Tree 5
Lemon Tree 6Lemon Tree 7Lemon Tree 8Lemon Tree 9Lemon Tree 10

LEMON TREE STRAIN

BEKROONDE COMBINATIE VAN AMERIKAANSE KLASSIEKERS MET CITROENSMAAK

 
RATING
Lemon Skunk x Sour Diesel
SELECTEER AANTAL ZADEN

Lemon Tree Cannabis Zaden

LEMON TREE ™ van Barneys Farm LEMON TREE ™ is een bekroonde combinatie van de Amerikaanse klassiekers Lemon Skunk & Sour Diesel die bol staat van heerlijke hoge limoneen en myrceen gehaltes. Deze gemakkelijk te kweken, perfect uitgebalanceerde 55% Indica-hybride, levert aanzienlijke opbrengsten van sappige compacte, ijzige lichtgroene toppen, doorspekt met een dikke laag trichomen die frisse citroen en citrusachtige aroma’s vrijgeven. Deze strain is een echt zintuiglijk genot om te kweken. Bij binnenteelt, met behulp van low stress-technieken, bereikt deze plant een uiteindelijke hoogte van ongeveer 90-100 cm, met een opbrengst van wel 650g / m2, na een relatief korte bloeiperiode van slechts 65-70 dagen. Buitenshuis met een langere tijd om te groeien, kan LEMON TREE ™ tot 2 meter hoog worden en tot 1,5 kg per plant voortbrengen rond midden tot eind oktober.

Lemon Tree Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Lemon Skunk x Sour Diesel
Vrolijk, ontspannend, euforisch
1.5kg per plant
600-650 gr/m▓
65 - 70
OKTOBER
3rd-4th week
90-100cm
150-200cm
GEMIDDELD
55%
45%
VOORAL INDICA
Verse citroenen, tropische zure citrus .
Sour Lemon, Skunky Diesel
Cool, Hot & Temperate
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Lemon Skunk x Sour Diesel
Vrolijk, ontspannend, euforisch
1.5kg per plant
600-650 gr/m▓
65 - 70
OKTOBER
3rd-4th week
90-100cm
150-200cm
GEMIDDELD
55%
45%
VOORAL INDICA
Verse citroenen, tropische zure citrus .
Sour Lemon, Skunky Diesel
Cool, Hot & Temperate

Exclusieve toegang voor volwassenen! Inhoud voor personen van 18 jaar of ouder, barneysfarm.com is exclusief voor mensen die meerderjarig zijn. In Nederland is de meerderjarigheid vanaf 18 jaar oud, controleer de lokale wetten en respecteer deze. We sturen onze wietzaden onder voorbehoud dat ze niet zullen worden gebruikt in strijd met de nationale wetgeving. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat cannabiszaden in sommige landen illegaal zijn. Barneys Farm levert deze zaden op voorwaarde dat ze niet worden meegenomen naar landen waar ze illegaal zijn. Degenen die dat doen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties en Barney's Farm aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Onze online winkel voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Zaden worden uitsluitend verkocht voor souvenirs, opslag en genetische bewaring. Algemene juridische mededeling: ontkieming is in de meeste landen illegaal, controleer de wetgeving van uw land met betrekking tot zaden, cannabis merchandise en andere producten die verband houden met de cannabiscultuur.Selecteer Taal:

Belgium Language   French Language  

Naar binnen, ik ben 18 jaar of ouder ik accepteer het niet