BEST VERKOCHTE NIEUWE RELEASES HOOG CBD SOORTEN FEMINIZED WIETZAADJES AUTOFLOWER WIETZADEN REGULIERE ZADEN FAN WEAR
THUIS OVER BARNEYS BARNEY'S FARM OP TOURNEE KLANTENSERVICE RECENSIES CANNABIS ZADEN VERZAMELINGEN FEMINIZED WIETZAADJES REGULIERE ZADEN AUTOFLOWER WIETZADEN BARNEY'S FAN WEAR
Lemon Drizzle

LEMON DRIZZLE STRAIN

PRIKKEL UW ZINTUIGEN MET LEMON DRIZZLE, EEN SATIVA-DOMINANTE SOORT DIE BARST VAN DE CITRUSSMAAK EN EEN KRACHTIGE HIGH.

 
RATING
Super Lemon Haze Strain x OG Kush Strain
SELECTEER AANTAL ZADEN

Lemon Drizzle Cannabis Zaden

Trakteer uzelf op het verleidelijke aroma van onze Lemon Drizzle-soort, een sensueel vervaardigde cannabissoort die uw zintuigen absoluut zal prikkelen en u in een staat van gelukzalige euforie zal brengen. Gekweekt uit een verleidelijke mix van Super Lemon Haze en OG Kush, zal deze sativa-dominante wietsoort je naar een ander bewustzijnsniveau brengen. Tijdens een bloeitijd van 60-65 dagen barsten de voortreffelijke toppen van Lemon Drizzle open en krijgen ze een krachtig THC-percentage van 20-25%, wat zorgt voor een ongeëvenaarde en bevredigende high. Het complexe terpeenprofiel van deze verleidelijke soort zal uw zintuigen gegarandeerd boeien met tonen van pittige citroen en een vleugje aardse Kush-ondertonen, die zorgen voor een smaakexplosie die u niet snel zult vergeten. Deze verleidelijke schoonheid wordt binnen 1 tot 1,2 meter hoog en buiten 1,5 tot 2 meter. Je zult onder de indruk zijn van de royale opbrengst van 550 g/m² binnen, terwijl de opbrengst van 1,5 - 2 kg buiten meer dan wezenlijk is. Ervaar de ultieme ontspanning met de buitenbloeitijd van Lemon Drizzle, die begin oktober aanvangt, zodat u kunt genieten van de zoete zonneschijn en de bedwelmende effecten van deze prikkelende soort. Geef uzelf over aan de charmes van onze Lemon Drizzle-soort en ontdek een wereld van onvervalst plezier die ontzag zal afdwingen.

Lemon Drizzle Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Super Lemon Haze Strain x OG Kush Strain
Energiek, Opbeurend, Gefocust, Gemotiveerd
1.5kg per plant
550 gr/m²
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
100-120cm
150 – 200cm
GEMIDDELD
15%
85%
VOORAL SATIVA
Zuur, Citroen, Zoet, Citrusvruchten
Zoet, Zuur, Citrus, Pijnboom, Aardachtig
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Super Lemon Haze Strain x OG Kush Strain
Energiek, Opbeurend, Gefocust, Gemotiveerd
1.5kg per plant
550 gr/m²
60 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
100-120cm
100-120cm
150 – 200cm
GEMIDDELD
15%
85%
VOORAL SATIVA
Zuur, Citroen, Zoet, Citrusvruchten
Zoet, Zuur, Citrus, Pijnboom, Aardachtig

Exclusieve toegang voor volwassenen! Inhoud voor personen van 18 jaar of ouder, barneysfarm.com is exclusief voor mensen die meerderjarig zijn. In Nederland is de meerderjarigheid vanaf 18 jaar oud, controleer de lokale wetten en respecteer deze. We sturen onze wietzaden onder voorbehoud dat ze niet zullen worden gebruikt in strijd met de nationale wetgeving. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat cannabiszaden in sommige landen illegaal zijn. Barneys Farm levert deze zaden op voorwaarde dat ze niet worden meegenomen naar landen waar ze illegaal zijn. Degenen die dat doen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties en Barney's Farm aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Onze online winkel voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Zaden worden uitsluitend verkocht voor souvenirs, opslag en genetische bewaring. Algemene juridische mededeling: ontkieming is in de meeste landen illegaal, controleer de wetgeving van uw land met betrekking tot zaden, cannabis merchandise en andere producten die verband houden met de cannabiscultuur.Selecteer Taal:

Belgium Language   French Language  

Naar binnen, ik ben 18 jaar of ouder ik accepteer het niet