BEST VERKOCHTE NIEUWE RELEASES HOOG CBD SOORTEN FEMINIZED WIETZAADJES AUTOFLOWER WIETZADEN REGULIERE ZADEN FAN WEAR
THUIS OVER BARNEYS BARNEY'S FARM OP TOURNEE KLANTENSERVICE RECENSIES CANNABIS ZADEN VERZAMELINGEN FEMINIZED WIETZAADJES REGULIERE ZADEN AUTOFLOWER WIETZADEN BARNEY'S FAN WEAR
Laughing Buddha
Laughing Buddha 1Laughing Buddha 2Laughing Buddha 3Laughing Buddha 4Laughing Buddha 5
Laughing Buddha 6Laughing Buddha 7Laughing Buddha 8Laughing Buddha 9Laughing Buddha 10

LAUGHING BUDDHA STRAIN

ALS JE EEN SATIVA LIEFHEBBER BENT, MOET JE WEL VAN ONZE LAUGHING BUDDHA HOUDEN, TWEE KLASSIEKERS GEKRUIST

Cup Winner
RATING
Thai x Jamaican
SELECTEER AANTAL ZADEN

Laughing Buddha Cannabis Zaden

We creëerden Laughing Buddha door een puur landras Thai Sativa te kruisen met onze Jamaicaanse hybride. Laughing Buddha is een bijna pure Sativa-soort. Grote opbrengsten door de langere bloeiperiode. Het resultaat is een plant van een meter lang, vol met grote, strakke, zware toppen. De plant moet goed worden ondersteund in de laatste drie weken van de bloei. Laughing Buddha is een prachtig ruikende plant met geconcentreerde aroma's van exotisch fruit en zoete smaken. Een energieke Sativa-high.Is Laughing Buddha Indica of Sativa?
80% Sativa 20% Indica

De beste manier om je Laughing Buddha zaden op te slaan is:
Om Laughing Buddha zaden goed te bewaren, wordt aanbevolen om ze koel en donker te bewaren in een luchtdichte container, idealiter in een koelkast met een juist etiket en datumvermelding. Invriezen moet worden vermeden.

Wat is de beste methode om Laughing Buddha strain zaden te ontkiemen?
Er zijn tal van technieken om Laughing Buddha cannabiszaden te ontkiemen, als dit is toegestaan op jouw locatie. De keukenpapiermethode is een gebruikelijke methode waarbij de Laughing Buddha zaden op een vochtig keukenpapiertje worden geplaatst en bedekt met een ander vochtig keukenpapiertje om ze vochtig te houden. Bewaar het keukenpapier daarna op een warme, donkere plek en controleer het elke dag om er zeker van te zijn dat het vochtig blijft. Wanneer de Laughing Buddha zaden zijn ontkiemd, plaats je ze voorzichtig in aarde of een soortgelijk groeimedium.

Wat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Laughing Buddha cannabiszaden?
Laughing Buddha cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70░F tot 90░F (21░C tot 32░C). Temperaturen onder de 70░F (21░C) en boven de 90░F (32░C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Laughing Buddha Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Thai x Jamaican
Gefocust, Actief, Lachkick, Energiek, Kunstzinnig, Euforisch
800 gr/plant
500-600 gr/m▓
70 - 75
OKTOBER
3rd-4th week
100/110cm
100-110cm
120-150cm
GEMIDDELD
20%
80%
VOORAL SATIVA
Geroosterde pepers, Ananas, Citroenen, Thee
Vers, Zoet, Exotisch Fruit
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Thai x Jamaican
Gefocust, Actief, Lachkick, Energiek, Kunstzinnig, Euforisch
800 gr/plant
500-600 gr/m▓
70 - 75
OKTOBER
3rd-4th week
100/110cm
100-110cm
120-150cm
GEMIDDELD
20%
80%
VOORAL SATIVA
Geroosterde pepers, Ananas, Citroenen, Thee
Vers, Zoet, Exotisch Fruit

Exclusieve toegang voor volwassenen! Inhoud voor personen van 18 jaar of ouder, barneysfarm.com is exclusief voor mensen die meerderjarig zijn. In Nederland is de meerderjarigheid vanaf 18 jaar oud, controleer de lokale wetten en respecteer deze. We sturen onze wietzaden onder voorbehoud dat ze niet zullen worden gebruikt in strijd met de nationale wetgeving. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat cannabiszaden in sommige landen illegaal zijn. Barneys Farm levert deze zaden op voorwaarde dat ze niet worden meegenomen naar landen waar ze illegaal zijn. Degenen die dat doen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties en Barney's Farm aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Onze online winkel voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Zaden worden uitsluitend verkocht voor souvenirs, opslag en genetische bewaring. Algemene juridische mededeling: ontkieming is in de meeste landen illegaal, controleer de wetgeving van uw land met betrekking tot zaden, cannabis merchandise en andere producten die verband houden met de cannabiscultuur.Selecteer Taal:

Belgium Language   French Language  

Naar binnen, ik ben 18 jaar of ouder ik accepteer het niet