BEST VERKOCHTE NIEUWE RELEASES HOOG CBD SOORTEN FEMINIZED WIETZAADJES AUTOFLOWER WIETZADEN REGULIERE ZADEN FAN WEAR
THUIS OVER BARNEYS BARNEY'S FARM OP TOURNEE KLANTENSERVICE RECENSIES CANNABIS ZADEN VERZAMELINGEN FEMINIZED WIETZAADJES REGULIERE ZADEN AUTOFLOWER WIETZADEN BARNEY'S FAN WEAR
Kush Mintz
Kush Mintz 1Kush Mintz 2Kush Mintz 3Kush Mintz 4Kush Mintz 5
Kush Mintz 6Kush Mintz 7Kush Mintz 8Kush Mintz 9Kush Mintz 10

KUSH MINTZ STRAIN

ONZE GEWELDIGE CRITICAL KUSH NU GEKRUIST MET MINTZ

 
RATING
Critical Kush x Mintz
SELECTEER AANTAL ZADEN

Kush Mintz Cannabis Zaden

Tijdens het veredelingsproces voor een nieuwe wietsoort hebben de veredelaars van Barneys Farm Biscotti Mintz met Critical Kush-feno gekruist en dit geeft een nieuwe soort met maar liefst 30% sativa eigenschappen. Met deze combinatie, samen met de heerlijke Mintz, creëerden ze een 70% indica dominante plant, die enig is in haar soort en perfect past in hun befaamde catalogus met verbazingwekkende cannabissoorten. KUSH MINTZ stamt van een krachtige Himalayan OG Kush-lijn en uitermate krachtig. Een sterke indica met een stevige boost van 30%.

Door de sterke aanwezigheid van Critical genetica levert deze plant enorme opbrengsten, het maakt niet uit of u haar binnen of buiten laat groeien. Buiten zal ze met gemak een hoogte bereiken van wel 2 meter. Ze is een supersterke en stevige dame die voor een grote opbrengst zal zorgen.

KUSH MINTZ ontwikkelt grote hoeveelheden aan hars tijdens de bloeiperiode. Aan het eind van deze weken zult u merken dat de toppen onder een zeer dichte harsachtig laag van trichomen zitten.

Kenners zullen merken dat de erkenbare smaken en geuren van aardse dennen- en zoete citrus Kush-aroma's verder verbeterd werden met toevoegen van hints van koffie en delicate toetsen van koekjes die naar mint smaken!

Wanneer u deze soort rookt zult u merken dat uw spieren zich helemaal zullen ontspannen en u je overspoeld zult worden door een gelukzalig gevoel en een zalig gelukkig gevoel.Is Kush Mintz Indica of Sativa?
30% Sativa 70% Indica

De beste manier om je Kush Mintz zaden op te slaan is:
Om Kush Mintz zaden goed te bewaren, wordt aanbevolen om ze koel en donker te bewaren in een luchtdichte container, idealiter in een koelkast met een juist etiket en datumvermelding. Invriezen moet worden vermeden.

Wat is de beste methode om Kush Mintz strain zaden te ontkiemen?
Er zijn tal van technieken om Kush Mintz cannabiszaden te ontkiemen, als dit is toegestaan op jouw locatie. De keukenpapiermethode is een gebruikelijke methode waarbij de Kush Mintz zaden op een vochtig keukenpapiertje worden geplaatst en bedekt met een ander vochtig keukenpapiertje om ze vochtig te houden. Bewaar het keukenpapier daarna op een warme, donkere plek en controleer het elke dag om er zeker van te zijn dat het vochtig blijft. Wanneer de Kush Mintz zaden zijn ontkiemd, plaats je ze voorzichtig in aarde of een soortgelijk groeimedium.

Wat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Kush Mintz cannabiszaden?
Kush Mintz cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70░F tot 90░F (21░C tot 32░C). Temperaturen onder de 70░F (21░C) en boven de 90░F (32░C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Kush Mintz Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Critical Kush x Mintz
Ontspannen, blij, opbeurend
1500 gr/plant
600-700 gr/m▓
56 - 63
OKTOBER
1st-2nd week
100-110cm
100-110cm
150-200cm
GEMIDDELD
70%
30%
VOORAL INDICA
Verse dennen, koffie met een vleugje munt
Aardse dennen, muntachtige koffie
Cool, Hot & Temperate
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Critical Kush x Mintz
Ontspannen, blij, opbeurend
1500 gr/plant
600-700 gr/m▓
56 - 63
OKTOBER
1st-2nd week
100-110cm
100-110cm
150-200cm
GEMIDDELD
70%
30%
VOORAL INDICA
Verse dennen, koffie met een vleugje munt
Aardse dennen, muntachtige koffie
Cool, Hot & Temperate

Exclusieve toegang voor volwassenen! Inhoud voor personen van 18 jaar of ouder, barneysfarm.com is exclusief voor mensen die meerderjarig zijn. In Nederland is de meerderjarigheid vanaf 18 jaar oud, controleer de lokale wetten en respecteer deze. We sturen onze wietzaden onder voorbehoud dat ze niet zullen worden gebruikt in strijd met de nationale wetgeving. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat cannabiszaden in sommige landen illegaal zijn. Barneys Farm levert deze zaden op voorwaarde dat ze niet worden meegenomen naar landen waar ze illegaal zijn. Degenen die dat doen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties en Barney's Farm aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Onze online winkel voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Zaden worden uitsluitend verkocht voor souvenirs, opslag en genetische bewaring. Algemene juridische mededeling: ontkieming is in de meeste landen illegaal, controleer de wetgeving van uw land met betrekking tot zaden, cannabis merchandise en andere producten die verband houden met de cannabiscultuur.Selecteer Taal:

Belgium Language   French Language  

Naar binnen, ik ben 18 jaar of ouder ik accepteer het niet