BEST VERKOCHTE NIEUWE RELEASES HOOG CBD SOORTEN FEMINIZED WIETZAADJES AUTOFLOWER WIETZADEN REGULIERE ZADEN FAN WEAR
THUIS OVER BARNEYS BARNEY'S FARM OP TOURNEE KLANTENSERVICE RECENSIES CANNABIS ZADEN VERZAMELINGEN FEMINIZED WIETZAADJES REGULIERE ZADEN AUTOFLOWER WIETZADEN BARNEY'S FAN WEAR
Ice Cream Cake
Ice Cream Cake 1Ice Cream Cake 2Ice Cream Cake 3Ice Cream Cake 4Ice Cream Cake 5
Ice Cream Cake 6Ice Cream Cake 7Ice Cream Cake 8Ice Cream Cake 9Ice Cream Cake 10

ICE CREAM CAKE STRAIN

BEVREDIG UW INNERLIJKE ZOETEKAUW EN ONTSPAN MET ICE CREAM CAKE, EEN HEERLIJK VERLEIDELIJKE SOORT MET THERAPEUTISCHE VOORDELEN. TRAKTEER JEZELF NU!

 
RATING
Gelato #33 Strain x Wedding Cake Strain
SELECTEER AANTAL ZADEN

Ice Cream Cake Cannabis Zaden

Bent u klaar om zich te laten verleiden door de onweerstaanbare aantrekkingskracht van de Ice Cream Cake? Deze prachtige cannabissoort is een verleidelijke mix van de Wedding Cake en Ice 33, waardoor het een onweerstaanbare traktatie voor de zintuigen is. Als een indica-dominante variëteit, heeft Ice Cream Cake soort de kracht om u naar een wereld van pure ontspanning en rust te slaan. Stelt u zich de ontspanning voor na een lange dag met de zoete, romige reuk van deze prachtige soort die uw zintuigen streelt. Het telen van deze verleidelijke soort is bijna te makkelijk, met haar 55-60-daagse bloei periode en een hoogte van 0.9m - 1,20 m bij binnenteelt en een hoogte van 1,5 m 2m in volle grond. En de beloning voor uw inspanningen? Een indoor opbrengst van 550g/m² en een opbrengst van 1,5 kg aan schitterende cannabis bloemen bij buitenteelt. Met een THC-gehalte van 20-25%, kunt u rekenen op een krachtige en complexe high, waardoor u zich gezegend voelt. Het terpeen profiel van deze verleidelijke stam is een hemelse mengeling van limoneen, myrceen, en caryophylleen, wat resulteert in een reuk die zoet, romig, en aards is met een hint van vanille en een dennen-achtige ondertoon. Maar dat is niet alles. Onze Ice Cream Cake soort heeft niet alleen een mooi uiterlijke; ze wordt ook enorm gewaardeerd om haar therapeutische eigenschappen. Met haar limoneen en myrceen inhoud, heeft deze verleidelijke soort een ontspannende en kalmerende werking die uw geest en lichaam tot rust brengt. En de pijnstillende en ontstekingsremmende werking van caryofylleen kunnen chronische pijn en ontsteking helpen verlichten. Bent u klaar om te genieten van de zondige geneugten van Ice Cream Cake? Kom hier en laat me u de weg tonen.Is Ice Cream Cake Indica of Sativa?
30% Sativa 70% Indica

De beste manier om je Ice Cream Cake zaden op te slaan is:
Om Ice Cream Cake zaden goed te bewaren, wordt aanbevolen om ze koel en donker te bewaren in een luchtdichte container, idealiter in een koelkast met een juist etiket en datumvermelding. Invriezen moet worden vermeden.

Wat is de beste methode om Ice Cream Cake strain zaden te ontkiemen?
Er zijn tal van technieken om Ice Cream Cake cannabiszaden te ontkiemen, als dit is toegestaan op jouw locatie. De keukenpapiermethode is een gebruikelijke methode waarbij de Ice Cream Cake zaden op een vochtig keukenpapiertje worden geplaatst en bedekt met een ander vochtig keukenpapiertje om ze vochtig te houden. Bewaar het keukenpapier daarna op een warme, donkere plek en controleer het elke dag om er zeker van te zijn dat het vochtig blijft. Wanneer de Ice Cream Cake zaden zijn ontkiemd, plaats je ze voorzichtig in aarde of een soortgelijk groeimedium.

Wat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Ice Cream Cake cannabiszaden?
Ice Cream Cake cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70░F tot 90░F (21░C tot 32░C). Temperaturen onder de 70░F (21░C) en boven de 90░F (32░C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Ice Cream Cake Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Gelato #33 Strain x Wedding Cake Strain
Cerebraal, Kalmerend, Ontspannend, Blij
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m▓
55 - 65
SEPTEMBER
3rd-4th week
90-110cm
90-110cm
150-200cm
GEMIDDELD
70%
30%
VOORAL INDICA
Zoet, Romig, Vanille, Aardachtig, Pijnboom
Zoet, Romig, Vanille, Aardachtig, Pijnboom
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Gelato #33 Strain x Wedding Cake Strain
Cerebraal, Kalmerend, Ontspannend, Blij
1500-2000 gr/plant
600-700 gr/m▓
55 - 65
SEPTEMBER
3rd-4th week
90-110cm
90-110cm
150-200cm
GEMIDDELD
70%
30%
VOORAL INDICA
Zoet, Romig, Vanille, Aardachtig, Pijnboom
Zoet, Romig, Vanille, Aardachtig, Pijnboom

Exclusieve toegang voor volwassenen! Inhoud voor personen van 18 jaar of ouder, barneysfarm.com is exclusief voor mensen die meerderjarig zijn. In Nederland is de meerderjarigheid vanaf 18 jaar oud, controleer de lokale wetten en respecteer deze. We sturen onze wietzaden onder voorbehoud dat ze niet zullen worden gebruikt in strijd met de nationale wetgeving. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat cannabiszaden in sommige landen illegaal zijn. Barneys Farm levert deze zaden op voorwaarde dat ze niet worden meegenomen naar landen waar ze illegaal zijn. Degenen die dat doen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties en Barney's Farm aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Onze online winkel voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Zaden worden uitsluitend verkocht voor souvenirs, opslag en genetische bewaring. Algemene juridische mededeling: ontkieming is in de meeste landen illegaal, controleer de wetgeving van uw land met betrekking tot zaden, cannabis merchandise en andere producten die verband houden met de cannabiscultuur.Selecteer Taal:

Belgium Language   French Language  

Naar binnen, ik ben 18 jaar of ouder ik accepteer het niet