BEST VERKOCHTE NIEUWE RELEASES HOOG CBD SOORTEN FEMINIZED WIETZAADJES AUTOFLOWER WIETZADEN REGULIERE ZADEN FAN WEAR
THUIS OVER BARNEYS BARNEY'S FARM OP TOURNEE KLANTENSERVICE RECENSIES CANNABIS ZADEN VERZAMELINGEN FEMINIZED WIETZAADJES REGULIERE ZADEN AUTOFLOWER WIETZADEN BARNEY'S FAN WEAR
Gorilla Zkittlez Auto
Gorilla Zkittlez Auto 1Gorilla Zkittlez Auto 2Gorilla Zkittlez Auto 3Gorilla Zkittlez Auto 4Gorilla Zkittlez Auto 5
Gorilla Zkittlez Auto 6Gorilla Zkittlez Auto 7Gorilla Zkittlez Auto 8Gorilla Zkittlez Auto 9Gorilla Zkittlez Auto 10

GORILLA ZKITTLEZ AUTO STRAIN

GENIET VAN DEZE REGENBOOG VAN FRUITSMAKEN

 
RATING
Gorilla Glue x Zkittlez x BF Super Auto #1
SELECTEER AANTAL ZADEN

Gorilla Zkittlez Auto Cannabis Zaden

Volg Toni13, de officiële test kweker van Barneys Boerderij vandaag nog! Bekijk zijn laatste testkweek van GORILLA ZKITTLEZ AUTO - https://cultivandomedicina.com/blog-cultivo-marihuana - https://www.facebook.com/pg/Toni13A/posts/
GORILLA ZKITTLEZ AUTO – Onze gefeminiseerde bestseller uit onze Cali Collectie heeft net een schoonheidsbehandeling ondergaan. Ga bubbelend en bruisend je dag door met GORILLA ZKITTLEZ AUTO. Jouw smaakpapillen zullen exploderen wanneer je de fruitige smaken voor het eerst ervaart. Een initiële kruising van de Gorilla Glue en Zkittlez werden nu opnieuw gekruisd met onze BF super auto #1, wat een verbazingwekkende kracht en veerkracht voor stress en insecten oplevert. De wortelstructuur van onze Super auto #1 werd doorgegeven en komt tot leven vanaf dag 1. Deze ongelooflijk aromatische autobloeier, die letterlijk explodeert in een naar dennen smakende kerstboom in slechts 75 dagen, produceert een overvloed aan glorieuze bloemtoppen bedekt met gigantische hoeveelheden van sappige trichomen en bereikt een uiteindelijke hoogte van 80-100 cm bij binnenkweek, wat een verwachte opbrengst oplevert van ongeveer 420g/m2. Ervaar de kick van de killer US genetica 'Gorilla Glue and Zkittlez', vakkundig ingebouwddoor het team van het laboratorium van Barneys Boerderij in een ontzagwekkende autobloeier met 20% thc-gehalte. Kijk wel uit voor een mogelijke zintuiglijke overload want, de medische effecten van GORILLA ZKITTLEZ AUTO kunnen een behoorlijk overweldigende ervaring zijn.
25% Sativa 75% IndicaWat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Gorilla Zkittlez Auto cannabiszaden?
Gorilla Zkittlez Auto cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70░F tot 90░F (21░C tot 32░C). Temperaturen onder de 70░F (21░C) en boven de 90░F (32░C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Gorilla Zkittlez Auto Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
Gorilla Glue x Zkittlez x BF Super Auto #1
Stimulerende Euforie
130-200 gr/plant
450 - 500 gr/m▓
75 - 80
80-100cm
90-120cm
GEMIDDELD
75%
25%
VOORAL INDICA
Fruit Explosie
Zomer vruchten
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
AUTOFLOWERING
Gorilla Glue x Zkittlez x BF Super Auto #1
Stimulerende Euforie
130-200 gr/plant
450 - 500 gr/m▓
75 - 80
80-100cm
90-120cm
GEMIDDELD
75%
25%
VOORAL INDICA
Fruit Explosie
Zomer vruchten

Exclusieve toegang voor volwassenen! Inhoud voor personen van 18 jaar of ouder, barneysfarm.com is exclusief voor mensen die meerderjarig zijn. In Nederland is de meerderjarigheid vanaf 18 jaar oud, controleer de lokale wetten en respecteer deze. We sturen onze wietzaden onder voorbehoud dat ze niet zullen worden gebruikt in strijd met de nationale wetgeving. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat cannabiszaden in sommige landen illegaal zijn. Barneys Farm levert deze zaden op voorwaarde dat ze niet worden meegenomen naar landen waar ze illegaal zijn. Degenen die dat doen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties en Barney's Farm aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Onze online winkel voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Zaden worden uitsluitend verkocht voor souvenirs, opslag en genetische bewaring. Algemene juridische mededeling: ontkieming is in de meeste landen illegaal, controleer de wetgeving van uw land met betrekking tot zaden, cannabis merchandise en andere producten die verband houden met de cannabiscultuur.Selecteer Taal:

Belgium Language   French Language  

Naar binnen, ik ben 18 jaar of ouder ik accepteer het niet