BEST VERKOCHTE NIEUWE RELEASES HOOG CBD SOORTEN FEMINIZED WIETZAADJES AUTOFLOWER WIETZADEN REGULIERE ZADEN FAN WEAR
THUIS OVER BARNEYS BARNEY'S FARM OP TOURNEE KLANTENSERVICE RECENSIES CANNABIS ZADEN VERZAMELINGEN FEMINIZED WIETZAADJES REGULIERE ZADEN AUTOFLOWER WIETZADEN BARNEY'S FAN WEAR
Gorilla Zkittlez
Gorilla Zkittlez 1Gorilla Zkittlez 2Gorilla Zkittlez 3Gorilla Zkittlez 4Gorilla Zkittlez 5
Gorilla Zkittlez 6Gorilla Zkittlez 7Gorilla Zkittlez 8Gorilla Zkittlez 9Gorilla Zkittlez 10

GORILLA ZKITTLEZ STRAIN

DEZE OPMERKELIJKE CALEIDOSCOOP VAN KALMERENDE CANNABINO´DEN STIMULEERT ZOWEL UW HERSENEN ALS UW LICHAAM

 
RATING
Gorilla Glue x Zkittlez
SELECTEER AANTAL ZADEN

Gorilla Zkittlez Cannabis Zaden

Ontketen de gigantische kracht van West Coast-genetica met een verbluffende combinatie van GG 4 en Zkittlez. Introductie van Barney's Farm gloednieuwe GORILLA ZKITTLEZ . Een prachtig trichome-feest wacht op de patiënt na 60 dagen bloei. Je zult de eerste keer dat je haar vruchtbare toppen ervaart, niet vergeten. Leunend naar de Indica kant van het cannabis spectrum, is deze opkomende favoriet een krachtige en tot nadenken stemmende schoonheid, waarvan de met trichome beladen glinsterende toppen alle kwekers zullen verrassen. Laat haar medische kwaliteit 24% THC je verleiden tot een warm rijk van rust en ontspanning dat je nooit meer wilt verlaten. Bloeitijden van 8-9 weken kunnen binnenshuis worden verwacht, en buiten een afbloeitijd van begin oktober. Verwacht tot 2,5 kg van een goed verzorgde buitenkweek en een uiteindelijke hoogte van maximaal 1,7 meter. Koop vandaag nog wat Barneys Farm GORILLA ZKITTLEZ Zaden en ervaar het zelf!
40% Sativa 60% IndicaWat is de beste temperatuur voor het ontkiemen van Gorilla Zkittlez cannabiszaden?
Gorilla Zkittlez cannabiszaden ontkiemen bij temperaturen van 70░F tot 90░F (21░C tot 32░C). Temperaturen onder de 70░F (21░C) en boven de 90░F (32░C) kunnen een gezonde ontkieming voorkomen of in gevaar brengen. Lage temperaturen vertragen of stoppen zelfs de ontkieming. Hoge temperaturen kunnen leiden tot slechte ontkieming, achterblijvende of trage groei en verhogen ook de kans dat zaailingen uitdrogen.

Gorilla Zkittlez Cannabis Zaden SPECIFICATIE

GEFEMINISEERD
NORMAAL
Gorilla Glue x Zkittlez
Sterk, Ontspannend, Mediterend
2000-2500
600-700 gr/m▓
55 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
GEMIDDELD
140-170cm
140cm
140-170cm
HOOG
60%
40%
VOORAL INDICA
Fruitig
Fruitig
SPECIFICATIE
GEFEMINISEERD
NORMAAL
Gorilla Glue x Zkittlez
Sterk, Ontspannend, Mediterend
2000-2500
600-700 gr/m▓
55 - 65
OKTOBER
1st-2nd week
GEMIDDELD
140-170cm
140cm
140-170cm
HOOG
60%
40%
VOORAL INDICA
Fruitig
Fruitig

Exclusieve toegang voor volwassenen! Inhoud voor personen van 18 jaar of ouder, barneysfarm.com is exclusief voor mensen die meerderjarig zijn. In Nederland is de meerderjarigheid vanaf 18 jaar oud, controleer de lokale wetten en respecteer deze. We sturen onze wietzaden onder voorbehoud dat ze niet zullen worden gebruikt in strijd met de nationale wetgeving. Klanten moeten zich ervan bewust zijn dat cannabiszaden in sommige landen illegaal zijn. Barneys Farm levert deze zaden op voorwaarde dat ze niet worden meegenomen naar landen waar ze illegaal zijn. Degenen die dat doen zijn zelf verantwoordelijk voor hun eigen acties en Barney's Farm aanvaardt in dit opzicht geen enkele verantwoordelijkheid. Onze online winkel voldoet aan de Nederlandse wetgeving. Zaden worden uitsluitend verkocht voor souvenirs, opslag en genetische bewaring. Algemene juridische mededeling: ontkieming is in de meeste landen illegaal, controleer de wetgeving van uw land met betrekking tot zaden, cannabis merchandise en andere producten die verband houden met de cannabiscultuur.Selecteer Taal:

Belgium Language   French Language  

Naar binnen, ik ben 18 jaar of ouder ik accepteer het niet